BAM Groep

Werken bij BAM: een impressie

About BAM Groep

Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt in de twee business lines Bouw en vastgoed en Infra, alsmede op het gebied van publiekprivate samenwerking. BAM is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities
 – more... 

  • ‘Op Schiphol gaat een wereld voor je open. Het is heel anders werken en bouwen.’ Hans Keijsper is projectleider bij BAM Bouw en Techniek Schiphol, in dit interview vertelt Hans over zijn passie voor de uitvoering, de bijzondere werkomgeving die de luchthaven te bieden heeft en hoe flexibiliteit, doelgerichtheid en samenwerken de sleutel zijn tot succes. 
𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐛𝐢𝐨!

#werkenbijbam #schiphol #Projectleider #airport #schiphol #construction #interview #bam
  • BAM voert de meest uiteenlopende projecten uit, zo ook de bouw en verbouw van voetbalstadions in binnen- en buitenland. 
Bekijk hier onze top 10! Welk stadion staat bij jou op nummer 1? Laat je reactie achter in de comments. 
#bam #royalbam #bamcareers #stadion #bouw #construction #top10 #werkenbijbam
  • Vandaag nemen we een kijkje in de week van Stijn Lazaroms. Of beter gezegd, het weekend van Stijn Lazaroms. Stijn heeft afgelopen half jaar stage gelopen bij BAM Infra Rail en is momenteel actief als werkstudent bij dit BAM onderdeel. Afgelopen weekend werkte hij met een ploeg aan het spoor in Leiden. Op 7 werklocaties, met veel verschillende partijen en niet te vergeten; storm Ciara. 
Stijn: “Afgelopen weekend heb ik drie nachten meegedraaid in de uitvoering tijdens de buitendienststelling op station Leiden. Een weekend waarin ik veel nieuwe mensen heb leren kennen en nieuwe werkmethoden geleerd heb. Waaronder het kruiscomplex aan de Alphenzijde. De werkzaamheden duren nog t/m zaterdag. Helaas moet ik vandaag weer naar school. Vrijdag ben ik er weer om mee te helpen in de afwerking.” #werkenbijbam #buitendienststelling #werkaanhetspoor #stationleiden
  • ‘𝐈𝐤 𝐡𝐚𝐚𝐥 𝐯𝐨𝐥𝐝𝐨𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐮𝐢𝐭 𝐦𝐢𝐣𝐧 𝐰𝐞𝐫𝐤 𝐚𝐥𝐬 𝐢𝐤 𝐞𝐞𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐜𝐭 𝐠𝐨𝐞𝐝 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐬𝐜𝐡𝐨𝐞𝐧𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐛 𝐠𝐞𝐳𝐞𝐭. 𝐃𝐚𝐭 𝐡𝐞𝐭 𝐡𝐞𝐥𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐜𝐞𝐬 𝐢𝐧𝐳𝐢𝐜𝐡𝐭𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤 𝐢𝐬 𝐞𝐧 𝐢𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞𝐞𝐧 𝐝𝐚𝐚𝐫𝐢𝐧 𝐡𝐞𝐛 𝐛𝐞𝐭𝐫𝐨𝐤𝐤𝐞𝐧.’ Ad van der Slot werkt als werkorganisator bij BAM Bouw en Techniek Regio Noordwest. Na 17 jaar in meerdere functies te hebben gewerkt voor een installatiebedrijf bood BAM een nieuwe uitdaging... Het interview over procesoptimalisatie, het vakgebied en zijn keuze voor BAM lees je via de link in de bio. 
#werkenbij #bam #werkorganisator #werkvoorbereider #bouw #techniek #interview #bamcareers
Claimed Profile
Headquarters
Runnenburg 9
3981 AZ Bunnik
Revenue
£5bn to £10bn
Employees
10,000+
Industry
Links
BAM Groep on Instagram
BAM Groep website

Twitter

Facebook