Armonea Reviews

40 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 42 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heksenwerk
duvel doet al (huidige medewerker) –  schuppe zot24 november 2018
veel hoge functies en weinig volk op de werkvloer
schandalig en geen respect voor personeel
je zou altijd moeten klaarstaan voor hun maar krijgt weinig positieve reacties
steeds meer van je verwacht en sjachelen met uren en lonen
Pluspunten
ver voor zoeken
Minpunten
VEEL
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer onaangename werkplaats
Verpleegkundige (voormalige medewerker) –  Brugge6 september 2018
Zeer onangename werksfeer. Ben je nieuw in de groep, zeker niet welkom. Geen interne opleiding wegens personeelstekorten. Komt heel onprofessioneel over t.o.v. familie.
Vorm van negeren en pestgedrag.
Mooie visie op de site en op papier, maar in werkelijkheid is het een ander paar mouwen. Ik zou mijn moeder/vader daar niet achter willen laten. Heel slordig te werk gaan, verpleegpost heel erg slordig. Je bent nieuw, amper briefing over de bewoners. Zorgplanning niet op orde. Geen structuur in omgang met medicatie. Geen naaldcontainer bij, steken ze de gebruikte spuit in hun zak. Stel mij toch veel vragen bij de manier van werken. Hier geleerd hoe het niet moet. Jammer dat ik de mensen daar niet kan weghalen.
Pluspunten
Openbaar vervoer
Was deze review waardevol?Ja 23Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
I only work there for a month
05/2018zorgkundige (voormalige medewerker) –  Brussel5 september 2018
I have work with armonea for only a month it's was a very good experience but it's wasn't what I was looking for I had only 19hours a week it's was not enough for me I wanted to work full time because am young and am single mom 19hours wasn't enough so I decided to keep looking forward thx u
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte werksfeer alleen het geld telt
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Olen27 augustus 2018
Geen goed wzc!
Weinig kwaliteit en comfort
Maar wel veel betalen!
Gaat over site in Olen
Pluspunten
Geen
Minpunten
Veel
Was deze review waardevol?Ja 13NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verschrikkelijk
Medewerker (voormalige medewerker) –  Antwerpen (provincie)16 augustus 2018
Te hoge werkdruk. Personeel wordt uitgebuit. Veel beloven weinig doen. Elke euro telt. Geen communicatie. Onhygienisch. Houd je geliefde oudjes weg van Armonea!!
Pluspunten
geen
Minpunten
heel veel
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wegblijven als personeel en als bewoner
Verpleegkundige (voormalige medewerker) –  Hasselt België31 juli 2018
Heel slecht om te werken. Veel te hoge werkdruk. Personeel wordt hier gewoon uitgebuit. Slavernij is thans al lang afgeschaft. Onbekwame leidinggevenden. Het mag niks kosten maar moet veel opbrengen. Enkel de winst telt. Er wordt geen rekening gehouden met de bewoners en personeel. Geen communicatie. Veel beloven maar komt uiteindelijk niks van. Personeel en bewoners worden uitgeperst om zoveel mogelijk geld te verdienen. Kortom wegblijven!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Heeeel veeeel
Was deze review waardevol?Ja 29Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vacature voor nachtverpleegkundige
Sollicitante (voormalige medewerker) –  Merchtem25 juli 2018
Martinas zeer slecht voorbeeld over hoe het NIET moet.
Slechte tot geen communicatie van directie uit., beloften die niet nagekomen worden, wensten dat er bemiddeld werd bij vorige werkgever ZONDER dat er iets getekend werd bij armonea zelf. Geen antwoorden gekregen via mail, directie nursing ( head care) die autoritair en arrogant overkomt. Wilden mij aanwerven, dan weer niet en vervolgens weer wel.gelukkig zelf knoop doorgehakt om er niet meer te willen beginnen!
Pluspunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 23Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte communicatie.
Voormalig medewerker (voormalige medewerker) –  Leuven18 juli 2018
Komt in orde! Maar word heen en weer gestuurd.
De paraplu opentrekken steeds opnieuw.

Weinig flexibel naar werk en gezin enkel naar WG.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Weinig voordelen
Was deze review waardevol?Ja 16NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ter Venne, zorg op maat
Hoofdverpleegkundige (huidige medewerker) –  Sint-Martens-Latem5 juli 2018
Elke dag zetten de medewerkers van de zorg zich in om de anderen te helpen, door hun enthousiasme, aandacht en deskundigheid. Ze geven de residenten het gevoel dat ze welkom zijn, onafhankelijk van hun afkomst of achtergrond. Hier wordt gewerkt met passie voor het vak en krijgen de residenten zorg op maat die hen het beste past.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 25Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel kansen en doorgroeimogelijkheden, aangename werksfeer
Headcare (huidige medewerker) –  Herentals25 juni 2018
Het is zeer aangenaam werken in WZC Vogelzang Armonea.
je krijgt een enorme werktevredenheid als je de bewoners kunt laten genieten van de kleine dingen des levens. We zorgen er voor dat we samen met onze bewoners naar buiten komen. Zo staat er op het programma binnenkort een festival in Geel. We wandelen elke week naar de visvijver en gaan elke vrijdag naar de wekelijkse markt. Persoongerichte zorg staat hier hoog in het vaandel en we willen via deze weg voor onze residenten een nieuwe thuis creeren.
Als medewerker krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende werkgroepen en zo de visie en het beleid mee uit te werken. Daarnaast zijn we een team Vogelzang en wordt er geregeld over de verschillende disciplines waar nodig een handje toegestoken.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 26Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hier krijg je kansen!
Directeur (huidige medewerker) –  Dilbeek23 juni 2018
Een goede werkomgeving waar je kansen krijgt om jezelf te ontplooien en door te groeien. Bedrijf met een heel mooi doordacht service model waarbij de bewoner centraal staat.
Pluspunten
Er wordt naar je kunnen gekeken
Minpunten
Je moet kunnen doorbijten als je een leidinggevende functie hebt
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 25Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ontwikkeling gerichte organisatie
Head care (huidige medewerker) –  Meeuwen-Gruitrode7 juni 2018
Binnen Armonea zijn er veel mogelijkheden om door te groeien.dit geldt voor alle functies.
Contact houden, uitstekende zorg, genieten en thuis voelen zijn de 4 pijlers welke centraal staan.
Er is een fijne werksfeer van open communicatie, gelijkwaardigheid en respect.
Kortom een zeer prettige organisatie waarin je als individu gezien en gehoord wordt
Pluspunten
Ontwikkeling, eigen inbreng binnen kaders
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 27Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's en interessante job zorgen voor een goede balans.
Ergotherapeut (voormalige medewerker) –  Brussels Hoofdstedelijk Gewest7 juni 2018
- Dagelijkse uitdagingen
- Goed contact met collega's en leidinggevende
- Multidisciplinair werken
- Hard werken maar met voldoening!
Pluspunten
Gratis koffie, soep, extra's bij verjaardag/feestdagen, werkkledij
Minpunten
Geen werkschoenen, eigen schoenen aandoen.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 22Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Opleiding en coaching staat hoog in het vaandel
Head care (huidige medewerker) –  Zotregem6 juni 2018
Door de vele overkoepelende organisaties en werkgroepen kan men op ieder moment theoretische en praktische ondersteuning krijgen. Er is veel aandacht voor persoonsgerichte zorg. Zinvolle dagbesteding en empathische zorg zijn enkele van de vele aandachtspunten waar men belang aan hecht. Het interne kwaliteitssysteem ( armonea experience) zorgt voor een verbetering en bewaking van het bereiken van de visie, waarden en normen . Op deze manier blijft het niet alleen bij beloftes .
Pluspunten
Ontwikkelingsmogelijkheden . Ondersteuning van en voor alle niveaus.
Minpunten
attitude
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 27Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
schrijnend
zorgkundige (voormalige medewerker) –  Meeuwen-Gruitrode Meeuwen30 mei 2018
Schoon voor de ogen van de kinderen, alles met pracht en praal.
Eind van de rit is het NIET gelijk zij zich laten uitschijnen.
Vooral head care van Ter Meeuwen laat de wensen over.
Daar gaat het alleen om geld en om hun bonussen te krijgen.
Als ze onder het budget blijven krijgt het hoofd personeel een premie.
En verpleegkundigen, zorgkundigen en de mensen van de onderhoud zijn nog eens niet bedankt voor hun bewezen diensten.
Het zijn geen mensen wat daar werken, maar trekpaarden.
Dikke hoge schijn.
Pluspunten
geen
Minpunten
overueren tot en met
Was deze review waardevol?Ja 39Nee 12Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aangename werkomgeving en leuke uitdaging
chef-kok (huidige medewerker) –  Oost-Vlaanderen26 mei 2018
Aangename werkomgeving. Je wordt als mens behandeld en niet als een nummer. Goede band met bewoners en collega's.
Anciënniteit wordt volledig overgenomen wat in veel gevallen in de horeca of aanverwanten niet van toepassing is.
Pluspunten
Maaltijd cheques
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 28Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
'Schone schijn - Niet alles wat blinkt is goud ! Gravenkasteel Lippelo
Zorgkundige (voormalige medewerker) –  Sint-Amands17 mei 2018
Het strooien van zand in de ogen van familieleden die moeten beslissen over het lot van grootvader of grootmoeder, daar is Armonea erg goed in. Bij de ingang van het centrum tref je overal prijzige sierplanten aan, fraaie schilderijen, enzo, achter de schermen is het helemaal anders.

Mensen met dementie worden er onvoldoende door gestimuleerd en worden er lusteloos en zelfs depressief van. Een klein voorbeeld: de zetels in de woonruimte, die zijn veel te laag. De bewoners kunnen niet gaan zitten, ze dienen zich letterlijk te laten vallen.

Zeer slecht management, geen communicatie, weinig medeleven met personeel, vriendjespolitiek, 'Op enkele maanden tijd zijn er in het rusthuis massaal ontslag ingediend.
Pluspunten
loon stipt betaald
Minpunten
bekwaamheid van de hoofdpersoneel
Was deze review waardevol?Ja 35Nee 6Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht mangement
Allround medewerker (voormalige medewerker) –  Merksplas6 mei 2018
Slecht magement...
Vooral directie
En hoofdverplegingen
Vriendjespolitiek
Hele hoge werkdruk in weinig uren
Veel beloftes die niet uitkomen
Pluspunten
Leuke collegas
Minpunten
Werkdruk, beloven veel meer komt niks uit, vriendjespolitiek, machtsmisbruik....
Was deze review waardevol?Ja 29Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
collegia omgeving
zorgkundige (voormalige medewerker) –  Hasselt België2 mei 2018
heel fijn bedrijf om mij samen te werken. groei mogelijkheden vond ik geweldig.
Pluspunten
gratis koffie
Minpunten
geen koekjes voor bij de gratis koffie
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 32Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer aangename werkplek!
Head Care (huidige medewerker) –  Sint-Martens-Latem25 april 2018
Armonea is een aangename plek om te werken. Biedt meer dan voldoende tools om de visie te verwezelijken.
De kans op bijscholingen en opleidingen is groot en geeft een enorme meerwaarde (hostmanship, Armonea experience).
Een bedrijf dat enorm veel doet om de zorg op maat te garanderen bij onze residenten.
In de zorg werken is een job die je met jouw handen uitvoert maar vooral met een gouden hart... wat ik dagelijks ondervind door al onze collega!
Pluspunten
doorgroeimogelijkheden, opleidingen, respect
Minpunten
/
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 34Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Armonea. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,1
Gebaseerd op 42 reviews
513
47
35
25
112

Waarderingen per categorie

2,8Werk-Privé Balans
2,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
2,6Management
3,0Bedrijfscultuur

Reviews over Armonea gesorteerd op locatie