Beter Bed
Get weekly updates, new jobs, and reviews

Beter Bed Careers and Employment

About us
Wie zijn wij?
Sinds de oprichting begin jaren 80, kenmerkt Beter Bed zich door een zeer uitgebreid assortiment, kwaliteitsproducten en een uitstekende service. Door het inkoopvoordeel voor onze 1200 winkels in Europa, zijn onze prijzen bovendien altijd scherp. Beter Bed is sinds 1996 beursgenoteerd en is dé marktleider in Nederland op het gebied van
 – more... slaapkamers en aanverwante artikelen.

Onze succesformule

In ruim tachtig winkels verspreid over heel Nederland kunnen consumenten kiezen uit een brede collectie van slaapkamermeubelen, matrassen, bedbodems en bedtextiel. Uiteraard in iedere denkbare stijl. We hebben ook unieke package-deals: een complete slaapkamer voor een speciale eenheidsprijs. Onze deskundige slaapadviseurs zorgen voor een persoonlijk en passend advies.


Voor de volle 100%

Op dit moment stellen negenhonderd enthousiaste medewerkers op kantoor, in de logistiek en in de winkels alles in het werk om ervoor te zorgen dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Doordat we onze goede service ook na de aankoop voortzetten, zitten we inmiddels op een klanttevredenheidsscore van meer dan 95%! Ons doel? Het bereiken van de volle 100%. Kom jij ons daarbij helpen? Kom erachter of jij geschikt bent om ons team te versterken via de 100% test.
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at Beter Bed?

3,6
Work/Life Balance
3,2
Salary/Benefits
3,1
Job Security/Advancement
3,2
Management
3,4
Culture

What are people saying about the leadership at Beter Bed?

44%
of employees approve of CEO’s performance
CEO Approval is based on 18 ratings