Aviapartner Reviews

9 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 70 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik ben zeer loyaal aan het bedrijf waar ik momenteel werk ,maar de lange baan van en naar het werk begint me parten te spelen.Het is tijd voor verande
Check in agente (huidige medewerker) –  Bediende11 december 2018
Weinig waardering, veel te maken met agressieve passagiers en de lange afstand doen mij verlangen naar een job dichter bij huis!
Pluspunten
Je bepaald je loon bijna zelf(overuren en extra's
Minpunten
Geen waardering
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement extrêmement enrichissant
Manutentionnaire à Liege Airport (huidige medewerker) –  Liege10 oktober 2017
Cette entreprise ma fait prendre de la maturité. on ma appris à avoir un vrai sens de l'esprit d'équipe et prendre ces responsabilités.
Pluspunten
Salaire
Minpunten
Travail en pause
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke en boeiende job
arbeider (voormalige medewerker) –  Zaventem21 juni 2016
Het was een leuke job die ik jaren met plezier gedaan heb. Het was hard werken, zeker in de verlof periodes en ook in weer en wind. Het voordeel was ook dat het in ploegen werken was en ik dan zo mee kon instaan voor de zorg van onze kindjes.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Laden en lossen van bagages in team
Loader (huidige medewerker) –  Brussels Airport, VLG2 december 2015
Tot op heden weekendwerk, zonder mogelijkheid op een voltijd contract.
Ideaal als bijverdienste maar geen toekomst gerichte job.

Laden en lossen in team in een ontspannen sfeer maar toch tijdgebonden, rijbewijs op de tarmac behaald alsook opleiding gekregen om met de charlats (bagage banden en karren) te rijden.
Pluspunten
Team werk
Minpunten
Weekendwerk
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bagagist
Bagage-lader/sorteerder (voormalige medewerker) –  luchthaven2 augustus 2015
hellaas alleen dag conracten 1 jaar lang.
werksfeer was wel goed.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkdag op de luchthaven
Passenger Service Agent (voormalige medewerker) –  Zaventem, VLG18 mei 2015
*passagiers inchecken op verschillende maatschappijen
*boarding van de verschillende vluchten
*wat ik geleerd heb van de directie, is dat ze je goed op volgen
*ik had aangename collaga's
*leukste pluspunt:was dat ik heletijd in contact was met passagiers
*minpunt: dat je een blok had van ongeveer 4 uur voor een bepaald maatschappij.
Pluspunten
aangename sfeer om te werken, verschillende nationaliteiten
Minpunten
moeilijke passagiers
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
grote autonomiteit in functie van de klant
catering chauffeur (voormalige medewerker) –  Zaventem, VLG7 augustus 2014
Laden van uw truck met catering materiaal om de passagiers op de vluchten voorzien van eten en bob (buy on boord).
laden van de vliegtuigen volgens instructies van de klant op de verschillende luchthavens in België.
Uitleg aan de bemanning in Nederlands, Frans of Engels.
Je bent veelal alleen aan het werk maar een collegiale band is er zeker.
Pluspunten
gratis warme maaltijd
Minpunten
beperkt sociaal leven.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Internationale omgeving met toffe collega's
Customer service agent (voormalige medewerker) –  zaventem22 september 2012
de steeds veranderende luchthaven is een zeer goede plek om sociale vaardigheden te leren. Aviapartner is een goede leerschool
Pluspunten
maaltijdcheques
Minpunten
geen gratis tickets
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 3Rapporteren

Zie meer reviews over Aviapartner

Je kan het volgende proberen:

Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Aviapartner. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 70 reviews
515
422
318
29
16

Waarderingen per categorie

3,0Werk-Privé Balans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,2Bedrijfscultuur

Reviews over Aviapartner gesorteerd op locatie