Bank J.Van Breda & C° / Banque J.Van Breda & C°
Get weekly updates, new jobs, and reviews

Bank J.Van Breda & C° / Banque J.Van Breda & C° Careers and Employment

About us
Je kent Bank J.Van Breda & C° ongetwijfeld als een professionele bank. Een bank die luidop durft zeggen dat ze er niet voor iedereen is – enkel voor ondernemers en vrije beroepen. En in die strenge focus zit heel veel van ons dna.

We kiezen er resoluut voor om een adviesbank te zijn. Een bank waar cliënt en bankier een échte vertrouwensband met elkaar
 – more... opbouwen. Dat betekent dat we in méér geïnteresseerd zijn dan in de cijfers en de balansen van onze ondernemers: we kennen graag hun dromen en ambities. Want die helpen waarmaken, dát is onze missie.

Ondernemers zijn meer dan hun bedrijf. En vrije beroepers zijn meer dan hun beroep. Ook dat zien we in. Daarom besteden we veel aandacht aan de mens achter het bedrijf en verdiepen we ons in persoonlijke vermogensplanning en successie. Zodat onze cliënten met hun hele financiële huishouding tot bij ons kunnen komen.


Bank J.Van Breda & C° versterkte zich een tijdje geleden met ABK bank, een gespecialiseerde divisie die zich richt op de vermogensopbouw van particulieren. En met Van Breda Car Finance zijn we ook een betrouwbare partner voor cliënten van grote autodealers.


www.bankvanbreda.be

www.abk.be

www.vanbredacarfinance.be
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at Bank J.Van Breda & C° / Banque J.Van Breda & C°?

4,2
Work/Life Balance
3,8
Salary/Benefits
4,0
Job Security/Advancement
4,0
Management
4,4
Culture