AVEVE Reviews

23 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 25 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
Stage en entreprise d'une semaine (voormalige medewerker) –  Belgique16 juli 2018
Stage effectué dans l'entreprise pendant une semaine , très bonne entreprise qui m'a vite intégrée et attribué des tâches malgré mon manque d'expérience.
Pluspunten
Equipe agréable
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Très beau point de vente moderne
Senior Store Manager Aveve Retail (voormalige medewerker) –  Péruwelz12 februari 2018
Un cadre de travail agréable, propice à l'épanouissement professionnel; un point de vente lumineux et moderne qui séduit les clients dès leur entrée.
Pluspunten
Situé sur un axe routier à très fort passage
Minpunten
Communication promotionnelles trop faible
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werk omgeving
Winkelbediende (voormalige medewerker) –  Diest13 januari 2018
Ze waarschuwen je voor mogelijke gevaren.
Als je iets niet begrijpt dan helpen andere collega’s je verder.
Pluspunten
Vriendelijk personeel
Minpunten
Geen gratis lunch
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
personnel aggréable
2 semaines de stage comme vendeur (voormalige medewerker) –  Seraing9 januari 2018
Le personnel et l'environnement de travail est très agréable.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail
Collaborateur en magasin (voormalige medewerker) –  Soignies7 december 2017
J’ai passer une belle semaine chez Aveve , le personnel était plutôt agréable.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
student task
Student IT (voormalige medewerker) –  Leuven18 oktober 2017
It was very nice and the people were very nice either. I've learned so much about installation and I did some task of ICT helpdesk. This experience I will never forget!
Pluspunten
ticket restaurant
Minpunten
non
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe collega's
Winkelmedewerkster INTERIM (voormalige medewerker) –  Mechelen22 september 2017
Als Interim medewerkster heb ik er veel geleerd.
Nieuwe producten leren kennen, en vooral het leuke aan Aveve is dat de producten met de seizoenen veranderen.
Pluspunten
Koffie, water zoveel je wil.
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kei-goed!!!
WINKELBEDIENDE (voormalige medewerker) –  Schoten23 juli 2017
Alles "van de bovenste plank"!!! Alles viel mee, in Aveve!
Pluspunten
-
Minpunten
-
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
remplacement
intérim (voormalige medewerker) –  Péruwelz26 mei 2017
j ai travailler la en remplacement en attendent qu'il trouve une personne qualifier
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement agréable management détestable
employée polyvalente (voormalige medewerker) –  Seraing30 maart 2017
Chaine de magasins ayant des atouts mais manquant de sérieux quant aux évaluations du personnel et de la mise en place de "nouvelles techniques de ventes" qui relèvent du bricolage.....
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productive
Administrative Assistant (voormalige medewerker) –  belgium3 februari 2017
Good place to work, organized staff. flexible and reliable. understanding and easy to reach, good team worker. lots of skills to gain and opportunity available to acquire
Pluspunten
flexible
Minpunten
long hours
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ervaringrijke job
Hasselt - Winkelbediende - Jobstudent (voormalige medewerker) –  Hasselt10 februari 2016
Uit deze job heb ik veel geleerd ,
De sfeer was heel erg goed en je vertrok iedere ochtend met een glimlach naar je werk.
Je kreeg de kans om je te ontwikkelen en werd hiermee door iedere geholpen en gesteund.
Pluspunten
Gezamelijke eetruimte en pauzes
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mes périodes chez Aveve
Intérimaire chez Aveve Seraing (1 mois) (voormalige medewerker) –  Seraing21 januari 2016
Je suis tomber dans une équipe vraiment génial , super sympa et il n'hésitent vraiment pas à venir expliquer les produits
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede en correcte werk
Directiechauffeur-privéchauffeur (huidige medewerker) –  Leuven, VLG8 november 2015
Plezierig om hier te werken.

Collega's zeer behulpzaam.

Periodiek een Happy Hour.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sociale en stimulerende omgeving
Winkelbediende (interim) (voormalige medewerker) –  Bornem, VLG5 september 2015
Mijn tijdelijke collega's waren heel open naar mij toe, zowel op privé als werk vlak, wat het voor mij makkelijker maakte mij open te stellen. Ik deed veel verschillende werkjes, maar met voorname de kassa, waar het soms wel wat saai werd indien er geen klanten waren en de andere taken er ook al op zaten. De moeilijkste kanten aan deze baan waren vooral de fysieke delen, die dan voor mij iets te zwaar waren (althans voor een beginneling). Het leukste aan de baan waren vast en zeker de collega's!
Pluspunten
Collega's
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fysieke arbeid in alle weersomstandigheden
elektrieker klimatisatie (voormalige medewerker) –  thuisbasis Leuven7 augustus 2014
Veel werk op verplaatsing met de vroege minder betaalde transportvergoeding. En sporadisch langere verblijven van huis( week) wegens te grote afstand werk en thuisbasis.( kust, Ardennen).
werksfeer was niet altijd goed er heerste afgunst en rivaliteit tss de werknemers.
Pluspunten
technisch veel geleerd
Minpunten
lange dagen voor 8u te werken.
Was deze review waardevol?JaNee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfstandig en vrij kunnen werken
Commercieel Verantwoordelijke buitendienst) (huidige medewerker) –  Merksem, VLG4 juni 2014
Het betrof een functie waarin je je werk zelf kon organiseren. Ik was verantwoordelijk voor het zakencijfer maar kreeg ook voldoende vrijheid om de job in te vullen naar behoren.
Pluspunten
goede extra legale voorwaarden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klein dynamische team
Tijdelijke QC en R&D laborant (voormalige medewerker) –  Antwerpen zetel te merksem10 februari 2014
De analyse die uitgevoerd moeten worden zijn vrij standaard. ze zijn allemaal binnen 1 dag uitvoerbaar. het onderzoek is voor al gericht op het optimaliseren van bepaalde analyse.
Pluspunten
gelijdende uren
Minpunten
alleen in het labo staan
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aveve sombreffe
Vendeuse-caissière (voormalige medewerker) –  Sombreffe1 februari 2014
C'étais un plaisir d'avoir fait mes stage la-bas,
Collègues au top
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer gezellig
jobstudent kassierster (huidige medewerker) –  Kortrijk, VLG20 september 2013
zeer aangenaam om te werken, leuke collega's. Moeilijke aan de baan zijn eigenlijk de klanten zelf, omdat je niet de nodige kennis hebt om te helpen. Maar doordat je een collega kan roepen voor hulp is dit direct verholpen.
Pluspunten
leuke collega's
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij AVEVE. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 25 reviews
59
412
34
20
10

Waarderingen per categorie

4,2Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over AVEVE gesorteerd op locatie