ASAP.be Reviews

26 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 29 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf met hoge Enjoy-factor
Recruitment Consultant (huidige medewerker) –  Brussel18 juni 2019
Perfect bedrijf om bij te starten maar ook om bij door te groeien.
Managers staan open om te luisteren naar uw persoonlijke groeipad.
Verschillende taken zijn ook gesegmenteerd waardoor je het takenpakket voor een deel kan invullen naar eigen interesses binnen HR.
Pluspunten
Extralegale voordelen, veel activiteiten, goede sfeer
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Enjoy your Job
Consultant (huidige medewerker) –  Brussel18 juni 2019
Dynamische en gevarieerde functie, toffe collega's en familiale sfeer in heel het bedrijf!
Slogan “Enjoy your Job” past perfect bij Asap
Pluspunten
personeelfeesten, teambuilding
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Enjoy
Consultant (huidige medewerker) –  Leuven11 juni 2019
Een boeiende en gevarieerde job, waarbij geen enkele dag hetzelfde is. Het bedrijf hecht veel waarde aan een enjoy-gevoel zowel van de medewerkers als van de uitzendklanten.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great working area
Consultant (huidige medewerker) –  Zaventem23 mei 2019
Every day at ASAP is a day where I get to learn new things and skills. The working culture is great; everyone really seems to enjoy their job! My fellow workers are friendly and supportive.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top Werkgever met Top Collega's
Office Manager & Trainer (huidige medewerker) –  Ieper22 mei 2019
De slogan Enjoy Your Job is meer dan een mooie zin bij ASAP. De samenwerking tussen de collega's en de kantoren onderling is een unicum in onze sector en een meerwaarde voor zowel onszelf als voor onze klanten en uitzendklanten.
Bij Asap kun je echt jezelf zijn. Er wordt rekening gehouden met een goede work life balance en goede resultaten worden beloond terwijl er ook nog steeds voldoende aandacht is naar de ontwikkeling en groei van onze medewerkers. Voor liefhebbers en harde werkers uit de sector die graag een gezonde dosis fun in het dagelijks werk hebben zeker een aanrader om bij ons te solliciteren!
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Enjoy
Office Manager (huidige medewerker) –  Brussel22 mei 2019
Dans notre monde, chaque jour est différent; chaque jour amène sa surprise...
C'est en équipe que nous nous lançons des défis et fêtons nos succès...
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Enjoy
Account Manager (huidige medewerker) –  West en Oost Vlaanderen21 mei 2019
GREAT JOB, entrapreneur zijn, doen wat je wil zolang je resultaat boekt!
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe werkplek!
Recruiter (huidige medewerker) –  Leuven21 mei 2019
Elke dag is anders! Je begint je werkdag en weet nooit wat de dag zal brengen. Er hangt een familiale sfeer en hangt zeer nauw samen met de collega's. Een echte aanrader om te werken!
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf waar je jezelf kan zijn.
HR Consultant (huidige medewerker) –  Leuven21 mei 2019
Ik heb bij Asap de kans gekregen om mezelf te ontplooien op vlak van HR en ben hier nog elke dag dankbaar voor.
Binnen Asap heerst een familiaal karakter en wordt er ingezet op je talent. Work/life balance is hier erg belangrijk en geen enkele dag is hetzelfde positief of negatief elke dag wordt er opnieuw voor gegaan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Enjoy every day!
Consultant (huidige medewerker) –  Gent21 mei 2019
Bij Asap.be zijn we één grote familie. Collega's zijn geweldig en je kan er steeds op rekenen. Iedereen wordt hier aangesproken met voornaam en er heerst informele sfeer onderling. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd om elkaar ook buiten het werk beter te leren kennen. Er is een ruim opleidingsaanbod voor zowel de nieuwkomers als anciens. We vinden belangrijk om te blijven investeren in persoonlijke ontwikkeling. We hebben verschillende divisies waardoor interne doorgroeimogelijkheden heel reëel zijn. Kortom, een heel aangename, professionele bedrijf om te werken!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top werkgever!
Consultant (voormalige medewerker) –  Genk21 mei 2019
Top bedrijf! Gedurende 8 jaar met veel plezier gewerkt voor dit mooie familiebedrijf. Leuke collega's, flexibele uren en een afwisselende job, wat moet je nog meer hebben?
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Entreprise aux valeurs familiales
Consultante en intérim (huidige medewerker) –  Wavre21 mei 2019
Chez ASAP.be, les journées ne sont jamais les mêmes ! C'est un boulot enrichissant, motivant, qu'on peut réaliser dans un cadre dynamique ! Une ambiance d'entreprise conviviale, où l'importance est mise sur l'humain et son développement, avec une communication transparente et ouverte.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Excellent experience overall
HR Consultant (huidige medewerker) –  Oost-Vlaanderen21 mei 2019
I really enjoy working with ASAP. They treat their employees well, they really invest in a satisfying professional relationship and a convenient workplace. I love the people-focused work culture! Would definitely recommend!
Pluspunten
Teambuildings, focus on personal development.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Enjoy !
Consultante en intérim (huidige medewerker) –  Tournai21 mei 2019
Travail varié reliant les aspects humains et commerciaux. Chaque jour est différent de la veille :)
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Excellent
Conusltant (huidige medewerker) –  Belgique21 mei 2019
Je partage totalement les valeurs de cet employeur
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ASAP vond voor mij de perfecte job
Consultant (huidige medewerker) –  Mechelen20 mei 2019
Nadat ik online solliciteerde voor een job werd ik de dag nadien onmiddelijk uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Amper 1 dag later kreeg ik te horen dat ik niet weerhouden was voor de job, maar ASAP bood mij een andere vacature aan. Dit was een schot in de roos. Door ASAP kreeg ik de job waarvan ik altijd al droomde.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Enjoy
Office Manager (huidige medewerker) –  Antwerpen (provincie)20 mei 2019
Enjoy wordt hier letterlijk genomen. Elke dag heeft zijn eigen uitdaging, maar met de ASAP'ers om je heen geraak je daar zonder veel moeite door. Ondersteuning krijgen we langs vele wegen, zowel horizontaal als verticaal. Problemen bestaan niet, oplossingen wel!!
Kortom een plezier om hier te werken. Ik zeg altijd: "Niemand staat graag op, maar als je na je ochtendouche zin hebt om te gaan werken dan zit je meer dan goed!!"
Pluspunten
Enjoy
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Very enjoyable workplace!
Marketing (huidige medewerker) –  Genk20 mei 2019
Working at ASAP is a very pleasant and 100% enjoyable experience. There's a strong familiar company culture!

I'd definitely recommend working at ASAP HR Group to peers.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet volledig uitbetaald geweest voor de laatste week bij ASAP
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Lier11 juni 2018
Te weinig uitbetaald geweest en niet correct behandeld na einde werkopdracht door opdrachtgever.
Was deze review waardevol?Ja 39Nee 15Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
agréable
Aide ménagère (voormalige medewerker) –  tournai belgique25 januari 2018
bonne entreprise
ma responsable est à l'écoute des aides-menageres
Was deze review waardevol?Ja 45Nee 19Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ASAP.be. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,4
Gebaseerd op 29 reviews
519
46
32
21
11

Waarderingen per categorie

4,4Werk-Privé Balans
4,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,1Doorgroeimogelijkheden
4,1Management
4,2Bedrijfscultuur

Reviews over ASAP.be gesorteerd op locatie