BAM Groep

BAM Groep Photos

Uploaded to Instagram

BAM voert de meest uiteenlopende projecten uit, zo ook de bouw en verbouw van voetbalstadions in binnen- en buitenland. 
Bekijk hier onze top 10! Welk stadion staat bij jou op nummer 1? Laat je reactie achter in de comments. 
#bam #royalbam #bamcareers #stadion #bouw #construction #top10 #werkenbijbam
Vandaag nemen we een kijkje in de week van Stijn Lazaroms. Of beter gezegd, het weekend van Stijn Lazaroms. Stijn heeft afgelopen half jaar stage gelopen bij BAM Infra Rail en is momenteel actief als werkstudent bij dit BAM onderdeel. Afgelopen weekend werkte hij met een ploeg aan het spoor in Leiden. Op 7 werklocaties, met veel verschillende partijen en niet te vergeten; storm Ciara. 
Stijn: โ€œAfgelopen weekend heb ik drie nachten meegedraaid in de uitvoering tijdens de buitendienststelling op station Leiden. Een weekend waarin ik veel nieuwe mensen heb leren kennen en nieuwe werkmethoden geleerd heb. Waaronder het kruiscomplex aan de Alphenzijde. De werkzaamheden duren nog t/m zaterdag. Helaas moet ik vandaag weer naar school. Vrijdag ben ik er weer om mee te helpen in de afwerking.โ€ #werkenbijbam #buitendienststelling #werkaanhetspoor #stationleiden
โ€˜๐ˆ๐ค ๐ก๐š๐š๐ฅ ๐ฏ๐จ๐ฅ๐๐จ๐ž๐ง๐ข๐ง๐  ๐ฎ๐ข๐ญ ๐ฆ๐ข๐ฃ๐ง ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค ๐š๐ฅ๐ฌ ๐ข๐ค ๐ž๐ž๐ง ๐ฉ๐ซ๐จ๐ฃ๐ž๐œ๐ญ ๐ ๐จ๐ž๐ ๐ข๐ง ๐๐ž ๐ฌ๐œ๐ก๐จ๐ž๐ง๐ž๐ง ๐ก๐ž๐› ๐ ๐ž๐ณ๐ž๐ญ. ๐ƒ๐š๐ญ ๐ก๐ž๐ญ ๐ก๐ž๐ฅ๐ž ๐ฉ๐ซ๐จ๐œ๐ž๐ฌ ๐ข๐ง๐ณ๐ข๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค ๐ข๐ฌ ๐ž๐ง ๐ข๐ž๐๐ž๐ซ๐ž๐ž๐ง ๐๐š๐š๐ซ๐ข๐ง ๐ก๐ž๐› ๐›๐ž๐ญ๐ซ๐จ๐ค๐ค๐ž๐ง.โ€™ Ad van der Slot werkt als werkorganisator bij BAM Bouw en Techniek Regio Noordwest. Na 17 jaar in meerdere functies te hebben gewerkt voor een installatiebedrijf bood BAM een nieuwe uitdaging... Het interview over procesoptimalisatie, het vakgebied en zijn keuze voor BAM lees je via de link in de bio. 
#werkenbij #bam #werkorganisator #werkvoorbereider #bouw #techniek #interview #bamcareers
Repost @bambouwtechniek 
Een mooie bouwplaats leent zich voor prachtige fotografie. Dank SHH Productions | video content creators voor de fotoโ€™s uit de #hijsloods van #DeZalmhaven. 
Complimenten aan het uitvoeringsteam voor de orde en netheid op de bouwplaats. #Veiligheidop1 #makeithappen #Rotterdam #bam #woontoren #underconstruction #construction #building #royalbam #utiliteit
๐๐ซ๐จ๐ฃ๐ž๐œ๐ญ ๐ฎ๐ข๐ญ๐ ๐ž๐ฅ๐ข๐œ๐ก๐ญ: ๐ƒ๐ž ๐ˆ๐ง๐ง๐จ๐ฏ๐š๐ญ๐จ๐ซ๐ž๐ง ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐…๐ฅ๐จ๐ซ๐ข๐š๐๐ž ๐•๐ž๐ง๐ฅ๐จ
In december 2011 realiseerde BAM in opdracht van de Provincie Limburg de bouw van 'De Innovatoren'. Met een hoogte van 70 meter is het markante kantoorgebouw een zichbare landmark op het terrein van Greenport Venlo.

Bijzonder aan het gebouw is het duurzame karakter van bouwmaterialen, energiebronnen en inrichting. Het beschikt onder meer over een zonneschoorsteen en het gebouw heeft geen gasaansluiting, maar werkt op een WKO installatie. Daarnaast heeft het atrium een golvend dak van luchtkussens op een staalconstructie, waarmee de zonwering geregeld kan worden. De Innovatoren gebruikt daardoor 20 tot 25% minder energie dan een traditioneel gebouw.

BAM realiseerde een totaalconcept en is na het ontwerp en bouw verantwoordelijk voor het onderhoud van de Innovatoren.

#venlo #utiliteit #bam #bouw #building #construction #royalbam #innovatoren #floriade #duurzaam #greenport
โ€˜Naast de continue dynamiek met bewoners, is een ander mooi aspect dat geen enkel renovatieproject hetzelfde is'. Roger Lardenoije is Projectmanager Renovatie en Onderhoud en heeft onlangs zijn 12,5 jarig jubileum gevierd bij BAM Wonen.In deze periode heeft hij als projectmanager en organisatiedeskundige de nodige veranderingen meegemaakt. In het interview gaat Roger onder andere in op zijn passie voor het vak, de brede functie van een projectmanager en de belangrijke factor die bewoners zijn in het succes.

Het hele interview lezen? Link in de bio!
Afgelopen maandag en dinsdag organiseerde BAM Infraconsult de eerste BAM Dynamo Hackathon.
Een evenement waar BAM-ontwerpers uit Nederland, Belgiรซ, Duitsland, Ierland en Engeland bij elkaar kwamen om binnen een korte tijd tot een creatieve oplossing voor een Digital Design-case te komen.

Dรฉ ultieme test om als 'hacker' te ontdekken hoe je in teamverband onder grote tijdsdruk tot nieuwe, heldere inzichten kunt komen. De 25 collega's kregen de opdracht de โ€‹โ€‹Digital Design-case te kraken met behulp van Dynamo software die je kunt gebruiken om algoritmen en ontwerpprocessen te automatiseren en te versnellen.

#bam #hackathon #hacker #bamcareers #workatbam #hackathon #programmeur #it #algoritmen #ontwerpprocessen #case
Feeling blue? Probeer groen/oranje eens! Wij helpen je graag jouw dag in te kleuren.
Boek online je zomervakantie dankzij onze aanleg van een hoogwaardig glasvezelnetwerk. Of fiets fluitend over die mooie brug en haal een frisse neus. Onze BAM-collegaโ€™s bij jou in de buurt maken het ook vandaag weer mogelijk. Of kies letterlijk voor groen. Maak een energieke wandeling in de natuur en spot een ree dankzij onze ecoducten. Geluk ligt om de hoek! 
#bluemonday #baminjouwbuurt #lachenisgezond

Uploaded to Indeed

Photos 1 - 1 of 1
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at BAM Groep. Our community is ready to answer.

Ask a Question

BAM Groep Reviews by Job Title