Argenta Employee Reviews

Found 12 reviews matching the search See all 25 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Job met een ietwat achterhaalde, bekrompen mentaliteit.
Rechterhand van de kantoordirecteur (Former Employee) –  Antwerpen (provincie)13 October 2019
Job met een ietwat , achterhaalde bekrompen mentaliteit. Onderbetaald loon waar je veel voor moest doen en weinig gewaardeerd wordt.
Er wordt heel wat inzet van je gevraagd maar er staat niks tegenover.
Als je loonsverhoging vraagt, kan je het vergeten maar klantenservice willen ze 500% inzet.
Ik had veel eerder de beslissing moeten nemen om te vertrekken. Slechter kan niet!!
Pros
Veel sociaal contact.
Cons
Dik onderbetaald en geen waardering.
Was this review helpful?YesNoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zelfstandig statuut met de verplichtingen van een bediende
Kantoorhouder (Current Employee) –  Waasmunster7 November 2018
In de afgelopen 20 jaar telkens moeten opboksen tegen de opgedrongen regels opgelegd door Argenta, zelfs tegen alle wetgeving in.

Heb mijn job echter altijd heel graag gedaan door de vertrouwensrelatie met mijn klanten. In Waasmunster heb ik een kantoor opgebouwd van de grond. Intussen een mooie portefeuille, enkel is deze nog steeds te klein ten opzichte van tweede en derde generatie kantoren en heb ik het nadeel van in een klein dorp gevestigd te zijn.

Heb geïnvesteerd in groei en in personeel maar wordt daar nu voor bedankt.
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
met momenten productief andere momenten totaal niet
Administratief bediende (Former Employee) –  Varsenare12 October 2018
Baas zeer wisselvallig, ene moment als goed en andere momenten alles verkeerd.
Je kon moeilijk inschatten hoe zijn pet stond
Was this review helpful?YesNo 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
environnement tres agreable
Employé (Former Employee) –  Brussels Hoofdstedelijk Gewest20 June 2018
j'ai travaille dans une agence et il y avait moi et le responsable. j'ai appris pas mal de choses par rapport au travail
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gevarieerde job, en heel leuke collega
verzekeringsadviseur (Current Employee) –  Oudenburg19 May 2018
van loket bediende , naar verzekeringtsadviseur doorgegroeid.
de kantoorhouder ging op pensioen in 2015 en we kregen een nieuwe kantoorhouder.
Nu is het terug rondbellen om klanten naar het kantoor uit te nodigen.
Pros
heel leuke collega en we werken 30 u per week
Cons
onze werk uren zouden worden aangepast waardoor dat er heel veel zal veranderen
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
weinig doorgroei mogelijkheden
Loketbediende (Former Employee) –  Ninove9 April 2018
Soms heel hectisch, is soms moeilijk te combineren
Pros
mooie werkomgeving
Cons
weinig ondersteuning
Was this review helpful?YesNo 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
zeer fijne werkgever in hartje Antwerpen
product manager (Former Employee) –  Antwerpen12 October 2017
Enkele jaren gewerkt: zeer fijne familiale sfeer, resultaatsgerichtheid is belangrijk. echt no-nonsense, vooruitstrevend: willen steeds duurzaam groeien. Fijn HR-beleid gericht op duurzame groei in loopbaan en verloningsbeleid
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Aangename collega's
Administratief bediende (Former Employee) –  Deurne3 June 2017
Ik op de bank Argenta heel wat bijgeleerd. Heb heel veel mee gekregen. Ben hun heel dankbaar dat zij mij namen als een collega en niet als een stagiaire.
Pros
altijd beleef en eerlijk
Cons
klein van kantoor
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Argenta
Credit analyst (Former Employee) –  Antwerpen11 September 2016
Zeer veel geleerd in mijn korte periode bij Argenta in de functie van Credit analyst.
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
commercieel en boeiend
administratief commercieel bediende (Former Employee) –  Sint-Gillis-Waas22 October 2013
In de voormiddag zit ik aan het loket. Ik zal veel klatencontact hebben (heb ik graag) en kan ik natuurlijk de klant een 'tip' meegeven over een product. In de namiddag heb ik commerciële afspraken. Klanten die meer info wensen over een auto- en brandverzekering.
Wat was het weer een productieve dag. Wat hebben we geleerd vandaag? Je leert alle dagen bij, er zijn wel eens nieuwe producten.
Onze kantoorhoudster kan het heel goed uitleggen, maar af en toe botst het wel eens met haar. Onze ideeën en meningen liggen ver uit elkaar. En over mijn collega's heb ik niet veel te vertellen. Het zijn er 2 en ouder als ik. Nu zijn het natuurlijk ex-collega's!!
Maar er zijn natuurlijk minder makkelijke opdrachten en dat is voornamelijk telefonische prospectie. Je belt de klant op, maar 'stoort' ze in hun tijd, ze leggen de telefoon wel niet neer, maar hebben minder dan de helft gehoord wat je ze te vertellen hebt. Het is niet makkelijk, maar opgeven doe ik niet.
Maar er zijn natuurlijk ook leuke dingen zoals: als het goed weer is en dan tijdens middagpauze lekker kunnen genieten van het zonnetje in de tuin, of alle woensdagen in de namiddag vrij, en er kan wel eens dag tussen zitten voor een opleiding mee te volgen, dat doen we natuurlijk graag (leergierig).
Pros
goede opleiding intern argenta
Cons
zaken die worden achtergehouden als het neerkomt op financieel vlak!!
Was this review helpful?Yes 4No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke collega's
administratief medewerker (Former Employee) –  Antwerpen21 May 2012
een competitieve vergoeding
aantrekkelijke extralegale voordelen
een boeiende functie in een groeiend bedrijf en voldoende uitdagingen
Was this review helpful?Yes 2No 3Report

See more Argenta reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Argenta. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,7
Based on 25 reviews
57
49
35
23
11

Ratings by category

3,6Work/Life Balance
3,7Salary/Benefits
3,0Job Security/Advancement
3,1Management
3,3Culture