BAM Groep
Get weekly updates, new jobs, and reviews

BAM Groep Careers and Employment

About us
Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt in de twee business lines Bouw en vastgoed en Infra, alsmede op het gebied van publiekprivate samenwerking. BAM is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities
 – more... in. Ook realiseert BAM bouwprojecten in Zwitserland, Luxemburg en Denemarken. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat. In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket. Wereldwijd voert de Groep in nichemarkten gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit.

Met zo'n 23.000 medewerkers brengt BAM jaarlijks duizenden projecten tot stand.


De bedrijfsfilosofie van BAM is opdrachtgevers echte waarde te bieden en een hechte en langdurige relatie met hen op te bouwen om zo tot optimale oplossingen op het gebied van onderhoud, vernieuwing en uitbreiding van de gebouwde omgeving te komen.


BAM staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van zijn producten en diensten en tevens om de inzet, kennis en ervaring van de medewerkers.
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at BAM Groep?

3,7
Work/Life Balance
3,6
Salary/Benefits
3,3
Job Security/Advancement
3,4
Management
3,7
Culture

What are people saying about the leadership at BAM Groep?

Picture of Rob van Wingerden, CEO of BAM Groep
76%
of employees approve of Rob van Wingerden’s performance as CEO
CEO Approval is based on 71 ratings