Bobbejaanland Employee Reviews

Ratings by category
4,3Work-Life Balance
3,6Pay & Benefits
3,8Job Security & Advancement
3,9Culture
Showing all 9 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
steeds groeiende werkomgeving
assistent Operation manager (Former Employee) –  Lichtaart27 August 2019
Veel ervaringen opgedaan
Hard gewerkt
Laag begonnen en hoog geeindigd
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Job bobbejaanland
Horeca (Former Employee) –  Lichtaart15 December 2018
Het was heel aangenaam om er te werken.
En ik werd er ook goed ontvangen.
Pros
gratis drank
Cons
geen eigen drinken op het werk
Was this review helpful?Yes 1No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuk als student
paardenshow (Former Employee) –  Provincie Antwerpen8 September 2017
een leuke job, met afwisseling, een minimum vergoeding
Cons
lage vergoeding
Was this review helpful?Yes 1NoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
werken bij bobbejaanland
Horeca (Former Employee) –  Kasterlee Lichtaart14 May 2016
Ik werkte in Bobbejaanland voor een ander bedrijf pilecaan rouge.
Ik vond dat de communicatie tussen deze bedrijven slecht lag waar door de druk te hoog word voor de werk nemer .De collegas waren super vriendelijk en gezellige mensen. Het was geen moeilijke job eigenlijk heel leuk zelf veel verantwoordelijkheid. Ben gestopt wegens de slechte communicatie, slechte loon, slechte samenwerking .
Was this review helpful?Yes 3No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Super ervaring!
Attractiebediende en paardenverzorging (Former Employee) –  Lichtaart28 March 2016
In die tijd was Bobbejaanland nog van de familie Schoepen.
ZEER fijne tijd gehad daar met een erg goede werksfeer en super toffe collega's!
Pros
De toffe werksfeer.
Cons
Alle vakantiedagen werken.
Was this review helpful?YesNo 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Hard werken, maar goede sfeer
Horecamedewerkster (Former Employee) –  Lichtaart21 July 2015
's Morgens zou ik een halfuur fietsen naast de kanaal om Bobbejaanland te bereiken.
Vervolgens zou ik naar het kantoor gaan om mijn uniform te nemen, mijn (dagelijks) contract te ondertekenen, mij om te kleden, en dan uiteindelijk om mezelf in te 'tikken' met een tikkaart.
Op een schema stond vermeld waar elk werknemer die dag zich zou bevinden.
Meestal stond ik tot in de namiddag in het drukste eetzaal van het park, waar ik de kassa bediende, bestellingen nam, die maaltijden bereidde enzovoort. (min of meer een 'fast food' situatie, zoals McDonalds)
In de late namiddag zou ik dan overschakelen naar een minder drukke eetzaal, waar ik vooral poetste.
De langste dag die ik daar ooit werkte was ongeveer 9 uur. Het park was die dag zo druk dat ik pas om 5u 's avonds mijn middag maal kon eten. Heel vermoeiend, en enorm stressvol...
Ten slotte zou ik zeggen dat werken in een pretpark vermoeiend is, maar goed werk voor een jobstudent.
Pros
heel flexibel qua beschikbaarheid, enorm vriendelijke collega's
Cons
enorm fysiek vermoeiend en stressvol, maar 30 min pauze (niet om vast uur)
Was this review helpful?Yes 6No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuke job
medewerker verantwoordelijke verkoopspunt (Former Employee) –  Lichtaart4 March 2014
leuke job, maar minder gericht voor mensen met jonge kinderen,
Pros
veel met mensen in contact
Cons
zes dagen op zeven werken, weinig tijd voor gezin
Was this review helpful?Yes 11No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Productief, zelfstandig, leergierig, sociaal, polyvalent
Verkoper (Former Employee) –  Lichtaart5 December 2013
Sociaal contact met collega's.
Verantwoordelijk op bepaalde vlakken.
Was this review helpful?Yes 5NoReport
Claim this company page

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Bobbejaanland. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4,0
Based on 9 reviews
54
42
32
21
10

Ratings by category

4,3Work/Life Balance
3,6Salary/Benefits
3,8Job Security/Advancement
3,4Management
3,9Culture