Werken aan de uitdagingen van morgen

Bij Altran zijn we nooit tevreden met een status-quo. Daarom zijn we verantwoordelijk voor briljante technologische innovaties die de kwaliteit van het leven wereldwijd verbeteren. Bij ons heb je niet gewoon ‘een baan.’ We willen je inspireren de Innovation Maker in je te ontplooien en je de kans geven je eigen toekomst te bepalen. Teamwerk is de sleutel tot succes bij Altran. Jij brengt het merendeel van jouw tijd door in samenwerking met collega's en klanten terwijl je werkt aan projecten en oplossingen, én aan jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. We geloven dat continue investering in vaardigheden en kennis cruciaal is. Je kunt van ons dan ook de maximale ondersteuning verwachten. Wil je in Nederland werken of in het buitenland? Op een bepaald project of voor een specifieke klant? Welke professionele carrière je ook voor ogen hebt; bij ons kun je een uitdagende leercurve verwachten. En de taken bij Altran zijn zo divers dat we jou een baan voor het leven kunnen bieden. Sluit je aan bij 's werelds grootste Technology, IT en Innovations Consultancy. Werk samen met ons aan de uitdagingen van morgen!

Altran Academy, Technology Groups & InnovationLAB

Bij Altran zijn we Innovation Makers. Daar hoort bij dat we continue nieuwe kennis vergaren, delen en zelf bezig zijn met het creëren van nieuwe dingen. Altran Academy verzorgt het hele jaar door trainingen en workshops. Je kunt nieuwe technieken leren, ze aanscherpen of aan je persoonlijke ontwikkeling werken door communicatie- of leiderschapstrainingen te volgen.

In diverse Technology Groups delen collega’s kennis en passie met elkaar over hun gedeelde expertise. Binnen het bedrijf worden dit ook wel de Pizza & Bier Sessies genoemd!

Naast denkers zijn Altranners ook doeners. Op ons kantoor in Eindhoven zit het InnovationLAB, een hackerspace voor en door medewerkers. Het InnovationLAB is een creatieve ruimte waarin onze professionals worden geïnspireerd, maar dat ook mensen van buiten aantrekt met vergelijkbare interesses. Er staan verschillende soorten apparatuur en 3D-printers waarmee je je eigen bedenksels kunt maken. Ook in het InnovationLAB worden regelmatig workshops en presentaties georganiseerd.

Onze expertises

-Software Development
-Test & Integratie
-Hardware Engineering
-Smart Manufacturing
-Management Consultancy

Career forecast

Altran 2020. Ignition

Altran 2020. Ignition is ontwikkeld om de veranderende behoeften van onze klanten te beantwoorden. Wij bieden toegevoegde waarde voor onze klanten en gaan 's werelds grootste offshore-capaciteit in R&D-diensten bouwen.

Reviews

Algehele waardering

3,1
Gebaseerd op 226 reviews
530
472
357
234
133
Werk-Privé Balans
3,3
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9
Doorgroeimogelijkheden
2,7
Management
2,7
Bedrijfscultuur
3,0

Altran vragen en antwoorden

Populaire vragen:

Over Altran

Innovations are just ideas waiting to be made!

Altran is wereldwijd leider op het gebied van innovatie en hightech engineering consulting en ondersteunt bedrijven bij het creëren en ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. De Innovation Makers van Altran verlenen al meer dan dertig jaar diensten aan belangrijke spelers in de sectoren luchtvaart,
 – meer... 

  • Altran photo: InnovationLAB
  • Altran photo: InnovationLAB
  • Altran photo: Event
  • Altran photo: Spain, Madrid
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Herculesplein 24,
3584 AA Utrecht,
Tel: +31 88 827 50 00

Andere locaties: Eindhoven, Zwolle, Leek en Helmond
Medewerkers
501 tot 1.000
Sector
Links
Altran website

Twitter

Facebook