BPost Reviews

264 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 279 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
massa productie
postbode (voormalige medewerker) –  Kuurne24 september 2018
als bediende bij de post ben je niet meer dan een nummer
Pluspunten
vroeg beginnen vroeg gedaan
Minpunten
verschil tussen medewerkers en management
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail
agent distributeur (voormalige medewerker) –  Villers-le-Bouillet24 september 2018
Super travail pour ceux qui aime travailler en équipe comme travailler en solo ( seul en tournée) et en plein air.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Job étudiant
Facteur (voormalige medewerker) –  Nijvel20 september 2018
Ambiance chaleureuse et bon enfant. Collègues sympathiques.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Agréable
Ouvrier (huidige medewerker) –  Brussel14 september 2018
Je travaille actuellement de nuit pour bpost. L'ambiance y est bonne
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
pression
Agent auxiliaire (voormalige medewerker) –  Bruxelles Schaarbeek10 september 2018
ils me mettaient une grosse pression ils s'amusaient à me changé de depot tout les mois et au final ils m'ont le couteau a la gorge pour que je demissione.
Pluspunten
aucun
Minpunten
pression
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk om te doen!
postman Collect(vaste job sedert 1994) (huidige medewerker) –  Leuven23 augustus 2018
Leuke job maar hoog tijd voor een nieuwe job, en een nieuwe uitdaging! Liefst graag Horeca!
Pluspunten
Zowat eigen baas onderweg gedurende de werkuren(auto)
Minpunten
Weinig structuur en weinig gezag in het algemeen!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Blijkbaar durft niemand negatieve recentie te schrijven
Postbode (huidige medewerker) –  Dilsen-Stokkem22 augustus 2018
Vroeger was je als postbode nog gerespecteerd nu worden we als voetmat gebruikt vriendjes politiek overheerst geen evenwichtige rondes enz
Pluspunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Très bonne expérience
Facteur (voormalige medewerker) –  Luik (stad)21 augustus 2018
Très chouette boulot d'étudiant, dans un cadre sympa.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Postbode
Postbode (huidige medewerker) –  Lummen20 augustus 2018
Top werken, goede werksfeer, op eigen tempo werken, correcte beloning.Op tijd klaar met werken
Pluspunten
Gratis water, voordelig koffie en frisdrank
Minpunten
Koud in de winter
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toffe werksfeer
Postbode (voormalige medewerker) –  Sint-Niklaas15 augustus 2018
Leuk om op eigen verantwoordelijkheid te werken. En toffe collegas.
Pluspunten
op u eigen werken
Minpunten
organisatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
Comerciële medewerker (voormalige medewerker) –  Brussel14 augustus 2018
Pour travailler en tant qu'agent commercial chez Bpost, il faut avoir une bonne résistance au stress et aimer le contact client ce qui est mon cas, il ya des possibilités d'évolutions au sein de l'entreprise ce qui est non négligeable.
Pluspunten
Le salaire en fonction du travail effectué
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
plezante werksfeer met collega's
Postbode (voormalige medewerker) –  Deurne13 augustus 2018
ik heb geleerd om goed samen te werken met collega's en om zo ordelijk en zo goed mogelijk men job uit te voeren
ik vond het zeer leuk om bij Bpost te werken omdat je aan de ene kant een soort van uitdaging hebt en aan de andere kant je ook je eigen baas bent als je op ronde bent, je kan hier en daar een babbeltje aanslaan met mensen op je ronde en je kan zelf een beetje beslissen hoe snel je werkt als je op ronde bent.
Pluspunten
plezant werken en vrijheid
Minpunten
weinig respect soms voor de job dat je doet
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bedrijf met doorgroeimogelijkheden
planner (huidige medewerker) –  Zoersel10 augustus 2018
bedrijf in volle verandering.
Er gaat geen dag voorbij of er wordt gewerkt aan de toekomst
Het leukste aan de job zijn de leuke collega's
Pluspunten
veel leuke collega's
Minpunten
groot bedrijf met vele verschillende bazen. Zij verwachten niet altijd hetzelfde
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet ideaal voor studenten
Postbode (voormalige medewerker) –  Evergem7 augustus 2018
De voorgelegde uren worden niet gerespecteerd en overuren worden niet betaald. Er wordt geprofiteerd van studenten en nieuwkomers.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Non
Facteur (voormalige medewerker) –  Blegny20 juli 2018
Mauvaise ambiance chacun pour soi
Ce n'est plus vraiment le métier de facteur du début
On ne sait plus rendre service aux personnes comme c'était le cas bien avant
Pluspunten
Chèque repas
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Na overname pakjes kan Bpost niet mee
Postman Chauffeur C-CE (voormalige medewerker) –  Wondelgem2 juli 2018
Ik heb 22j heel graag bij Bpost gewerkt,maar de laatste 2j werd ik het beu of maakt het management ons beu.Meer en meer werk,toch met minder personeel.Ik zie de toekomst niet rooskleurig in voor het bedrijf Het is wachten aan een volwaardige privé post concurrent,zo alleen komt er kwaliteit terug bij Bpost.Indien niet zullen zij op de fles gaan vrees ik.
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sorteerder
Sorteerder (voormalige medewerker) –  Gent26 juni 2018
Goed goede werksefeer de werkmachines zijn beveiligd geen gevaarlijk job
Pluspunten
Goede lunch
Minpunten
Weinig pauzes
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ik werk altijd de nacht met een honderdtal collegas, ik doe intern transport
postman (huidige medewerker) –  Wondelgem17 juni 2018
correcte werkgelegenheid, management probeert de werksfeer te verbeteren, correcte betaling
pluspunten maaltijdcheques, treincoupons, kledij
Pluspunten
maaltijdcheques, treincoupons, gratis kledy, ambtenarenstatuut
Minpunten
te groot, te veel managers
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe collega s leuke vrij leuke job maar het zijn veel overuren
Postbode (huidige medewerker) –  Aalst7 juni 2018
De job is opzich wel tof maar je maakt meer overuren dan je vroeger gedaan hebt en je krijgt er niets van en het komt niet mooi uit zo je werkt soms het dubbele van wat je betaalt word groot nadeel vind ik
Pluspunten
Op de baan zijn
Minpunten
Veel overuren zonder betaling
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aangename firma
Receptionist (voormalige medewerker) –  Receptionist4 juni 2018
In deze firma is het multicultureel maar ook multifunctional. Daar werken samen werkers als bedienden.
Het kontakt met de managers was ook goed.
Pluspunten
Werkuren
Minpunten
Afstand
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij BPost. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 279 reviews
559
4108
379
221
112

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,3Bedrijfscultuur