BD Employee Reviews

Ratings by category
3,7Work-Life Balance
3,8Pay & Benefits
3,3Management
3,6Culture
Found 10 reviews matching the search See all 2.216 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Hele leuke samenwerking met de collega's.
inpakster/kwaliteitscontrole (Current Employee) –  Temse19 September 2019
Heel aangenaam werken bij BD. Aangename collega's en de sfeer is daar super. Voor mezelf spreek ik over de afdeling labeling. Het spijtige is dat er op de afdeling labeling geen zicht is op vaste contracten.
Pros
gratis fruit op donderdag, elke middag gratis verse soep, bij warm weer af en toe een ijsje.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Groot bedrijf
Order Management Representative North/West (Current Employee) –  Erembodegem16 January 2019
Ik verwerk dagelijks verschillende orders van klanten en probeer deze zo correct mogelijk te verwerken.
Pros
Goedkope lunches
Cons
Sfeer
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
bonne experience
Customer care trilingue (Former Employee) –  Oost-Vlaanderen3 January 2019
j'ai pu grandir et acquérir de nouvelle competences et experiences au sein d'un environnement professionnel ideal.
Pros
formation constante et outil de formation
Cons
lourdeur dans l'administration et les procédures
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Aangename werkomgeving waarin iedere werknemer met dezelfde focus en gedrevenheid zich dagdalijks inzet voor de klant.
Teamleader Technical Service BNL (Current Employee) –  Erembodegem17 April 2018
BD is marktleider in de Health Care industrie en is zowel werkzaam in ziekenhuizen, laboratoria als universiteiten.
Binnen Technical Service staan we garant voor een optimale dienst na verkoop voor al onze bloedanalyse en kweekinstrumenten. Daarbij verzorgen wij tevens het onderhoud en herstellingen in eigen beheer.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
sterk groeiend bedrijf met een drive voor resultaten
Business Director (Former Employee) –  Aalst14 February 2018
ik werkte bijna 30 jaar voor BD en behalve de laatste 6 maanden heeft dit bedrijf mij zeer veel bijgebracht.
Als persoon en als business director heb ik mezelf serieus kunnen ontwikkelen
Pros
rewarding
Cons
stress en druk op medewerkers
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
niet zo gezellig
. (Former Employee) –  Temse6 September 2016
ik was daar 1 minuut binnen en ik werd meteen aan het werk gezet maar er waren mensen die me daar behandelden als een slaaf, of kwaad werden als ik iets niet wist of toen ze wisten dat ik nog nooit met een transpalet had gewerkt. alles moest daar rap rap gebeuren en je had niet echt veel tijd om eens adem te nemen met bewijze van spreken.
Cons
je mag zelfs geen water drinken in het bedrijf zelf
Was this review helpful?Yes 1No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
fantastic coworkers
Quality Assistant (Former Employee) –  Temse, Belgium24 March 2015
Quality assurance for products shipped from different plants to distribution center, sold and shipped to customer.
Distribute, copy and archive manuals and procedures within the company.
Fantastic team of hardworking and kind people.
Pros
good conditions for temp workers
Cons
no paperless environment - certainly area for improvement there
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
aangenaam bedrijf met corecte vergoeding
Order pickr magazijnier (Former Employee) –  temse2 March 2015
bd is een bedrijf gespecialiseerd in medicijn hulpstukken transporteren en verzenden over heel de wereld alles word volgens de normen verstuurd (kwaliteitscontroles bandwerk ordepicker aan de hand van scanner in volledige geautomatiseerde zone laden en lossen enzovoort heb daar onder interim gewerkt maar toen zochten ze plots niemand meer
Pros
gratis soep gratis frisdrank drie pauzes
Cons
soms maar 4dagen per week
Was this review helpful?Yes 2No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Review
magazijnier& orderpicker (Current Employee) –  Temse6 August 2012
Het is een hele leuke job en een hele goeie verdienste met de nacht ploeg , alleen de werksfeer tussen collega's kan beter .
Pros
de break's die je krijgt omdat er in het magazijn niet gegeten & gedronken mag worden
Cons
de werksfeer tussen collega's kan vele beter
Was this review helpful?YesNo 3Report

See more BD reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at BD. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,8
Based on 2.216 reviews
5755
4757
3414
2162
1128

Ratings by category

3,7Work/Life Balance
3,8Salary/Benefits
3,3Job Security/Advancement
3,3Management
3,6Culture

BD Reviews by Location