BPost Reviews

246 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 261 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aangename firma
Receptionist (voormalige medewerker) –  Receptionist4 juni 2018
In deze firma is het multicultureel maar ook multifunctional. Daar werken samen werkers als bedienden.
Het kontakt met de managers was ook goed.
Pluspunten
Werkuren
Minpunten
Afstand
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een dag op het werk is een gewonnen dag
Bediende Contactcenter (huidige medewerker) –  Brussel3 mei 2018
eigenlijk in weinig woorden te zeggen maar even dit het is een fantastische omgeving, goed onthaald geweest, ondertussen zit ik al heel wat breder in mijn functie dan in het begin alhoewel in bankomgeving kennis heel belangrijk is.
Pluspunten
weinig woorden voor
Minpunten
op elk werk is er iets maar dat is hoe je het bekijkt
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vriendelijke werkgevers
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Wondelgem26 april 2018
Ik heb geleerd hard door te werken bij de Bpost. Tempo is daar heel belangrijk. Op 5 uur tijd moest ik tussen de 1500 en 1800 pakjes scannen. Ik had vriendelijke collega's en een vriendelijke chef. Het was voor mij fysiek te zwaar om sommige pakjes op te heffen en kon het moeilijk combineren met school.
Pluspunten
aangename werksfeer
Minpunten
korte pauze
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede job voor beginners
Postbedeler (voormalige medewerker) –  Merchtem12 april 2018
Zalige job in de zomer, harde job in de winter.

Na 2 jaar ben ik ermee gestopt en ben ik beginnen reizen.
De post is een goede werkgever maar de vakbonden maken het lastig werken. Ik raad het zeker aan als je jong bent.
Pluspunten
gratis pintes op cafe
Minpunten
gratis pinjes op cafe
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail stressant
Collaborateur commercial (voormalige medewerker) –  Brussel2 april 2018
Toute les journées sont différentes.
Aucun bureau Fixe.
Le travail d’équipe est agréable.
Pluspunten
Eco-chèques - chèque repas
Was deze review waardevol?Ja 11NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Postman
postbode auto/fiets (voormalige medewerker) –  Kalmthout31 maart 2018
Goed, wel hoge werkdruk. Eenmaal gerodeerd in systeem aangename werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je suis en mauvaise position pour donner une évaluation.
Intérimaire pour Bpost (huidige medewerker) –  Neder-Over-Heembeek26 maart 2018
-Supérieurs et chefs d'équipes compréhensifs et empathiques.
-Efforts en matière d' environnement de travail.
-Peu de femmes, certains collègues masculins sont envahissants (à la limite du harcèlement sexuel).
Pluspunten
avantages en nature
Minpunten
pas d'équilibre entre vie privée et professionnelle.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bof
Agent (voormalige medewerker) –  Bruxelles16 maart 2018
En tant qu'intérimaire, tous les coups en traîtres étaient permis chez BPOST, les gens n'hésitaient pas à vous salir directement chez l'employeur, pour paraître mieux aux yeux de celui-ci
Pluspunten
Salaire
Minpunten
Collègues
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Plaisant
Job d'étudiant : Guichetière (voormalige medewerker) –  Dour8 maart 2018
Ce job d'étudiant m'a permis de travailler en équipe et d'apprécier le social.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Très bon job
Agent de distribution (voormalige medewerker) –  Visé5 maart 2018
Les emplois pour étudiant sont peut-être lourds de tant à autre mais le fait d'être seul, dehors est tout de même très agréable.
La seule demande est de faire son travail, si celui-ci est fait sans encombre, personne ne vous fera de reproche. Merci la poste !
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de Travail agréable
Guichetier (Job Etudiant) (voormalige medewerker) –  Bruxelles Woluwe-Saint-Pierre3 maart 2018
Mon expérience à B post était bonne parce que j'ai su accomplir les taches demandées, le respect était mutuel entre patrons, fixe et étudiants. Mon évaluation était positive.
Pluspunten
Salaire élevé
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen gezellige werkruimte of werkomgeving meer
Loketbediende (huidige medewerker) –  Tongeren28 februari 2018
meer luisteren naar nood op werkvloer
teveel productkennis vereist
te zware werkdruk toename e commerce
Pluspunten
maaltijdcheques en gratis treincoupons
Minpunten
geen cafetaria of koffieruimte // hoge verkoopsdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Une journée dans la peau d'une factrice
FACTRICE (huidige medewerker) –  Angleur21 februari 2018
C'est très fatiguant mais je suis assez courageuse pour parcourir plusieurs kilomètres avec des lettres à la main.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement très agréable
Agent des postes intérimaire (huidige medewerker) –  Fleurus21 februari 2018
Travail dans l’esprit familial, tout est mécanisé , il faut avoir un bon rythme et être très attentif en. Je de ne pas faire des erreurs
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail agréable
Guichet (voormalige medewerker) –  Angleur .Verviers Jupille16 februari 2018
Guichet complet plus courier recommandé contact clientèle
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig sfeer
Chauffeur (huidige medewerker) –  Gent16 februari 2018
Er is een gezellige sfeer met colleges van andere rootsen..

Veel afwisseling, je wordt weinig of nooit gecomandeerd :)
Pluspunten
Koffie, drankautomaat
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
facteur
Studentenjob (postbode) (voormalige medewerker) –  Zaventem14 februari 2018
Ik moest in het begin alle brieven sorteren. Een keer alles gesorteerd moest ik de brieven in de brievenbus steken. Ik deed de ronde van de huizen met de fiets.
Pluspunten
kreeg gratis water bij warm weer
Minpunten
te veel werk voor te weinig tijd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mon avis
centre de tri (voormalige medewerker) –  Zaventem13 februari 2018
Très bien très bonne ambiance tout ces bien passer l
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Très bonne entende avec les subalternes et les supérieurs.
Employé administratif (huidige medewerker) –  Brucargo12 februari 2018
Bonne environnement, bonne entende, bonnes relations avec les supérieurs, travail diversifié.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
biens tant que l'on tombe pas malade
Manutentionnaire (huidige medewerker) –  Neder-Over-Heembeek9 februari 2018
je vais aire simple, le réel employeur de quand n débute à bpost est startpeople qui ne ce souci pas de vous, j'ai malheureusement été malade et me suis blessé, résultat ils ne m'appellent plus alors que j'ai toujours été couvert et en horde de papier.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij BPost. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 262 reviews
556
4102
373
221
110

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,3Bedrijfscultuur