Bosch Reviews

14 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 4.310 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed betaalde job, maar bandwerk
Arbeidster (voormalige medewerker) –  Tienen6 december 2018
goed betaald ,metaalsector!!
Maar voor mij als creatieve persoon geen toekomst
Pluspunten
geen
Minpunten
je leert niets bij, routine!!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nooit meer
Machine operator (voormalige medewerker) –  Tienen5 november 2018
Nooit meer . Men word er elke dag afgeblaft , het is nooit goed . De ploeg
bazen spelen zodanig spelletjes om hun macht te gebruiken .
Pluspunten
Nihil
Minpunten
Veel te weinig plaats
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail
Chargée de clientèle (stage) (voormalige medewerker) –  Bruxelles23 juni 2018
Ce stage était super pour moi! Il y avait beaucoup d'autres stagiaires dans l'entreprise donc très bonne entente et entraide entre tous.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkplaats
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Tienen6 maart 2018
Ik werkte in ploegensysteem waar ik de eind vrijgave door middel van een eind controle op kwaliteit deed en zo de juiste aflevering via sap naar de klant bezorgde. Ook het aan leveren van de juiste materiaal, het in magazijn plaatsen met de reachtruck. Heb geleerd om te werken met pc, het leren rijden met de reachtruck en het afstemmen met verantwoordelijke om een goed resultaat neer te zetten ook het zelfstandig werken en verantwoordelijkheid op een goed eindresultaat, het indelen en organiseren voor een goede verlopende dag taak.
Het leuke aan de job is dat ik een veel afwisselende dag indeling had met verschillende werkjes en personen .
De opleiding naar de kwaliteit van de nieuwe mensen kon een struikelblok zijn omdat er zoveel verschillende fouten kunnen plaats vinden en de communicatie tussen leidinggevende en personeel niet zo vlot verloopt.
De bedrijfscultuur gaat al 100 jaar en wereldwijd mee.
Pluspunten
bedrijfswinkel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving, spijtig in herstructurering
Inkoper MRO en facilliteiten (voormalige medewerker) –  Tienen12 november 2017
Goede werkgever om voor te werken, veel doorgroei mogelijkheden
Pluspunten
Correct
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interesting internship
Development engineer (internship) (voormalige medewerker) –  Vlaams-Brabant5 juli 2017
For an internship is a good place to go: well-known company, with several different intersnhip possibilities in different fields. The working environment is friendly, although it depends on the department. People are welcoming and always willing to help students. You can learn a lot and create an interesting network.
Working hours are flexible and normally you can tak your holidays whenever you want without any problem.
The worst part is that there are not real job possibilities after the internship.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel mogelijkheden op ontwikkeling
werkvoorbereider grond en gebouwen beheer (huidige medewerker) –  Tienen15 november 2016
in onze afdeling kan het zijn dat men 's morgens iets plant maar dat heel de planning in het honderd loopt; onlangs stelden we 's morgens vast dat de sprinklerleiding gebarsten was. Dit houdt in dat de nodige manschappen zowel extern als intern moeten aangestuurd worden.
Ook de veiligheid en de verzekering moeten dan ingelicht worden.
Het uitdagende is dat we op meerdere terreinen actief moeten zijn en ons kunnen uitleven, dit kan ook soms tot de nodige "problemen " zorgen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
de werksfeer is niet meer wat het was
Kwaliteits verantwoordelijke (voormalige medewerker) –  Tienen1 juni 2016
geen groepssfeer meer, ieder voor zich, weinig hulp, alle dagen met nieuwe mensen werken waardoor je het productie aantal niet meer haalt,
Pluspunten
loon en maaltijdcheques
Minpunten
ploegen systeem
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke samenwerking binnen onze dienst
kwaliteitscontrole (huidige medewerker) –  Tienen, VLG24 oktober 2015
Ik werk in een leuke groep van collega's met een afwisselende job. Het is heel belangrijk om de hele dag attent te zijn.
We zijn een hecht team. Onze baas is een vriendelijke man die ook een luisterend oor heeft als je problemen hebt.
We volgen vele opleidingen die soms vermoeiend zijn omdat het vaak in het engels wordt gegeven.
Er wordt regelmatig iets afgesproken om samen iets doen met collega's na het werk.
Pluspunten
goede werksfeer binnen de afdeling.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
boring place to work
technician (voormalige medewerker) –  Lisbonne, WAL19 februari 2015
couldnt even talk to co-workers.
stressfull!!
Good co-workers
good tool quality and equipment.
poor management.
poor human ressourses
Pluspunten
sallary
Minpunten
boring
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer om te werken
arbeidster (voormalige medewerker) –  Tienen10 december 2013
Zoals in elk fabriek: goed beleid, aangenaam werk, doorgroeimogelijkheden. Het leuke van de baan: afwisselend werk.
Het moeilijkste van de baan: nachtshiften.
Pluspunten
extra's waar nodig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good company, better people
Assistant Fleet Manager (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU29 juni 2013
Worked here during my internship. Great people and they don't see you as just an intern.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good company, better people
Assistant Fleet Manager (huidige medewerker) –  Brussels, BRU29 juni 2013
I came back after my internship. The company is great to work for. The benefits are good and the people who work there really make you feel at home.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over Bosch

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Bosch. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 4.310 reviews
51.929
41.476
3611
2168
1126

Waarderingen per categorie

4,0Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over Bosch gesorteerd op locatie