Bleckmann Employee Reviews

Ratings by category
3,0Pay & Benefits
2,6Job Security & Advancement
2,9Management
3,0Culture
Found 13 reviews matching the search See all 41 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
management is zeer onprofessioneel
Orderpicker (Former Employee) –  Grobbendonk19 October 2019
Ik vind Bleckmann een zeer onprofessionele bedrijf die geen rekening houd met zijn arbeiders
Pros
voldoende pauzes
Was this review helpful?YesNoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Voor mensen die dringend werk nodig hebben
Orderpicker (Former Employee) –  Grobbendonk13 September 2019
Zeer lang met dagcontracten gewerkt zwaar werk , onaangename sfeer op de werkvloer
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Supper fijne teams
Orderpicker, inpakken, uitpakken, labelen (Current Employee) –  Grobbendonk1 March 2019
Met drukke periodes is dit zeker fijn om te werken omdat je zo niet stilvalt het jammere is dat dit met dag contracten is waardoor je geen werkzekerheid hebt
Was this review helpful?YesNo 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Niet meer ingepland
ORDERPICKER (Current Employee) –  Grobbendonk14 February 2019
Heb er veel bijgeleerd, maar wordt nu niet meer ingepland terwijl vriendinnen van mij zelfs op dagen dat ze niet kunnen worden ingepland, best jammer.
Cons
Hun planning
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
jeugdig bedrijf
Orderpicker/magazijnier (Former Employee) –  Grobbendonk17 October 2018
Interesante job omwille van de kleine afstand van thuis uit, ook de daguren zijn goed te combineren
Pros
Tijd vliegt voorbij
Cons
Duurt lang voordat je misschien vast in dienst word genomen
Was this review helpful?YesNo 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Alles is goed
Bleckmann (Former Employee) –  Gent1 September 2018
Gewerkt 4à5 maanden lang was een goed ervaring briendelijk mensen
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Groeiend, gestructureerd bedrijf
Orderpicker (Former Employee) –  Grobbendonk29 August 2018
Tijdens de 2 maanden dat ik bij Bleckmann Grobbendonk werkte als jobstudent heb ik veel bijgeleerd, mede dankzij de collega's die duidelijk stuurde, tips gaven en altijd vriendelijk waren. Ik leerde sneller werken, targets halen, doelgerichter werken. Het leuke aan de job was dat je soms op een andere afdeling moest gaan werken en je ineens helemaal iets anders moest doen, dit vond ik best leuk omdat er dan wat meer afwisseling zat in je werkdag.
Pros
Goede begeleiding
Cons
Dagcontracten
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
The good the bad and the ugly.
Productiearbeider (Former Employee) –  Gent26 July 2018
The good: The job is simple, At the start I was liking it, majority of the people were kind and understanding of my slow working pace (First job ever) The teamleader was motivating us to work harder without forcing us, and did his job with a passion, the workers were focused on their jobs, it was a good environment overall.

The bad: It wasn't the best start on day 1, an experienced worker explained my tasks (shipping-locating-relocating-etc) and I started off with it, soon enough I realized I was moving the goods in the wrong places because of the confusing "coordinates" which made 0 sense to me, but later on I corrected it and started to do everything correctly.

The ugly: There were a few very toxic people in the workplace, very entitled, arrogant and disrespectful that kind of ruined the mood and broke my concentration during the job several times. sure its my responsibility to report it to the teamleader but it was my first job so I didn't want any trouble with anybody so I remained neutral and ignored them, which when looking back wasn't the best thing to do.
Pros
Maaltijdcheques
Cons
Occasional toxicity
Was this review helpful?Yes 4No 1Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Veel te veel jobstudenten en zeer eentonig werk
Magazijnier (Former Employee) –  Grobbendonk17 April 2018
Het is een leuke ervaring maar de communicatie tussen Bleckmann en de jobstudenten verloopt zeer moeizaam en lastig. Als de communicatie vlotter en meer op tijd zouden gebeuren had ik waarschijnlijk nog steeds bij jullie gewerkt. Ik heb er in die maanden enkele goede vriendschappen aan over gebouden.
Pros
Soms leuke groep
Cons
Weinig beoordelingen dus je weet niet of je het goed doet, korte pauzes, weinig plaats om binnen te eten
Was this review helpful?Yes 2NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige werkomgeving
Orderpicker (Former Employee) –  Grobbendonk21 February 2018
1. Lopen, scannen en zetten dozen op een kar. Wanneer de bestelling is voltooid om de truck om uitgaande lijnen te brengen en start een nieuwe bestelling.
2.flexibele uren
Was this review helpful?YesNoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
travail payé correct mais pas de sécurité d'emploi
Orderpicker, inpaker, logistiek (Current Employee) –  Gent3 July 2017
travail payé correct mais pas de sécurité d'emploi
Pros
bien payé
Cons
peu de cheques repas
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige Jonge werksfeer
Bediende magazijnier (Former Employee) –  Grobbendonk6 June 2017
Werken met en onderhouden van verschillende machines
Laden en lossen van trailers.
Opdrachten verdelen.
Pros
Jaarlijkse verkoop van mode artikelen
Was this review helpful?Yes 1No 1Report

See more Bleckmann reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Bleckmann. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,3
Based on 41 reviews
510
49
39
29
14

Ratings by category

3,1Work/Life Balance
3,0Salary/Benefits
2,6Job Security/Advancement
2,9Management
3,0Culture

Bleckmann Reviews by Location