BASF Reviews

21 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.094 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eeen team waar ieder voor zich werkt???
GC-Laborant (voormalige medewerker) –  Zandvliet8 oktober 2018
Ieder voor zich, veel jaloezie tussen de collega's. Weinig uitwisseling van info, veel getrek en geduw om je collega te verslaan
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
/
Jobstudent personeelsdienst (voormalige medewerker) –  Administratief ondersteunende functie28 juli 2018
Ik heb niet van alle afdelingen kunnen proeven, enkel de personeelsdienst die verzuurd was.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Commercieel opbouwende ervaring.
Commercieel afgevaardigde (voormalige medewerker) –  Vilvoorde15 juni 2018
Aangenaam bedrijf met aangename en fantastische collega's.
Vooral labo en productie: mannen waren fenomenaal.
Te kleine vestiging om optimaal van de invloed van BASF te kunnen genieten. De chaos die er heerste vanuit de verkopers was nefast voor het vertrouwen van de klant.
Geleerd van steeds wat reserve in te bouwen. Ook als er een strakke deadline te respecteren valt. Extra controle kan nooit kwaad.
Pluspunten
Zeer goede keuken
Minpunten
Chaotisch
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijfskultuur
Produktie en bedrijfsmanagement (voormalige medewerker) –  Antwerpen29 mei 2017
Goede doorgroeimogelijkheden en grote variatie in jobs en internationale plaatsen
Pluspunten
Korrekte verloning
Minpunten
Een
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Entreprise professionnelle
Opérateur de production (voormalige medewerker) –  Parc-d'Anxtot (76)6 november 2016
L'entreprise accordait beaucoup d'intérêt à ses travailleurs. Nous avions de nombreux avantages tant sur le plan financier qu'au niveau de l'environnement de travail.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mijn levenswerk
Procesoperator (voormalige medewerker) –  Antwerpen14 september 2016
Collegialiteit en teamwork is een ingestedheid.
dagelijkse en periodieke controles uitvoeren en proactief storingen voorkomen.
Pluspunten
vervoer, familiale initiatieven
Minpunten
vol-continu vraagt wel sociale opofferingen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed restaurant, regelmatige uren
Piping en equipment Engineer (voormalige medewerker) –  Antwerp, OH8 augustus 2016
Stabiele werksituatie met een zeer goed imago.
Regelmatige uren. Werkzekerheid. Sterke organisatie.
Pluspunten
Voorbeeldige Keuken
Minpunten
Grote bureau's
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede salaris, slechte management
Project Engineer (voormalige medewerker) –  Antwerpen21 mei 2016
Ik was niet blij, heel slechte werksfeer, slechte manager, slechte HR team.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great place to work
Admin (huidige medewerker) –  Waterloo18 mei 2016
Positive points:

Great place to work with a nice work atmosphere.
Nice package including insurances, medical check-up, holidays, ...
Flexible working hours.
Lots of trainings and focus on development.
Lots of contacts with colleagues worldwide.
Possible international assignments if mobile.
High standards of safety.

Negative point:

If not mobile, limited evolution prospects (depending on the function) given the small site of the size in Waterloo.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
perfectly
Installer insulator (voormalige medewerker) –  Belgium18 januari 2016
Very good place to work and excellent working conditions! Excellent terms and reduced working hours.Good team and very good benefits.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Algemeen
Stage (voormalige medewerker) –  Antwerpen8 september 2015
Op BASF leerde ik kennismaken met de productie en het ploegensysteem. De collega's tijdens mijn stage waren heel aangenaam en het was leuk om met ze samen te werken. het moeilijkste was het zware werk verrichten omdat ik nog niet de kracht heb om het mannenwerk even goed uit te voeren. het leukste is dat je elke keer weer nieuwe dingen ontdekt in de installatie en zo telkens weer iets bijleert.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken bij PTQ
Contractor (huidige medewerker) –  PTQ7 juli 2015
Het is wel een afwisseling van de jobinhoud,maar het is zo dat de dagen lang duren . Ik vertrek thuis rond half zeven 's morgens en ben pas terug thuis rond half zeven 's avonds .

De leiding is niet zo goed georganiseerd . Het is een rommeltje dat we hier moeten rechttrekken .

Verder is wel dat de inhoud mij wel bezig houdt maar toch de uurtjes dat ik onderweg voor 8 u te werken is te lang.

Het loon dat ik hier heb is ook beneden mijn niveau en wil dit terug naar boven maar hier bestaat de kans dat ik iets meer kan verdienen nihil .
Pluspunten
Geen
Minpunten
Te lang onderweg zo'n 12 uur voor 8 u te werken
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerrijke en aangename ervaring
Meeloopstage (voormalige medewerker) –  Mechatronica27 april 2015
Wanneer ik s'ochtends op de dienst aankwam werd ik meteen vriendelijk door iedereen begroet, ook zei die later aankwamen werden door ons begroet en omgekeerd. Dit zorgde al voor een aangename sfeer voor de rest van de dag.
de ene werkdag was uiteraard drukker als de ander, dagelijks werd er een briefing gehouden en werd er overlopen wat er moest gebeuren en tegen wanneer.
Vaak houd dit een onderhoud of herstelling van een toestel in, kuisen, kalibreren, vervangen en dergelijke.
met de directie ben ik niet vaak in contact gekomen maar mijn stagementor was eveneens een van de groepsleiders. naar mijn mening leek hij deze taak goed te volbrengen en hield mij goed op de hoogte van hoe bepaalde dingen in een zitten zowel als op de werkvloer als de inhoud van de machines. als er even geen werk te doen was had hij verschillende info boekjes zodat ik me nuttig kon blijven bezighouden.
aangezien dit een meeloopstage was kan ik moeilijk oordelen over de moeilijkheidsgraad van de verrichte taken maar soms duurt een onderhoud twee dagen en dan is dit al snel vermoeiender dan wanneer er afwisseling in je werkdag zit.
Pluspunten
warme maaltijd aan een degelijke prijs, bussen zowel in als buiten de werkomgeving, gratis koffie en thee, rookzones
Minpunten
meeloopstage (weinig praktische ervaring kunnen opdoen)
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk
procesoperator (voormalige medewerker) –  Antwerpen, VLG8 januari 2015
een eer om er te mogen werken.
productie proces volgen
verantwoordelijkheid nemen
zon en feestdagen werken
een goed loon
Pluspunten
alles was inorde
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stage
Stage (voormalige medewerker) –  Antwerpen27 mei 2014
Hier heb ik een zeer korte stage van amper 5 dagen. Heb er vooral meegelopen met een ervaren technieken en zo meer ervaring opgedaan aan de meet- en regeltechniek.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer goede ervaring
Account Manager Mining & Waterchemicals Benelux (voormalige medewerker) –  Waterloo19 mei 2014
Salesmeetings top

Account Management outstanding

Vrijheid van werken
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Très sécurité
Superviseur de production (voormalige medewerker) –  feluy21 maart 2014
Arrêt et démarrage d'unité en toute sécurité.Formation du personnel.
Exercice incendie tous les mois.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer
chauffeur, magazijnier (voormalige medewerker) –  chauffeur magezijnier17 februari 2014
g oede werkmakkers veel bij geleerd goede directie goeie collega s geen moeilijk heden heel goeie sfeer spijt dat ik niet mocht blijven was via interim
Pluspunten
maaltijdchecx
Minpunten
dat ik niet mocht blijven
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer en leuke collega's
Planner (voormalige medewerker) –  Antwerpen4 februari 2014
bij het binnenkomen wensen wij elkaar door middel van een hand iedereen goede morgen dan komt de koffie, computer opstarten,ochtendvergadering en dan aan het werk, gemoedelijk en gezellig.
Pluspunten
gratis koffie, thee en water
Minpunten
Geen water op de afdeling staat in de gang
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Très bonne entreprise
Superviseur de pause (voormalige medewerker) –  Feluy20 december 2013
Démarrage d'unité très intéressant ! Super ambiance entre collègues et directeur de production. Usine ( SEVESO) sécurité avant tout!
Le difficile gérer son stress en cas d'alerte réelle. BASF est une très bonne école avec une très grande expérience pour tout le monde .
Pluspunten
Salaire
Minpunten
Aucun
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over BASF

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij BASF. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 2.095 reviews
5968
4703
3296
276
152

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
4,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over BASF gesorteerd op locatie