AVEVE Reviews

10 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
student task
Student IT (voormalige medewerker) –  Leuven18 oktober 2017
It was very nice and the people were very nice either. I've learned so much about installation and I did some task of ICT helpdesk. This experience I will never forget!
Pluspunten
ticket restaurant
Minpunten
non
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
remplacement
intérim (voormalige medewerker) –  Péruwelz26 mei 2017
j ai travailler la en remplacement en attendent qu'il trouve une personne qualifier
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ervaringrijke job
Hasselt - Winkelbediende - Jobstudent (voormalige medewerker) –  Hasselt10 februari 2016
Uit deze job heb ik veel geleerd ,
De sfeer was heel erg goed en je vertrok iedere ochtend met een glimlach naar je werk.
Je kreeg de kans om je te ontwikkelen en werd hiermee door iedere geholpen en gesteund.
Pluspunten
Gezamelijke eetruimte en pauzes
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mes périodes chez Aveve
Intérimaire chez Aveve Seraing (1 mois) (voormalige medewerker) –  Seraing21 januari 2016
Je suis tomber dans une équipe vraiment génial , super sympa et il n'hésitent vraiment pas à venir expliquer les produits
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sociale en stimulerende omgeving
Winkelbediende (interim) (voormalige medewerker) –  Bornem, VLG5 september 2015
Mijn tijdelijke collega's waren heel open naar mij toe, zowel op privé als werk vlak, wat het voor mij makkelijker maakte mij open te stellen. Ik deed veel verschillende werkjes, maar met voorname de kassa, waar het soms wel wat saai werd indien er geen klanten waren en de andere taken er ook al op zaten. De moeilijkste kanten aan deze baan waren vooral de fysieke delen, die dan voor mij iets te zwaar waren (althans voor een beginneling). Het leukste aan de baan waren vast en zeker de collega's!
Pluspunten
Collega's
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fysieke arbeid in alle weersomstandigheden
elektrieker klimatisatie (voormalige medewerker) –  thuisbasis Leuven7 augustus 2014
Veel werk op verplaatsing met de vroege minder betaalde transportvergoeding. En sporadisch langere verblijven van huis( week) wegens te grote afstand werk en thuisbasis.( kust, Ardennen).
werksfeer was niet altijd goed er heerste afgunst en rivaliteit tss de werknemers.
Pluspunten
technisch veel geleerd
Minpunten
lange dagen voor 8u te werken.
Was deze review nuttig?JaNee 7Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aveve sombreffe
Vendeuse-caissière (voormalige medewerker) –  Sombreffe1 februari 2014
C'étais un plaisir d'avoir fait mes stage la-bas,
Collègues au top
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer gezellig
jobstudent kassierster (huidige medewerker) –  Kortrijk, VLG20 september 2013
zeer aangenaam om te werken, leuke collega's. Moeilijke aan de baan zijn eigenlijk de klanten zelf, omdat je niet de nodige kennis hebt om te helpen. Maar doordat je een collega kan roepen voor hulp is dit direct verholpen.
Pluspunten
leuke collega's
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
winkelactiviteit
winkelverantwoordelijke (voormalige medewerker) –  Halle17 juni 2013
Winkelactiviteit
verkoop van dierenvoeding, alles voor de tuin en voor het plezier van het bakken
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 12Rapporteren

Zie meer reviews over AVEVE

Je kan het volgende proberen:

Algehele waardering

4,3
Gebaseerd op 12 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
4,4
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,1
Doorgroeimogelijkheden
3,7
Management
3,9
Bedrijfscultuur
4,3

Reviews over AVEVE gesorteerd op locatie