BD Reviews

9 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.149 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bonne experience
Customer care trilingue (voormalige medewerker) –  Oost-Vlaanderen3 januari 2019
j'ai pu grandir et acquérir de nouvelle competences et experiences au sein d'un environnement professionnel ideal.
Pluspunten
formation constante et outil de formation
Minpunten
lourdeur dans l'administration et les procédures
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aangename werkomgeving waarin iedere werknemer met dezelfde focus en gedrevenheid zich dagdalijks inzet voor de klant.
Teamleader Technical Service BNL (huidige medewerker) –  Erembodegem17 april 2018
BD is marktleider in de Health Care industrie en is zowel werkzaam in ziekenhuizen, laboratoria als universiteiten.
Binnen Technical Service staan we garant voor een optimale dienst na verkoop voor al onze bloedanalyse en kweekinstrumenten. Daarbij verzorgen wij tevens het onderhoud en herstellingen in eigen beheer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sterk groeiend bedrijf met een drive voor resultaten
Business Director (voormalige medewerker) –  Aalst14 februari 2018
ik werkte bijna 30 jaar voor BD en behalve de laatste 6 maanden heeft dit bedrijf mij zeer veel bijgebracht.
Als persoon en als business director heb ik mezelf serieus kunnen ontwikkelen
Pluspunten
rewarding
Minpunten
stress en druk op medewerkers
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good starter job
Financial Operations Accountant (huidige medewerker) –  Erembodegem11 september 2017
The job was great for the first year, but afterwards it became obvious the turnover was constant and there was no room for growth. Mostly young colleagues, which made for a nice atmosphere.
Pluspunten
Cafeteria and free gym
Minpunten
Non-flexible hours
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet zo gezellig
. (voormalige medewerker) –  Temse6 september 2016
ik was daar 1 minuut binnen en ik werd meteen aan het werk gezet maar er waren mensen die me daar behandelden als een slaaf, of kwaad werden als ik iets niet wist of toen ze wisten dat ik nog nooit met een transpalet had gewerkt. alles moest daar rap rap gebeuren en je had niet echt veel tijd om eens adem te nemen met bewijze van spreken.
Minpunten
je mag zelfs geen water drinken in het bedrijf zelf
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fantastic coworkers
Quality Assistant (voormalige medewerker) –  Temse, Belgium24 maart 2015
Quality assurance for products shipped from different plants to distribution center, sold and shipped to customer.
Distribute, copy and archive manuals and procedures within the company.
Fantastic team of hardworking and kind people.
Pluspunten
good conditions for temp workers
Minpunten
no paperless environment - certainly area for improvement there
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aangenaam bedrijf met corecte vergoeding
Order pickr magazijnier (voormalige medewerker) –  temse2 maart 2015
bd is een bedrijf gespecialiseerd in medicijn hulpstukken transporteren en verzenden over heel de wereld alles word volgens de normen verstuurd (kwaliteitscontroles bandwerk ordepicker aan de hand van scanner in volledige geautomatiseerde zone laden en lossen enzovoort heb daar onder interim gewerkt maar toen zochten ze plots niemand meer
Pluspunten
gratis soep gratis frisdrank drie pauzes
Minpunten
soms maar 4dagen per week
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Review
magazijnier& orderpicker (huidige medewerker) –  Temse6 augustus 2012
Het is een hele leuke job en een hele goeie verdienste met de nacht ploeg , alleen de werksfeer tussen collega's kan beter .
Pluspunten
de break's die je krijgt omdat er in het magazijn niet gegeten & gedronken mag worden
Minpunten
de werksfeer tussen collega's kan vele beter
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren

Zie meer reviews over BD

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij BD. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 2.149 reviews
5737
4737
3401
2154
1120

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over BD gesorteerd op locatie