Atlas Copco Reviews

20 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Stage (voormalige medewerker) –  Wilrijk16 augustus 2017
Bij mijn stage bij Atlas Copco heb ik veel bijgeleerd over de verschillende soorten machines.

Atlas Copco was het beste stageplaats dat ik kon vinden iedereen was heel respectvol tegenover elkaar een perfecte werkomgeving was altijd een feit geweest.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great place for a summer job!
Management Assistant (voormalige medewerker) –  Wilrijk23 mei 2017
Everyone was very helpfull with getting me settled in and was given a lot of freedom throughout the day to work on my own projects that were handed down to me.
Pluspunten
Free lunch, healthy workplace
Minpunten
None
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer goede firma
MONTEERDER (voormalige medewerker) –  Wilrijk9 april 2017
als je bij Atlas Copco werkt,kun je een mooie toekomst en werken met aangename en ervaren personen
Pluspunten
maaltijdchecks bonus
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aangename bedrijf
Productie arbeider (voormalige medewerker) –  antwerpen wilrijk17 mei 2016
aangename werk sfeer jammer iende contract ik werkte als arbeider
Pluspunten
leer moglijkheden
Minpunten
geen vast contact
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive workplace with a very well work environment
Communications Intern (huidige medewerker) –  Antwerpen10 mei 2016
Employees are happy working there. The work environment is flexible but requires employees to have the motivation and committment to do their own job. Co-workers are always happy to help if there are any problems.

My typical day:
- Designing materials
- Creative writing
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
multicultureel bedrijf
Mechanical Support Engineer (huidige medewerker) –  Antwerpen Wilrijk23 februari 2016
Je komt in contact met mensen van andere culturen die elk hun eigen waarden hebben.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
oppikken en afgeven van de bestellingen die je via een koptelefoon door kreeg met kleine 'brommertjes'
Order Picker (voormalige medewerker) –  antwerpen8 oktober 2015
Een leuke ervaring. Ik was in dienst genomen als order picker. Ik kreeg orders door als 'neem 20 stuks uit doos A3 bijvoorbeeld', dan ging ik er naar toe en deed dat in een doos, als de hele bestelling klaar was ging ik de dozen leggen op de lopende band. Het was een studentenjob en dus had ik meer contact met andere studenten dan de vaste werkenden. Het was leuk om met de brommertjes rond te mogen rijden en het was zeker niet moeilijk.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super
Arbeider (inpakker en orderpicker) (huidige medewerker) –  Antwerpen, VLG25 januari 2015
Hele toffe ervaring en heb zeer veel geleerd.
Er is veel afwisseling in de job.
Het is niet weggelegd voor iedereen. Je moet openstaan voor hard werken.
Pluspunten
goedkope lunch
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede samenhang
producktie arbeider (voormalige medewerker) –  Wilrijk, VLG13 januari 2015
bedekken van daken in nroofing of pvc of restrix
goede collegas
in de koude of rzegen werken
als de zon scheen
Pluspunten
vaste uren
Minpunten
lang op de baan
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sfeer en behulpzaam
monteur (voormalige medewerker) –  Wilrijk, VLG28 september 2014
toffe colega's
een toffe sfeer
heb veel geleerd
we werkte als een team
hulp was er altijd aanwezig
Pluspunten
ontbijt middag maal en avondmaal
Minpunten
geen minpunt
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Plannen tekenen
Vakantiejob (voormalige medewerker) –  Wilrijk, VLG5 september 2014
Huizen opmeten, de bestaande toestand uittekenen en dan veranderen op VectorWorks. Een hele toffe ervaring en een toffe baas.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving tegen goede verloning
Administratief werk (voormalige medewerker) –  Orderpicker12 mei 2014
Plezante werkervaring op verschillende vlakken waarbij je voldoende verantwoordelijkheid krijgt
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke job, goede sfeer met toffe collega's
Arbeider/Monteur (voormalige medewerker) –  Wilrijk12 mei 2014
Werken op Atlas Copco was voor mij met dagwerk wat ideaal was om mijn dochter te halen van het school.
Heb veel bijgeleerd over compressoren en mechanische handelingen.
Collega's zijn een mix van jong en oud wat goed is in een productie omgeving.
Moeilijkheid lag erin de verschillende compressoren te leren kennen en het productietempo aan te houden.
Leuke aan de job voor mechanisch ingestelde mensen zoals mezelf is eens je alles kent je meer verantwoordelijkheden krijgt.
Pluspunten
ontbijt goedkoop en lekkere lunches
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer en toffe collega's
Bediende (voormalige medewerker) –  Wilrijk, VLG15 januari 2014
*Taakomschrijving :
telefoneren met leveranciers, gegevens aanvullen in excel bestanden

* Flexibel zijn, klantgericht werken en klantvriendelijk werken, met oog voor detail en

*Vriendelijke collega's, zeer hulpvaardig

*Telefoonnummers (soms) opzoeken via internet

*Telefoneren met leveranciers
Pluspunten
goedkope maaltijden
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving met leuke en aangename collega's
Arbeider (voormalige medewerker) –  Wilrijk3 december 2013
Ik heb geleerd dat je voor jezelf moet opkomen en als er problemen zijn dan moet je dit met de persoon zelf gaan uitpraten en niet er mee blijven rondlopen.
Minpunten
maar 20 min eetpauze
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
men is er een nummer , geen mens
pistoolschilder - Inpakker - helpen in onderhoud (voormalige medewerker) –  Wilrijk, VLG29 september 2013
1 = de 1 tonigheid en geen variaties van het werk dat je moest doen
2 = ervaring in mensenkennis . ( vriendelijk in het gezicht , maar messen in je rug ) .
3 = streng
4 = je hebt vrienden van 9 tot 5 mentaliteit .
5 = konstant kontroleren van je bezigheid
6 = in slechte tijden , mocht ge ander werk doen .
Pluspunten
goed betaald
Minpunten
streng regime
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een werkgever met aandacht voor de werknemer
monteur (voormalige medewerker) –  Wilrijk5 mei 2013
De sfeer tussen de collega's is er zeer goed. Je wordt persoonlijk opgevolgd en je krijgt ruim voldoende opleidingskansen. Levenslang leren is geen holle term bij Atlas Copco. Er zijn veel vrije tijdsbestedingen en kortingen die je via het werk kan doen. Het eten in de kantine smaakt bovendien heel lekker, veel beter dan het doorgaanse kantine-eten!
Pluspunten
een sterk uitgenouw personeelsbeleid
Minpunten
sterke invloed van de vakbond
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een aanrader voor iemand die werk zoekt !!
Operator (voormalige medewerker) –  Antwerpen1 april 2013
Het werk op Atlas Copco was rustig en aangenaam. Mijn job was daar het monteren van compresseurs. Het leidinggevend personeel was zeer sociaal t.o.v. de arbeiders. Veiligheid werd zeer hoog aangegrepen! Collega's: echt een toffe bende. De eerste weken waren het moeilijkst nl. het aanleren van de job. Het leukste aan de job was dat er geen stress was, je kreeg voldoende tijd om je job naar behoren te leren en uit te voeren.
Pluspunten
maaltijdcheques, goed restaurant
Minpunten
organisatie, planning
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Degelijke productiesite
Pistoolschilder-Monteur (voormalige medewerker) –  Antwerpen7 februari 2013
Doorgroeimogelijkheid - en zeer deglijke producten - Collegialiteit
Pluspunten
vrije inbreng
Minpunten
verandering
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over Atlas Copco

Je kan het volgende proberen:

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 798 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,9
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,0
Doorgroeimogelijkheden
3,6
Management
3,6
Bedrijfscultuur
3,9

Reviews over Atlas Copco gesorteerd op locatie