Bosch Employee Reviews

Found 14 reviews matching the search See all 4.434 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goed betaalde job, maar bandwerk
Arbeidster (Former Employee) –  Tienen6 December 2018
goed betaald ,metaalsector!!
Maar voor mij als creatieve persoon geen toekomst
Pros
geen
Cons
je leert niets bij, routine!!
Was this review helpful?YesNoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Nooit meer
Machine operator (Former Employee) –  Tienen5 November 2018
Nooit meer . Men word er elke dag afgeblaft , het is nooit goed . De ploeg
bazen spelen zodanig spelletjes om hun macht te gebruiken .
Pros
Nihil
Cons
Veel te weinig plaats
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuke job
inpakster (Former Employee) –  Tienen3 October 2018
Ik deed dit heel graag en na 16 jaar kan je de dingen ook heel goed alleen jammer door een operatie aan de pols kon ik dit werk niet meer doen !!
Pros
gratis hospitalisatie
Cons
door reorganisatie hadden ze geen aangepast werk
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement de travail
Chargée de clientèle (stage) (Former Employee) –  Bruxelles23 June 2018
Ce stage était super pour moi! Il y avait beaucoup d'autres stagiaires dans l'entreprise donc très bonne entente et entraide entre tous.
Was this review helpful?YesNo 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
productieve en gezellige werkplaats
Logistiek medewerker (Former Employee) –  Tienen6 March 2018
Ik werkte in ploegensysteem waar ik de eind vrijgave door middel van een eind controle op kwaliteit deed en zo de juiste aflevering via sap naar de klant bezorgde. Ook het aan leveren van de juiste materiaal, het in magazijn plaatsen met de reachtruck. Heb geleerd om te werken met pc, het leren rijden met de reachtruck en het afstemmen met verantwoordelijke om een goed resultaat neer te zetten ook het zelfstandig werken en verantwoordelijkheid op een goed eindresultaat, het indelen en organiseren voor een goede verlopende dag taak.
Het leuke aan de job is dat ik een veel afwisselende dag indeling had met verschillende werkjes en personen .
De opleiding naar de kwaliteit van de nieuwe mensen kon een struikelblok zijn omdat er zoveel verschillende fouten kunnen plaats vinden en de communicatie tussen leidinggevende en personeel niet zo vlot verloopt.
De bedrijfscultuur gaat al 100 jaar en wereldwijd mee.
Pros
bedrijfswinkel
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke werkomgeving, spijtig in herstructurering
Inkoper MRO en facilliteiten (Former Employee) –  Tienen12 November 2017
Goede werkgever om voor te werken, veel doorgroei mogelijkheden
Pros
Correct
Cons
Geen
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
veel mogelijkheden op ontwikkeling
werkvoorbereider grond en gebouwen beheer (Current Employee) –  Tienen15 November 2016
in onze afdeling kan het zijn dat men 's morgens iets plant maar dat heel de planning in het honderd loopt; onlangs stelden we 's morgens vast dat de sprinklerleiding gebarsten was. Dit houdt in dat de nodige manschappen zowel extern als intern moeten aangestuurd worden.
Ook de veiligheid en de verzekering moeten dan ingelicht worden.
Het uitdagende is dat we op meerdere terreinen actief moeten zijn en ons kunnen uitleven, dit kan ook soms tot de nodige "problemen " zorgen.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
de werksfeer is niet meer wat het was
Kwaliteits verantwoordelijke (Former Employee) –  Tienen1 June 2016
geen groepssfeer meer, ieder voor zich, weinig hulp, alle dagen met nieuwe mensen werken waardoor je het productie aantal niet meer haalt,
Pros
loon en maaltijdcheques
Cons
ploegen systeem
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuke samenwerking binnen onze dienst
kwaliteitscontrole (Current Employee) –  Tienen, VLG24 October 2015
Ik werk in een leuke groep van collega's met een afwisselende job. Het is heel belangrijk om de hele dag attent te zijn.
We zijn een hecht team. Onze baas is een vriendelijke man die ook een luisterend oor heeft als je problemen hebt.
We volgen vele opleidingen die soms vermoeiend zijn omdat het vaak in het engels wordt gegeven.
Er wordt regelmatig iets afgesproken om samen iets doen met collega's na het werk.
Pros
goede werksfeer binnen de afdeling.
Was this review helpful?Yes 4NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
boring place to work
technician (Former Employee) –  Lisbonne, WAL19 February 2015
couldnt even talk to co-workers.
stressfull!!
Good co-workers
good tool quality and equipment.
poor management.
poor human ressourses
Pros
sallary
Cons
boring
Was this review helpful?Yes 5NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige sfeer om te werken
arbeidster (Former Employee) –  Tienen10 December 2013
Zoals in elk fabriek: goed beleid, aangenaam werk, doorgroeimogelijkheden. Het leuke van de baan: afwisselend werk.
Het moeilijkste van de baan: nachtshiften.
Pros
extra's waar nodig
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Good company, better people
Assistant Fleet Manager (Former Employee) –  Brussels, BRU29 June 2013
Worked here during my internship. Great people and they don't see you as just an intern.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Good company, better people
Assistant Fleet Manager (Current Employee) –  Brussels, BRU29 June 2013
I came back after my internship. The company is great to work for. The benefits are good and the people who work there really make you feel at home.
Was this review helpful?YesNoReport

See more Bosch reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Bosch. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4,1
Based on 4.434 reviews
52K
41,5K
3632
2172
1135

Ratings by category

4,0Work/Life Balance
3,9Salary/Benefits
3,6Job Security/Advancement
3,7Management
4,0Culture

Bosch Reviews by Location