Armonea Reviews

25 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 27 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aangename werkomgeving en leuke uitdaging
chef-kok (huidige medewerker) –  Oost-Vlaanderen26 mei 2018
Aangename werkomgeving. Je wordt als mens behandeld en niet als een nummer. Goede band met bewoners en collega's.
Anciënniteit wordt volledig overgenomen wat in veel gevallen in de horeca of aanverwanten niet van toepassing is.
Pluspunten
Maaltijd cheques
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
'Schone schijn - Niet alles wat blinkt is goud ! Gravenkasteel Lippelo
Zorgkundige (voormalige medewerker) –  Sint-Amands17 mei 2018
Het strooien van zand in de ogen van familieleden die moeten beslissen over het lot van grootvader of grootmoeder, daar is Armonea erg goed in. Bij de ingang van het centrum tref je overal prijzige sierplanten aan, fraaie schilderijen, enzo, achter de schermen is het helemaal anders.

Mensen met dementie worden er onvoldoende door gestimuleerd en worden er lusteloos en zelfs depressief van. Een klein voorbeeld: de zetels in de woonruimte, die zijn veel te laag. De bewoners kunnen niet gaan zitten, ze dienen zich letterlijk te laten vallen.

Zeer slecht management, geen communicatie, weinig medeleven met personeel, vriendjespolitiek, 'Op enkele maanden tijd zijn er in het rusthuis massaal ontslag ingediend.
Pluspunten
loon stipt betaald
Minpunten
bekwaamheid van de hoofdpersoneel
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht mangement
Allround medewerker (voormalige medewerker) –  Merksplas6 mei 2018
Slecht magement...
Vooral directie
En hoofdverplegingen
Vriendjespolitiek
Hele hoge werkdruk in weinig uren
Veel beloftes die niet uitkomen
Pluspunten
Leuke collegas
Minpunten
Werkdruk, beloven veel meer komt niks uit, vriendjespolitiek, machtsmisbruik....
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer aangename werkplek!
Head Care (huidige medewerker) –  Sint-Martens-Latem25 april 2018
Armonea is een aangename plek om te werken. Biedt meer dan voldoende tools om de visie te verwezelijken.
De kans op bijscholingen en opleidingen is groot en geeft een enorme meerwaarde (hostmanship, Armonea experience).
Een bedrijf dat enorm veel doet om de zorg op maat te garanderen bij onze residenten.
In de zorg werken is een job die je met jouw handen uitvoert maar vooral met een gouden hart... wat ik dagelijks ondervind door al onze collega!
Pluspunten
doorgroeimogelijkheden, opleidingen, respect
Minpunten
/
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 12Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bruisende zorggroep met mooie visie en missie die ook in de realiteit worden nagestreefd
Quality Manager Care (huidige medewerker) –  Mechelen13 april 2018
Armonea omhelst bijna 90 sites en een hoofdkantoor dat de sites ondersteunt. Ik werkte ondertussen in 3 sites en in dat hoofdkantoor vanwege de talrijke doorgroeikansen. Iedereen met de juiste ambitie, attitude en competenties, kan boeiende carrièrestappen zetten.
De woonzorgcentra behouden hun eigenheid, maar behoren toch tot 1 grote groep, met alle voordelen van dien. Intervisies, bijscholingen, maar ook het elkaar ondersteunen waar nodig, hoort er bij. Door de vele feestelijkheden voor onze bewoners, genieten ook de medewerkers regelmatig mee van de dansfeesten, pannekoekenbak of uitstap; dat heb je dan weer niet in een ziekenhuis.

Je werkt echt in een woonomgeving met toch alle zorginnovaties voor handen. Kwaliteitsprogramma's als Armonea Experience, LEAN en Hostmanship differentiëren ons van onze collega's. Bovendien geven zij AL onze medewerkers tal van uren gratis opleiding binnen de werkuren, en die nieuwe kennis is altijd en overal bruikbaar.

Onze kwaliteitsindicatoren worden in een digitaal business intelligence platform gevolgd: we scoren hier minstens even goed of op vele vlakken beter dan het sectorgemiddelde, met een transparante en eerlijke meetmethode.

Verpleegkundigen in woonzorgcentra mogen en moeten fier zijn op hun job, niets dan respect hiervoor. Zij zijn in de eerste plaats verantwoordelijk voor het inschatten van situaties en het mee bepalen - in overleg - hoe we onze residenten de beste zorg dienen.

Onze zorgkundigen maken elke dag het verschil - ook aan hen een warme dank u om alle zorgen en detailzorgen, en die babbel terwijl, met gemeende
  meer... interesse te voeren.

Wie het hart op de juiste plaats heeft en graag in een boeiende groep wil werken, met tal van kansen binnen en buiten de site, moet zeker eens komen horen naar de mogelijkheden.
  minder
Pluspunten
Doorgroeikansen - mogelijkheid expertfuncties (dementie, palliatief, ..).
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 14Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht
Zorgkundige (voormalige medewerker) –  Rotselaar16 maart 2018
Geen respect voor het personeel, te hoge werkdruk.
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ronduit slecht
Zorgkundige (voormalige medewerker) –  Sint Martens Latem12 maart 2018
Veel beloven weinig doen.
Hoge werkdruk voor iemand die alleen staat.
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve, amicale omgeving
Hoofdverpleegkundige (voormalige medewerker) –  Wetteren7 maart 2018
Veel werken, maar ook veel geleerd en aangename collega's, zeer bereikbare directeur!
Pluspunten
lekker eten, moderne EPD
Minpunten
als staflid moet je teveel inspringen in de zorg, door ziekte, waardoor je eigen werk in het gedrang komt
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een familie band
kapper in rusthuizen (huidige medewerker) –  Aalst6 maart 2018
het is een job waar je een hart moet toen zijn veel demente mensen en veel hebben geduld voor moet voor opbrengen
Pluspunten
geen harde job
Minpunten
niets
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 10Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Chaotisch en winstbejag
Hoofdverpleegkundige (voormalige medewerker) –  Pagode25 februari 2018
Zeer slecht management.
Enkel management en productiviteit maar er ontbreekt begeleiding, synergie, samenwerking, medeleven, coaching, win-win, pro-activiteit, ...

Weinig medeleven met de zorgkundigen te Pagode. Enkel winstbejag is voor hen van belang. Ik heb daardoor mijn ontslag gekregen.
Gelukkig werk ik nu een een ander WZC waar wel respect is voor bewoners EN PERSONEEL.

Hoofdverpleegkundige.
Schalembier Els
Minpunten
Slecht management in Pagode.
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
de koffie die gratis was is een pluspunt
Onderhoudsmedewerker (voormalige medewerker) –  Westende12 december 2017
ik kan er niets goeds over zeggen,
mijn werk dat deed ik heel graag
maar samenwerken zat er niet in ik stond open voor alles
maar niemand had respect voor niemand anders werk.
Pluspunten
gratis drank ( koffie thee water fruitap warme chocomelk)
Minpunten
veel achter mensen hun rug praten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfstandig werk dat goed beoordeeld wordt door de overste
chef-kok (huidige medewerker) –  Testelt6 november 2017
een bedrijf dat weet hoe je de juiste man op de juiste plaats moet zetten
Pluspunten
maaltijdcheques
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
l'accueil est un poste intéressant
Accueillante polyvalente (stage) - 190 lits (voormalige medewerker) –  Brussel19 september 2017
en tant stagiaire, ma journée commencée de 8h30 à 16h30 avec une pose de 12h05 à 13h00. Le personnel était accueillant et sympathique. Répondre au téléphone un peu difficile pour moi mais avec un peu d'entrainement ça va aller et l'aspect agréable de ce poste c'est le triage et la distribution du courrier.
Pluspunten
Potage grauit
Minpunten
néant
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Stage (voormalige medewerker) –  Wommelgem15 augustus 2017
Het soepele verloop van de dag hangt samen met welke collega je staat.
Graag had ik meer uren gekregen, maar deze worden mij niet toegekend vandaar mijn sollicitatie elders.
Over het management wil ik niets kwijt
Pluspunten
gratis drank en soep
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige omgeving toffe collegas
poetshulp armonea home heiberg beerse (voormalige medewerker) –  Beerse28 januari 2017
het was zeer fijn soms druk maar ook zeer fijn om met de mensen te kunnen prate tijdens je poetsen leuke sfeer over heel het rusthuis
Pluspunten
gratis soep smiddags
Minpunten
soms moeilijke bewoners
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
commis de cuisine
Commis de cuisine (voormalige medewerker) –  Comines-Warneton16 september 2016
j'ai bien aimée y travailler. je m'occupais essentiellement du repas du soir ainsi que de la vaisselle.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 48Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige huiselijke sfeer
zorgkundige (voormalige medewerker) –  Hoboken6 september 2016
goede band met bewoners, collega's en familie.
heb veel geleerd over de wondzorgen en medicatie ook al zat dit niet in mijn takenpakket
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onmenselijke zorg
Zorgkundige (voormalige medewerker) –  Balen5 juli 2016
Geen tijd om alle bewoners fatsoenlijk te verzorgen.
Ik ben totaal niet ingewerkt. Vaste collega's werken heel goed samen maar als tijdelijke kracht wordt je bijna gesaboteerd. Geen tijd voor pauzes. Geen tijd voor paliatieve bewoners. Ik kan alleen maar zeggen
ONMENSELIJK
Pluspunten
GEEN
Was deze review waardevol?Ja 177Nee 13Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het leukste zijn de toffe collega's
Receptioniste (huidige medewerker) –  Mechelen27 april 2016
Het is een zeer sterk groeiend bedrijf, leuke collega's, een directie die open minded is.
Ruimte voor dialoog
Pluspunten
dicht bij huis
Minpunten
loon
Was deze review waardevol?Ja 32Nee 95Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Armonea celà dépend de votre directeur et du directeur régionnal
Head care (voormalige medewerker) –  bruxelles21 januari 2016
Certaines maisons sont réellement agréable, d'autres l'horreur, celà dépend du directeur et du directeur régionnal.
Malheureusement la plus part viennent du monde de la finance ou de la gestion hotelière et donc le prendre soin est perçu différemment que dans le monde infirmier...
Pluspunten
maison moderne
Minpunten
une hierarchie venant d'un monde ou le soin n'est pas primordial
Was deze review waardevol?Ja 87Nee 11Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Armonea. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 27 reviews
58
45
35
25
14

Waarderingen per categorie

2,9Werk-Privé Balans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,2Bedrijfscultuur

Reviews over Armonea gesorteerd op locatie