bpost Reviews

305 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 318 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitgelichte review
bpost heeft deze review geselecteerd als representatief voor het bedrijf
Een dag op het werk is een gewonnen dag
Bediende Contactcenter (huidige medewerker) –  Brussel3 mei 2018
eigenlijk in weinig woorden te zeggen maar even dit het is een fantastische omgeving, goed onthaald geweest, ondertussen zit ik al heel wat breder in mijn functie dan in het begin alhoewel in bankomgeving kennis heel belangrijk is.
Pluspunten
weinig woorden voor
Minpunten
op elk werk is er iets maar dat is hoe je het bekijkt
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collegas, zelfstandige job
Postbode (huidige medewerker) –  Onze-Lieve-Vrouw-Waver18 juli 2019
Bpost is best leuk als je zelfstandig kunt werken en beetje tempo aanhoud.
Pluspunten
Buiten werk, eigen baas
Minpunten
Weersomstandigheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige omgeving en goeie sfeer
Bediende (huidige medewerker) –  Tienen10 juli 2019
Is heel leuk om te werken Ben er graag en doe het met liefde
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slavenhandelaren
Postuitreiker (voormalige medewerker) –  Aartselaar7 juli 2019
Bij bpost werken is kiezen voor moderne slavernij.
Overwerkuren worden niet vergoed. Terug brengen van post is uit den boze ! De nieuwe medewerkers worden als pingpong ballen gebruikt en werken de grootste wijken / routes af tot heel laat . De oude werkers die liggen om 12 .30 u weer lekker in hun nest vanwege de kleinste wijken en vaste wijken die zij mogen afhandelen. En durf als nieuwe medewerker hier wat over te zeggen dan hoor je niet bij en wordt je gepest. Je zal dan haast elke dag een nieuwe route moeten rijden want je bent dan gelijk invaller bij ziekte, verlof van de vaste werkers . Zelfs mijn ergste vijand zou ik niet aan bpost voorstellen voor werk.
Pluspunten
Vast contract als postbode
Minpunten
Geen pauzes vanwege het vele werk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige collega's zelfs als teamleader
Commercial business advisor (voormalige medewerker) –  Brussel12 juni 2019
Bpost: Commercial business advisor 2009 – 2018
• Outbound: verkoop van diensten, oplossingen en producten van bpost.
• Coachen, training en teamleader van 12 medewerkers van een team van business advisors.die na analyse van de klant tot eventuele verkoop overgingen.
• Backup bij onder bemanning van inbound contactcenter
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet aan te raden
Postbode (voormalige medewerker) –  Veurne4 juni 2019
Waar moet ik beginnen...

Slechte chefs op het kantoor(geen communicatie, trek je plan!)
Rondes die smorgens nog veranderd worden

Nieuwe rondes uitvoeren zonder opleiding!

Wanneer je thuis bent bellen ze je om 4u30 snachts toch uit bed om te komen werken (zieken...)

De rondes die niet evenredig verdeeld zijn, rondes waar je gem 35u werkt per week en je hebt er dan waar je kleine 50u per week mee bezig bent (38u/w betaald!!!)

Vriendjespolitiek tussen sommige chefs en postbodes....

Zou er geen tweede maal aan beginnen 🙄

Kortom bpost = denken aa' het geld en geen respect tegenover de postbodes, zij mogen alles, jij moet alles.
Draait alleen om geld bij bpost en voor de rest mag je je plan trekken!
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Posthulp
Postbode (huidige medewerker) –  Hasselt België17 mei 2019
1.Poor organisation ( You never know wat the next day holds)
2.Profiting from newcomers and students
3.Poor loan(less than 10e per hour)
4.Difficult to get addicted to work hours.(except for workers with permanent rounds) : today its 3am ,tomorrow it 5am, the next day it 6am.
5. Too much work for the hours : Yes we can do overtime but who enjoys overtime in -10 degrees and rainy whether ?


Positive side is you work on your own expecially when you are on round
Pluspunten
You work on your own. Thats all i can say
Minpunten
Listed above
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zie onder
Postuitreiker, sorteren (student) (voormalige medewerker) –  Hasselt België9 mei 2019
- Sorteren, pakketjes naar het postkantoor, pakketjes aan huis leveren
- Alles over BPost
- Werkverdeling niet goed geregeld
- Op tijd terug zijn
- Heel leuke ervaring
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Job pensionné
Dernier emploi chauffeur camion (voormalige medewerker) –  Awans5 april 2019
J ai travaillé 40 an à la poste comme facteur , chauffeur camion à transport awans suis pensionné depuis 2016 est il possible d e faire quelque heures au transport (décharger les camions,amener les conteneurs à quai etc... Merci
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perte de temps
Facteur (voormalige medewerker) –  Libramont-Chevigny30 maart 2019
C'est la seule conclusion quant à mon expérience chez Bpost. Au final, je n'y ai rien appris et j'en suis ressorti avec un avis négatif sur cette entreprise.

J'ai été facteur dans la commune de Libramont, et l'ambiance y était tout simplement malsaine et très particulière.

Pas mal de collègues avec un esprit très petit (dû sans doute au mélange travail facile + personnalité médiocre, accentué par le fait de macérer trop longtemps dans sa propre misère intellectuelle), pas mal de suffisance, de mépris, une hypocrisie qui atteint des sommets et une injustice permanente.
J'ai par exemple été considéré comme le pire des paresseux pour avoir pris trois journées de maladie suite à un problème de polyarthrite après deux ans sans aucune interruption, bien entendu j'ai été affecté aux tournées les plus importantes en guise de "punition", honteux.
Mon tord était surtout de ne pas entrer dans le jeu du commèrage et de l'hypocrisie qui est omniprésente dans les équipes, de ne pas participer à la course aux favoris, et par conséquent d'adopter plus en recul.

Mais ce qui m'a le plus choqué c'est le comportement de la plupart des "teamleaders", qui est tout simplement scandaleux.
Favoritisme, manque de compétences, comportements déplacés, autorité mal placée, qui créent un environnement toxique.

Certaines personnes relèvent le niveau, mais elles sont rares...
Pluspunten
Horaires
Minpunten
Le reste
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
emploi sous pression
Postman (voormalige medewerker) –  antwerpen20 maart 2019
mauvaise culture d'entreprise
mauvaise organisation
charge trop lourde de travail pour une personne
mentalité xénophobe et homophobe
laxisme ambiant
les employés ne sont que des numéros
les employés de bureaux travaillent très mal
agréable poste autonomie ok
clientèle agréable
salaire attractif
Pluspunten
autonomie
Minpunten
mauvaise organisation
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Arbeider (huidige medewerker) –  Roeselare19 maart 2019
het leuke aan de job is je komt onder de mensen en 60% van je werkdag ben je onderweg dus kan je op je eigen tempo werken.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dommage
agent de tri (voormalige medewerker) –  Neder-Over-Heembeek6 maart 2019
malheureusement après un an en tant qu'intérimaire, du jour au lendemain je n'ai plus jamais été rappelé.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
emploi vivement recherché par mes soins
chauffeur/livreur (voormalige medewerker) –  Awans et Sprimont5 maart 2019
super expérience, dommage qu'elle n'a duré que très peu mais je me suis vraiment senti à l'aise. C'est un métier qui me plait beaucoup et aimerais encore faire partie de ces équipes car lieu de travail très agréable
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Trieur Neder Over Hembeek
Trieur paquetss (huidige medewerker) –  Neder-Over-Heembeek25 februari 2019
Aucun respect de la direction et du management pour les ouvriers.
Travail lourd . On court litéralement pendant 8h. Les managers demandent des cadences de plus en plus rapides chaque jour. Manque flagrant de personnels! Société à eviter.
Pluspunten
Collègues
Minpunten
Manque de respect, travail très lourd, personnel mis dehors pour des raisons sans fondements
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prise en compte de la charge de travail par rapport aux ouvriers
Magasinier et Opérateur de tri (voormalige medewerker) –  Neder-Over-Heembeek30 januari 2019
Les cadres ne prennent malheureusement pas en compte les conditions de travail et charges lourdes de travail auxquelles les ouvriers font face
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige & leuke werk omgeving
Hulppostman (huidige medewerker) –  Herent28 januari 2019
Klant gericht is het zeker een aanrader omdat je 70% van je werk buiten bent en onder de mensen komt.
Pluspunten
Voordelenkaart/korting
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte werkomstandigheden met zure collega's
Hulppostbode (voormalige medewerker) –  Hasselt België27 januari 2019
- 's morgens rond 3 uur opstaan
- om 4 uur de kranten verdelen met de andere collega's
- 4u30 in het donker links rijden over fietspaden en opritten voor de ronde te doen

- 7u post verzamelen en sorteren (pakketten, aangetekende pakketen/brieven, pensioenen)
- 8u30 maaltijd
- 9u Post brengen naar de mensen
- 10/11u rode brievenbus legen

Voor starters einde 14-15u gedaan (onbetaalde overuren van 2 uur) voor gevorderde postbodes op de ronde einde rond 11/12 uur.
Pluspunten
Vast contract na een maand
Minpunten
Geen vriendelijke collega's, flexibele uren
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onbetaalde overuren, niet goed opgevold
Postbode (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)23 januari 2019
Mooi bedrijf, leuke mensen, maar structuur en coôrdinatie ontbreken. Waardoor de werksfeer daalt, en niemand nog zin had om te werken. Dit door werkoverlast en 3 a 4 uur overuren per dag, dit zonder enige vergoeding.
Pluspunten
de collega postbodes
Minpunten
werkoverlast, teveel verplichte overuren
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onder betaalde job
Postbode en krantenbezorger (voormalige medewerker) –  Aalst17 januari 2019
Slechtste job ooit, onder betaald en 14 u werken waarvan 7 u 36 betaald.
Pluspunten
sociaal contact
Minpunten
geen respect, gratis uren werken
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement agréable
Facteur distributeur (voormalige medewerker) –  Brussel16 januari 2019
Travail agréable et presque libéral . A chacun de gérer son temps et son travail . Le contact humain qui est très important. Des tournées parfois un peu compliquées mais avec le temps on s'habitue . La grande difficulté quand on est débutant et remplaçant, on se perd sovent. Mais c'est une très bonne expérience pour moi car elle m'a appris à connaitre toute la ville de Bruxelles.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij bpost. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 318 reviews
562
4121
385
227
123

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,2Bedrijfscultuur