Argenta Reviews

9 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 16 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
met momenten productief andere momenten totaal niet
Administratief bediende (voormalige medewerker) –  Varsenare12 oktober 2018
Baas zeer wisselvallig, ene moment als goed en andere momenten alles verkeerd.
Je kon moeilijk inschatten hoe zijn pet stond
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement tres agreable
Employé (voormalige medewerker) –  Brussels Hoofdstedelijk Gewest20 juni 2018
j'ai travaille dans une agence et il y avait moi et le responsable. j'ai appris pas mal de choses par rapport au travail
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
weinig doorgroei mogelijkheden
Loketbediende (voormalige medewerker) –  Ninove9 april 2018
Soms heel hectisch, is soms moeilijk te combineren
Pluspunten
mooie werkomgeving
Minpunten
weinig ondersteuning
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer fijne werkgever in hartje Antwerpen
product manager (voormalige medewerker) –  Antwerpen12 oktober 2017
Enkele jaren gewerkt: zeer fijne familiale sfeer, resultaatsgerichtheid is belangrijk. echt no-nonsense, vooruitstrevend: willen steeds duurzaam groeien. Fijn HR-beleid gericht op duurzame groei in loopbaan en verloningsbeleid
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aangename collega's
Administratief bediende (voormalige medewerker) –  Deurne3 juni 2017
Ik op de bank Argenta heel wat bijgeleerd. Heb heel veel mee gekregen. Ben hun heel dankbaar dat zij mij namen als een collega en niet als een stagiaire.
Pluspunten
altijd beleef en eerlijk
Minpunten
klein van kantoor
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Argenta
Credit analyst (voormalige medewerker) –  Antwerpen11 september 2016
Zeer veel geleerd in mijn korte periode bij Argenta in de functie van Credit analyst.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
commercieel en boeiend
administratief commercieel bediende (voormalige medewerker) –  Sint-Gillis-Waas22 oktober 2013
In de voormiddag zit ik aan het loket. Ik zal veel klatencontact hebben (heb ik graag) en kan ik natuurlijk de klant een 'tip' meegeven over een product. In de namiddag heb ik commerciële afspraken. Klanten die meer info wensen over een auto- en brandverzekering.
Wat was het weer een productieve dag. Wat hebben we geleerd vandaag? Je leert alle dagen bij, er zijn wel eens nieuwe producten.
Onze kantoorhoudster kan het heel goed uitleggen, maar af en toe botst het wel eens met haar. Onze ideeën en meningen liggen ver uit elkaar. En over mijn collega's heb ik niet veel te vertellen. Het zijn er 2 en ouder als ik. Nu zijn het natuurlijk ex-collega's!!
Maar er zijn natuurlijk minder makkelijke opdrachten en dat is voornamelijk telefonische prospectie. Je belt de klant op, maar 'stoort' ze in hun tijd, ze leggen de telefoon wel niet neer, maar hebben minder dan de helft gehoord wat je ze te vertellen hebt. Het is niet makkelijk, maar opgeven doe ik niet.
Maar er zijn natuurlijk ook leuke dingen zoals: als het goed weer is en dan tijdens middagpauze lekker kunnen genieten van het zonnetje in de tuin, of alle woensdagen in de namiddag vrij, en er kan wel eens dag tussen zitten voor een opleiding mee te volgen, dat doen we natuurlijk graag (leergierig).
Pluspunten
goede opleiding intern argenta
Minpunten
zaken die worden achtergehouden als het neerkomt op financieel vlak!!
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's
administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Antwerpen21 mei 2012
een competitieve vergoeding
aantrekkelijke extralegale voordelen
een boeiende functie in een groeiend bedrijf en voldoende uitdagingen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren

Zie meer reviews over Argenta

Je kan het volgende proberen:

Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Argenta. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 16 reviews
56
47
33
20
10

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Argenta gesorteerd op locatie