BEL&BO
Get weekly updates, new jobs, and reviews

BEL&BO Careers and Employment

About us
Na 30 jaar ervaring in de retail en een geslaagde rebranding werd Bel&Bo opgericht in 2010. Het 100% Belgische bedrijf – opgestart door de West-Vlaamse familie Delfosse - groeide uit tot een toonaangevend modebedrijf met als drijvende krachten: kleur, klantenservice en fashion. Het eigen styling team werkt nauw samen met de aankoopafdeling en volgt – more... de trends op de voet. Het merk lanceert per seizoen acht collecties en twee capsulecollecties in samenwerking met NINA magazine.

Bel&Bo is er voor de trendgevoelige jonge vrouw en haar hele gezin. Voor de drukbezette mama die zich elk seizoen professioneel laat stylen in haar favoriete Bel&Bo winkel. Voor de praktische, maar trendy dame die ook de kids en haar partner graag modieus kleedt. Bel&Bo is er voor haar hippe tienerdochter én ook voor haar eigen mama.


Het is die verscheidenheid die Bel&Bo typeert.


De verkoopteams zijn getraind in kleur en stijl zodat elke klant straalt. Naast een uitgebreide collectie kledij vind je bij Bel&Bo schoenen, accessoires, lingerie, bad- en nachtgoed aan een betaalbare prijs. Recentelijk lanceerden we een eigen verzorgingslijn. Elk artikel wordt geproduceerd op een eerlijke en transparante manier. Weet je graag meer over het unieke DNA van Bel&Bo? Lees dan zeker verder!
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at BEL&BO?

4,3
Work/Life Balance
4,2
Salary/Benefits
4,2
Job Security/Advancement
4,2
Management
4,2
Culture