Atlas Copco Reviews

30 review gevonden voor deze zoekopdracht30 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.013 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sociaal bedrijf
Inspector inbound (huidige medewerker) –  Wilrijk7 februari 2019
Bedrijf met veel doorgroei mogelijkheden ongeacht origine geloof of geaardheid.
Pluspunten
Gratis koffie en fruit
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Business controller internship
Internship Business controller (voormalige medewerker) –  wilrijk Antwerpen23 oktober 2018
I has to help with analysing the month results of the worldwide branches

I had to ask feedback on deviant results and figures

To help with improving the analysing process of the results
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving
montage medewerker (huidige medewerker) –  Antwerpen (wilrijk)16 oktober 2018
ATLAS COPCO – MONTAGE MEDEWERKER

GEWERKT IN PLOEGEN INDIEN NODIG WAS

Kennis en ervaring van verschillende tools, ( 6soorten ) compressors, veiligheid en werken in teamverband

Bij Atlas Copco werken we met een groot team aan diverse compressors die worden besteld door klanten over heel het land.

Werkzaamheden bestaan uit: Aansluiten van elektrische wiring, hoses, ketel, & nodige elementen, alle compressors die worden aandachtig dubbel gecontroleerd. kwaliteit & kwantiteit is waar het bij Atlas Copco om gaat.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ik heb altijd graag gewerkt nu wil ik nog iets bijverdienen nu het mag van de regering zonder extra belastingen te moeten betalen
pistoolschilder? heftruck voerder (voormalige medewerker) –  Aartselaar21 augustus 2018
Ik heb meer dan dertig jaar bij Atlas Copco gewerkt , ben begonnen als gewonen werk man en ben ge eindigt als poolman
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
schitterend bedrijf
Technology developer lubricants (voormalige medewerker) –  Wilrijk8 augustus 2018
Multi National met een eigen familiale bedrijfscultuur
management is open voor persoonlijke visies en ideeën worden gestimuleerd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer
Monteur (voormalige medewerker) –  Wilrijk3 juni 2018
Atlas copco heeft een stabiele werkomgeving. Goede verloning
Pluspunten
Opleidingen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en gezellige werksfeer
Team Leader (huidige medewerker) –  Antwerpen17 april 2018
Ik vind het een toffe werkcultuur en heeft ook een home-coming-feeling zodra ik me op de werkvloer bevind.
Pluspunten
Donderdag gratis fruit en koffie-thee-melk en soep zijn altijd gratis
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good place to work
Onshore Technical Team Lead (voormalige medewerker) –  Wilrijk, Belgium29 januari 2018
Atlas Copco manufacture industrial tools, mobile compressors and stationary compressed air systems, vacuum pumps , equipment for construction and mining, and assembly systems. In addition, they offer the appropriate services and opportunities for rental. The products are sold in more than 180 countries through a global sales and service network under various brands, which are wholly or partially owned by Atlas Copco, sold and leased. Europe is the largest market for Atlas Copco. The group is active in various business markets and has four business units: Compressor technique, Mining and Rock Excavation Technique, Construction technique and Industrial technique.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve instelling
Tester mechanisch+ elektrisch (huidige medewerker) –  Wilrijk3 oktober 2017
Goede uren...
Bonus...
Fiets leasing...
Restaurant...
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Stage (voormalige medewerker) –  Wilrijk16 augustus 2017
Bij mijn stage bij Atlas Copco heb ik veel bijgeleerd over de verschillende soorten machines.

Atlas Copco was het beste stageplaats dat ik kon vinden iedereen was heel respectvol tegenover elkaar een perfecte werkomgeving was altijd een feit geweest.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great place for a summer job!
Management Assistant (voormalige medewerker) –  Wilrijk23 mei 2017
Everyone was very helpfull with getting me settled in and was given a lot of freedom throughout the day to work on my own projects that were handed down to me.
Pluspunten
Free lunch, healthy workplace
Minpunten
None
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer goede firma
MONTEERDER (voormalige medewerker) –  Wilrijk9 april 2017
als je bij Atlas Copco werkt,kun je een mooie toekomst en werken met aangename en ervaren personen
Pluspunten
maaltijdchecks bonus
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aangename bedrijf
Productie arbeider (voormalige medewerker) –  antwerpen wilrijk17 mei 2016
aangename werk sfeer jammer iende contract ik werkte als arbeider
Pluspunten
leer moglijkheden
Minpunten
geen vast contact
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive workplace with a very well work environment
Communications Intern (huidige medewerker) –  Antwerpen10 mei 2016
Employees are happy working there. The work environment is flexible but requires employees to have the motivation and committment to do their own job. Co-workers are always happy to help if there are any problems.

My typical day:
- Designing materials
- Creative writing
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
multicultureel bedrijf
Mechanical Support Engineer (huidige medewerker) –  Antwerpen Wilrijk23 februari 2016
Je komt in contact met mensen van andere culturen die elk hun eigen waarden hebben.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
oppikken en afgeven van de bestellingen die je via een koptelefoon door kreeg met kleine 'brommertjes'
Order Picker (voormalige medewerker) –  antwerpen8 oktober 2015
Een leuke ervaring. Ik was in dienst genomen als order picker. Ik kreeg orders door als 'neem 20 stuks uit doos A3 bijvoorbeeld', dan ging ik er naar toe en deed dat in een doos, als de hele bestelling klaar was ging ik de dozen leggen op de lopende band. Het was een studentenjob en dus had ik meer contact met andere studenten dan de vaste werkenden. Het was leuk om met de brommertjes rond te mogen rijden en het was zeker niet moeilijk.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super
Arbeider (inpakker en orderpicker) (huidige medewerker) –  Antwerpen, VLG25 januari 2015
Hele toffe ervaring en heb zeer veel geleerd.
Er is veel afwisseling in de job.
Het is niet weggelegd voor iedereen. Je moet openstaan voor hard werken.
Pluspunten
goedkope lunch
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede samenhang
producktie arbeider (voormalige medewerker) –  Wilrijk, VLG13 januari 2015
bedekken van daken in nroofing of pvc of restrix
goede collegas
in de koude of rzegen werken
als de zon scheen
Pluspunten
vaste uren
Minpunten
lang op de baan
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sfeer en behulpzaam
monteur (voormalige medewerker) –  Wilrijk, VLG28 september 2014
toffe colega's
een toffe sfeer
heb veel geleerd
we werkte als een team
hulp was er altijd aanwezig
Pluspunten
ontbijt middag maal en avondmaal
Minpunten
geen minpunt
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Plannen tekenen
Vakantiejob (voormalige medewerker) –  Wilrijk, VLG5 september 2014
Huizen opmeten, de bestaande toestand uittekenen en dan veranderen op VectorWorks. Een hele toffe ervaring en een toffe baas.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Atlas Copco. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 1.013 reviewGebaseerd op 1.013 reviews
5434
4332
3160
244
143

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Atlas Copco gesorteerd op locatie