Anheuser-Busch Reviews

45 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.263 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great place to work and develop!
Head of Internal Control Europe Zone (huidige medewerker) –  Leuven7 augustus 2019
Great place to work and develop! Strongest management style and culture. Challenging environment and constant target pressure is not for everybody. Quality passion, place for people who likes drive.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf met doorgroeimogelijkheden
People Officer (voormalige medewerker) –  Leuven22 mei 2019
Zeer resultaatgericht bedrijf met aantrekkelijke verloning en doorgroeikansen.
Pluspunten
Verloning - doorgroeikansen
Minpunten
Work life balance
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe werksfeer
Vertegenwoordiger (voormalige medewerker) –  Limburg Vlaams-Brabant Antwerpen22 oktober 2018
Bezoeken van bestaande klanten in de retail en aansturen van merchandising team
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Impressive multinational with great culture and many opportunities
MARKETING & SALES CONSULTANT (voormalige medewerker) –  Brussel-Hoofdstad14 oktober 2018
What triggered me to apply and is the core of AB InBev are its people and culture.

As a young professional, I had an amazing time working with likeminded, intelligent colleagues from all over Europe. The environment was competitive and very target oriented but it taught me a lot, always stretching my skills and keeping me on my toes.

Working on global brands like Corona, Budweiser and Stella Artois is fun and exciting. If you are resilient and career minded, you will thrive there. If you want a 9-5 it may not be the place for you.

I really enjoyed my time at AB-InBev!
Pluspunten
Beer, Festivals, Sports
Minpunten
Very long hours
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Un environnement est favorable
Analyste en microbiologie (stage) (voormalige medewerker) –  Jupille29 mei 2018
Environnement favorable pour les travailleurs, ce qui permet un bon rendement
Pluspunten
Soupe gratuite, café et de l'eau gratuit
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Reporting manager (voormalige medewerker) –  Leuven25 mei 2018
Leuke werkomgeving, spijtig genoeg ben ik daar vertrokken.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super
Productie medewerker, operator (voormalige medewerker) –  Leuven24 mei 2018
AB Inbev is een zeer leuke bedrijf om voor te werken er werkt natuurlijk zoveel volk dat het onmogelijk is om met iedereen kennis te maken maar natuurlijk is het allerbelangrijkste je team. Als je gewoon doet wat er van je verwacht word dan krijg je wel het nodige respect, pauzes kon je niet altijd op tijd nemen omwille van de drukte maar natuurlijk zoals bij elke job moet je er ook iets voor hebben.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail très agreable
Ouvrier de production (voormalige medewerker) –  Anderlecht7 maart 2018
Très bonne société
Respect de la sécurité
A l'écoute de ses ouvriers
Tout est correct et rien à dire
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Very cut throat during the merger
Global Sourcing Manager (voormalige medewerker) –  Brussel-Hoofdstad24 oktober 2017
Amazing company culture. Very centered around results and not structured. Constantly moving at the global level and no work life balance. Surrounded by very high performing individuals. Company is beginning to recognize that much of the leadership was overwhelmed with Brazilian males from AMBEV.
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
project manager
Project Manager (voormalige medewerker) –  Belgium25 september 2017
Good Place to work however they need to have a better manager training in order to manage the third party well and take more advantage of invested money
Pluspunten
a lot of trips
Minpunten
a lot of trips
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bij Ab Inbev is het ok om daar te werken
flm first line mg. (voormalige medewerker) –  Leuven2 augustus 2017
ik deed mijn job daar super graag,maar werken met de nacht was niet meer voor mij weggelegd.
ik had ene super groep,en deed alles voor mijn mensen.
Maar bleef wel correct en safety was top prioriteit
Pluspunten
veel voordelen verzekering, kledij, maaltijd ch./bonus
Minpunten
3 ploegen de nacht was een probleem
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail sympa,un peu familial
Opérateur de production (huidige medewerker) –  Jupille1 augustus 2017
Environnement de travail sympa,un peu familial.....
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gevarieerde job binnen marketing wereld van het bier
Marketinf Services Manager Belux (voormalige medewerker) –  Leuven10 juli 2017
Ik heb jaren lang mogen meebouwen aan de marketing en communicatiestrategien van de groep. Ontwikkelen van mediacampagnes, nieuwe bezoekerscentra, verpakkingen, etc....
Pluspunten
Elke dag een uitdaging
Minpunten
Bedrijfscultuur
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stressvolle job, werkend voor 2 directeurren
Directiesecretaris (voormalige medewerker) –  Leuven13 juni 2017
Er moest heel veel gewerkt worden met reisbureaus aangezien er worldwide gereist werd door de directeuren.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Faut s'accrocher
Ouvrier de production alimentaire (huidige medewerker) –  Jupille6 juni 2017
Beaucoup d'avantage mais peu d'engagement.

Beaucoup de chose à apprendre et à gérer.

Travail en 3 pauses donc parfois difficile avec une famille.

Salaires et avantage plus que correcte. Travail en équipe (faut faire sa place).

La politique est que si on ne plait pas on ne reste pas. Le chef qui encadre les équipe sont bien moins capable que les ouvrier présent de puis les année. Pour évoluer et bien se sentir il faut bien s'entendre avec l'équipe, qui, pour la plus part, sont toujours de bon conseil et soutient.

Suivant les pauses le travail varie et même sur une semaine du même horaire il se peut qu'on ne fasse jamais 2 fois les mêmes choses.

Très chouette boulot mais il y a les ouvriers et les employers ... alors tourner vous vers vas collègue ouvrier et ne comptez pas trop sur les restes. Travaillez en équipe.
Pluspunten
Tout
Minpunten
les plus part des "chef" plutôt inutile
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werken
Merchandising merchandiser (huidige medewerker) –  Wommelgem3 mei 2017
Gezellig personeel en werk sfeer werk uren oke....
Pluspunten
..
Minpunten
...
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top management, particularly the Brazilians: a bunch of vain drunkards
IT Consultant (voormalige medewerker) –  Leuven5 april 2017
I used to work for them some some years ago, so my review may be out of date. I worked at their top management level and i built years of decent work experience elsewhere later on, so i can quite compare with other workplaces out there
Good stuff:
They paid me all the heavy extra hours after i complained. Because in this company, working from morning till 28-11 pm and during weekends is considered meritorious. If you aim high, you gotta give up your personal life. If you dash home at 6 pm, forget any (possible) promotions ever.
Gym was nice, food was ok, always the same but still ok.

Bad stuff:
Drains the soul and life off you. If you want to have some life of your own, choose another company.
Managers were literally all drunkards. They drank to the miserable point where you wondered if they deserved any sort of respect from their employees.They were slaves to their product and seeing what this can do to them made me wonder if this is an ethical company in itself.
Although the company has its own innovation center and they promote creativity and all, if you come up with something smart of potentially good for the company, there is little chance you will be able to get it through the right people. Your managers will take it and pass it on as theirs (if it comes out good) or will skip it. If you dare to skip THEM, chances are that you'll get fired. In my humble opinion, a self defensive and vain company culture.
Another thing i noticed while i was there was the frequency by which people were fired and hired. Very often, colleagues were commenting that this is some
  meer... 'refreshment' policy of the company. So there was this overall fear that you could get fired any time ('your turn will come').
I appreciated the CEO though, he had some sort of integrity and he seemed to be a family man also, he liked when people were coming up straight to him with their ideas, prospects and reports (which you couldn't do much anyways, the VPs wolves ate you alive if you did....)
  minder
Pluspunten
Good pay, gym, free drinks
Minpunten
No personal life left anymore, vain and unethical top managers.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement et personnel agréable
ouvrier/convoyeur (voormalige medewerker) –  Jumet14 januari 2017
Je me suis beaucoup dans ce milieu de travail. Le travail n'était pas toujours simple en soi, c'était très physique. Mais le personnel était vraiment agréable et sympathique.
Pluspunten
le salaire
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was heel tof om te werken
Machine Operator (voormalige medewerker) –  Leuven6 januari 2017
er is altijd werk je zit niet stil heel toffe werknemers zeer vriendelijk en leerijk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed verloningspakket
Machine operator (voormalige medewerker) –  Leuven12 december 2016
Toffe collega's ,goede Flm ,goede verloning ,
Men heeft hier echt niet te klagen .De collega's hebben me veel
geleerd .De werksfeer is in onze ploeg echt wel goed.
Pluspunten
goed verloningspakket, goede verzekering
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Anheuser-Busch. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 1.263 reviews
5439
4378
3262
2110
174

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Anheuser-Busch gesorteerd op locatie