Bond Moyson Reviews

Alle 19 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
groeiende bedrijf met veel potentieel
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Brugge21 juni 2018
- er worden regelmatig werk vergaderingen gepland
- vriendelijke personeelsleden
- je kiest zelf je uren
- goede verloning
Pluspunten
vriendelijk
Minpunten
afstand
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe collega's
Arbeider (voormalige medewerker) –  West-Vlaanderen5 mei 2018
Goede werksfeer, toffe collega's en ruimte voor eigen inbreng.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Saai, weinig sociaal contact
Poetshulp (voormalige medewerker) –  Zwijnaarde20 april 2018
Heel saaie job, geen tot weinig sociale contacten.
De mensen verwachtten teveel. Je kan niet in 4 uren een volledig huis poetsen. Nooit genoeg gedaan.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Sociaal contact, constant verplaatsen, geen flexibiliteit
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en aangename werkomgeving
Zorgverantwoordelijke (huidige medewerker) –  Sint-Niklaas22 maart 2018
Werk er heel graag. Er is veel variatie in het werk
Pluspunten
Privé gebruik wagen
Minpunten
Door weer en wind
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dag op de thuiszorg
gezinshulp (duur 24 jaar) (voormalige medewerker) –  Torhout1 december 2017
je leerde veel mensen kennen en hun eigen leefomstandigheden je kon hen bijleren maar soms ook van hen leren. ieder mens is uniek en dat voelde je in de job je moest zelfstandig kunnen werken want je had nauwelijks kontact met andere collega's. nadeel was dat er in vele gezinnen waar je kwam veel gepoetst moest worden wat eigenlijk niet echt bij je job hoorde. je oversten stonden ook niet echt bij je in een probleemsituatie die moest je maar zelf zien op te lossen. aan de andere kant kreeg je van sommige mensen veel liefde en dankbaarheid terug wat je dan ook voldoening gaf in de job. de administratie liet soms ook veel de wensen over als je hen opbelde ofwel werd je van de ene naar de andere gezonden of de juiste persoon was niet aanwezig of ze gingen je wel terug bellen enz..
het leukste aan de job was vooral de mensen waar je kwam en voor werkte.
Pluspunten
mooie uren
Minpunten
veel jaloezie onder collega's
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gemakkelijk bereikbaar
Juriste (voormalige medewerker) –  Zwijnaarde6 september 2017
De laatste jaren geen goed beleid ondanks de ideologie.
Pluspunten
Refter met warme maaltijden en gratis water en koffie
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een heel gezellige werksfeer
administratief medewerker (huidige medewerker) –  Sint-Niklaas19 juni 2017
ik leer heel goed en veel bij op het werk en ben er razend tevreden over
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer goed
GEKWALIFICEERD VERZORGENDE (voormalige medewerker) –  Dendermonde25 februari 2016
heel goed bedrijf , je kan je werk op je eigen manier doen , veel contacten met de mensen , je ziet je collegas om de twee weken maar hebt contact verantwwoordelijke waar nodig .
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heel goed bedrijf
poetshulp (huidige medewerker) –  Gent24 februari 2016
ik werk er graag aleen spijtig dat het niet mogelijk is om uren bij te krijgen wegens te kort klanten
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toekomstgericht, doorzetter, durf om verandering
zorgkundige (huidige medewerker) –  Provincie Oost-Vlaanderen4 januari 2016
de verschillende taken maken het interessant.
positiviteit houdt het boeiend
waardering is aangenaam
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede sfeer, teamwork
verpleegkundige (huidige medewerker) –  Gent, VLG6 maart 2015
leuke job op 1 nare ervaring na: ik werd enkele maanden geplaagd door mobbing, maar dit is door de leiding op een elegante manier opgelost: ik ( ! ) werd naar een andere afdeling overgeplaatst.
Pluspunten
sympathieke collega's
Minpunten
1 geval van mobbing
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfstandige werksfeer
Het begeleiden en verzorgen van zieke kinderen (voormalige medewerker) –  Gent, VLG25 januari 2015
Soms lange dagen met veel afwisseling. Een job die flexibiliteit vraagt.
Pluspunten
veel zelfstandigheid, flexibele werkuren
Minpunten
geen overleg met collega's, geen samenwerking mogelijk, lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bond moyson
infirmiere a domicile (huidige medewerker) –  renaix4 oktober 2014
travailler a domicile, c'est se rendre dans la vie privee des patients.
etre flexible
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
In zijn totaliteit bekeken een goede en toffe job.
administratief bediende (voormalige medewerker) –  zwijnaarde-gent25 februari 2014
Voor het esf project, team administratie was een goed team en goed om te werken. Na het esf project, volledige reorganisatie, nadelig voor de organisatie van het team administratie en een weigering tot samenwerking met de sectorverantwoordelijken die weigerden om samen te werken met het team administratie. Daardoor naar de klanten toe een nadelige werking.
Pluspunten
Geen
Minpunten
esf project
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dagje van 8 uur
logistieke hulp/thuiszorg (huidige medewerker) –  Gent, VLG20 november 2013
als je toekomt op je postje krijg je wel meestal een warm onthaal ,de bejaarde mensen zijn je echt wel dankbaar (pas op niet allemaal ze )dan begin ik aan het werk wat ze verlangen ,heb graag een drukke dag want je kan er hebben die heel miniem wonen en dan ben je rap rond .....wij hebben een tof teamverband natuurlijk zien elkaar wel niet veel ,1x op de maand ,het moeilijkste is soms op tyd komen omdat wij soms naar het hol van pluto moeten rijden en misrijd je je wel eens of fille ...het leukste is dat de mensen ook altyd kontent zijn ookal sukkelen ze met hun gezondheid ,ze zijn je dankbaar
Pluspunten
uren
Minpunten
altyd verschillende huizen
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe werkplaats
Administratief bediende (voormalige medewerker) –  Gent4 maart 2013
Gevarieerde job waarin ik heel wat bijgeleerd heb qua programma's.
Het leukste aan de job was dat die heel gevarieerd was.
De directie stond altijd open voor nieuwe ideëen. Collega's waren enorm hulpvaardig om alles aan te leren in het begin. Ondanks dat het maar ging om een bepaalde opdracht, stonden de collega's klaar voor alle vragen die je had.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
1.000.000ste DC Personeelsfeest
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Zwijnaarde21 december 2012
Personeelsfeest georganiseerd met mijn collega's.
Ik was verantwoordelijk voor het ordenen van de tafels en het aanmaken van drankbonnetjes.

Het moeilijkste was dat wep+sers niet aanvaard werden en het leukste was dat ze mij vertrouwden.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke omgeving en leuke collega's om te werken.
Verzorgende (voormalige medewerker) –  Kortrijk30 oktober 2012
Het was leuk dat ik geregeld contact had met de collega's, je kan terugvallen op die mensen als je problemen of vragen had.

Ze stonden ook altijd open voor mijn mening en dat is belangrijk.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 3Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Bond Moyson. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 19 reviews
55
45
36
22
11

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,4Bedrijfscultuur

Reviews over Bond Moyson gesorteerd op locatie