ASAP.be Employee Reviews

Ratings by category
Found 22 reviews matching the search See all 25 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Top Werkgever met Top Collega's
Office Manager & Trainer (Current Employee) –  Ieper22 May 2019
De slogan Enjoy Your Job is meer dan een mooie zin bij ASAP. De samenwerking tussen de collega's en de kantoren onderling is een unicum in onze sector en een meerwaarde voor zowel onszelf als voor onze klanten en uitzendklanten.
Bij Asap kun je echt jezelf zijn. Er wordt rekening gehouden met een goede work life balance en goede resultaten worden beloond terwijl er ook nog steeds voldoende aandacht is naar de ontwikkeling en groei van onze medewerkers. Voor liefhebbers en harde werkers uit de sector die graag een gezonde dosis fun in het dagelijks werk hebben zeker een aanrader om bij ons te solliciteren!
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Enjoy
Office Manager (Current Employee) –  Brussel22 May 2019
Dans notre monde, chaque jour est différent; chaque jour amène sa surprise...
C'est en équipe que nous nous lançons des défis et fêtons nos succès...
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Enjoy
Account Manager (Current Employee) –  West en Oost Vlaanderen21 May 2019
GREAT JOB, entrapreneur zijn, doen wat je wil zolang je resultaat boekt!
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Toffe werkplek!
Recruiter (Current Employee) –  Leuven21 May 2019
Elke dag is anders! Je begint je werkdag en weet nooit wat de dag zal brengen. Er hangt een familiale sfeer en hangt zeer nauw samen met de collega's. Een echte aanrader om te werken!
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een bedrijf waar je jezelf kan zijn.
HR Consultant (Current Employee) –  Leuven21 May 2019
Ik heb bij Asap de kans gekregen om mezelf te ontplooien op vlak van HR en ben hier nog elke dag dankbaar voor.
Binnen Asap heerst een familiaal karakter en wordt er ingezet op je talent. Work/life balance is hier erg belangrijk en geen enkele dag is hetzelfde positief of negatief elke dag wordt er opnieuw voor gegaan.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Enjoy every day!
Consultant (Current Employee) –  Gent21 May 2019
Bij Asap.be zijn we één grote familie. Collega's zijn geweldig en je kan er steeds op rekenen. Iedereen wordt hier aangesproken met voornaam en er heerst informele sfeer onderling. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd om elkaar ook buiten het werk beter te leren kennen. Er is een ruim opleidingsaanbod voor zowel de nieuwkomers als anciens. We vinden belangrijk om te blijven investeren in persoonlijke ontwikkeling. We hebben verschillende divisies waardoor interne doorgroeimogelijkheden heel reëel zijn. Kortom, een heel aangename, professionele bedrijf om te werken!
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Top werkgever!
Consultant (Former Employee) –  Genk21 May 2019
Top bedrijf! Gedurende 8 jaar met veel plezier gewerkt voor dit mooie familiebedrijf. Leuke collega's, flexibele uren en een afwisselende job, wat moet je nog meer hebben?
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Entreprise aux valeurs familiales
Consultante en intérim (Current Employee) –  Wavre21 May 2019
Chez ASAP.be, les journées ne sont jamais les mêmes ! C'est un boulot enrichissant, motivant, qu'on peut réaliser dans un cadre dynamique ! Une ambiance d'entreprise conviviale, où l'importance est mise sur l'humain et son développement, avec une communication transparente et ouverte.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Excellent experience overall
HR Consultant (Current Employee) –  Oost-Vlaanderen21 May 2019
I really enjoy working with ASAP. They treat their employees well, they really invest in a satisfying professional relationship and a convenient workplace. I love the people-focused work culture! Would definitely recommend!
Pros
Teambuildings, focus on personal development.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Enjoy !
Consultante en intérim (Current Employee) –  Tournai21 May 2019
Travail varié reliant les aspects humains et commerciaux. Chaque jour est différent de la veille :)
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Excellent
Conusltant (Current Employee) –  Belgique21 May 2019
Je partage totalement les valeurs de cet employeur
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
ASAP vond voor mij de perfecte job
Consultant (Current Employee) –  Mechelen20 May 2019
Nadat ik online solliciteerde voor een job werd ik de dag nadien onmiddelijk uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Amper 1 dag later kreeg ik te horen dat ik niet weerhouden was voor de job, maar ASAP bood mij een andere vacature aan. Dit was een schot in de roos. Door ASAP kreeg ik de job waarvan ik altijd al droomde.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Enjoy
Office Manager (Current Employee) –  Antwerpen (provincie)20 May 2019
Enjoy wordt hier letterlijk genomen. Elke dag heeft zijn eigen uitdaging, maar met de ASAP'ers om je heen geraak je daar zonder veel moeite door. Ondersteuning krijgen we langs vele wegen, zowel horizontaal als verticaal. Problemen bestaan niet, oplossingen wel!!
Kortom een plezier om hier te werken. Ik zeg altijd: "Niemand staat graag op, maar als je na je ochtendouche zin hebt om te gaan werken dan zit je meer dan goed!!"
Pros
Enjoy
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Very enjoyable workplace!
Marketing (Current Employee) –  Genk20 May 2019
Working at ASAP is a very pleasant and 100% enjoyable experience. There's a strong familiar company culture!

I'd definitely recommend working at ASAP HR Group to peers.
Was this review helpful?Yes 2NoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Niet volledig uitbetaald geweest voor de laatste week bij ASAP
Verkoopster (Former Employee) –  Lier11 June 2018
Te weinig uitbetaald geweest en niet correct behandeld na einde werkopdracht door opdrachtgever.
Was this review helpful?Yes 38No 14Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
agréable
Aide ménagère (Former Employee) –  tournai belgique25 January 2018
bonne entreprise
ma responsable est à l'écoute des aides-menageres
Was this review helpful?Yes 45No 18Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Productieve werkdag
Stage (Former Employee) –  Lier19 August 2016
Het was altijd druk op het werk.

Ook bij ASAP.be heb ik 9 woensdagen stage gedaan.

Ik heb mijn communicatieve vaardigheden aan de telefoon versterkt.

Het moeilijkste van de baan was dat ik ook in een programma moest werken wat ik nog niet gedaan had.

Het leuksta van de baan was het contact met de mensen.
Was this review helpful?Yes 78No 50Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Je déconseille
Aide ménagère (Former Employee) –  Brabant Wallon12 August 2016
Pas beaucoup de soutien
Salaire non garanti (pas de clients = pas de salaire)
Horaire non garanti
Avenant au CDI chaque semaine
Was this review helpful?Yes 132No 33Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
familliale
Peintre industriel et monteur (Former Employee) –  Herstal20 April 2016
type de contact remplacement.
Aime travailler en équipe.
adaptions rapide
Was this review helpful?Yes 63No 19Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Elke dag nieuwe dag was nooit hetzelfe
XL Consulente (Former Employee) –  Sint-Katelijne-Waver, VLG6 September 2014
Toffe collega's
veel werkdruk, bovenop dagplanning kregen we meestal dagelijks nog een 40 tal extra aanvragen om onmiddellijk op te komen.
Ook hadden wij 24op7 permanentie, dus om half 5 kon je wakker gebeld worden, 's avonds laat en in het weekend
Was this review helpful?Yes 410No 452Report
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at ASAP.be. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4,3
Based on 25 reviews
515
46
32
21
11

Ratings by category

4,3Work/Life Balance
4,2Salary/Benefits
4,0Job Security/Advancement
3,9Management
4,0Culture

ASAP.be Reviews by Location