AZ GROENINGE Reviews

Alle 9 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet eerlijk zijn tegenover een stage werknemer
Schoonmaker gebouwen/Schoonmaakster gebouwen (voormalige medewerker) –  Kortrijk10 november 2018
ik deed 3 weken stage en het was goed en geslaagt
maar toen dat ik ging achter de stage voor werk
dan kreeg ik als antwoord we werken niet met de vdab
voor mensen te aanvaarden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vernieuwend
Occupational Therapist (huidige medewerker) –  Kortrijk11 juni 2018
Bedrijf met mogelijkheden en erkenning voor mensen met inzet
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Go with the flow.
Bediende (huidige medewerker) –  Kortrijk19 december 2017
Respect,waardering.

Meer kansen krijgen om door te groeien.

Niet altijd in een hokje geplaatst worden.
Pluspunten
Werknemers krijgen korting bij verschillende bedrijven/Firma's
Minpunten
lange afstanden.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een goeie werkomgeving
Keuken medewerkster (voormalige medewerker) –  Kortrijk22 mei 2017
er heerst een aangename en vriendelijke werksfeer in AZ groeninge
Pluspunten
goedkope lunches
Minpunten
weekend werk
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afwas hulp in de keuken van az groeninge in de vercruyselaan
vervangingscontract in de keuken (voormalige medewerker) –  afwas6 januari 2016
je wordt zeer goed opgevangen en opgeleid door het keukenpersoneel, je bent ook zeer snel een lid van de groep...
Pluspunten
het is een drukke bezige job, waar de tijd vliegt
Minpunten
een niet zo duidelijke werkomschrijving in de weekend dienst
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer met een gezonde dosis werkdruk
Afdelingsmanager hoteldiensten (huidige medewerker) –  Kortrijk26 juni 2015
Duidelijk een groot bedrijf met een loge structuur die zowel zijn positieve als negatieve kanten heeft.
Toffe collega's
De baan heeft veel diversiteit.
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
gegradueerde verpleegkundige (voormalige medewerker) –  Kortrijk30 augustus 2013
werken in rechtstreeks contact met de dokters geeft veel voldoening
Minpunten
na de fusie van 4 ziekenhuizen te grootschalig, veel drukker, minder familiaal voor de patiënt
Was deze review waardevol?Ja 24Nee 17Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer
verpleegkunde (voormalige medewerker) –  reepkaai17 december 2012
Ik deed mijn nachten heel graag in AZ Groeninge. Ik had leuke collegas en heb veel bijgeleerd op vlak van techniek.
Jammer genoeg heb ik mijn job moeten opgeven wegens de combinatie met het gezin die moeilijk verliep.
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 12Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij AZ GROENINGE. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 9 reviews
54
42
32
21
10

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over AZ GROENINGE gesorteerd op locatie