BPost Reviews

281 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 296 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
You wouldn’t have to stress your self
Pakjes (huidige medewerker) –  Antwerpen (stad)14 januari 2019
I learnt how to pack things
How to work fast
It’s very easy job
It’s most enjoyable part time work
The chance to meet new person
I learn how to socialise
I also learn how to work
Pluspunten
Free lunch
Minpunten
Short hours
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
factrice
Factrice (voormalige medewerker) –  boussu9 januari 2019
Bon métier si il y avait un suivi derrière, et plus de compréhension.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Esprit d'équipe
Livreur (voormalige medewerker) –  Sprimont4 januari 2019
L'esprit d'équipe y était fort présente ainsi que l'autre aide.
Je commençais souvent à 6 heures afin de trier les colis qui arrivaient pour ensuite aller faire une tournée.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mauvaise expérience
Employé au siège centrale (voormalige medewerker) –  Bruxelles20 december 2018
Depuis leur rentrée en bourse, il n'y a plus d'avantages, mais plutôt que des inconvénients!
A éviter. Harcèlement bien présent. Les Managers sont dépassés et ne savent pas vers où aller.
Aucune évolution possible, sauf si copinage il y a...

Je ne recommande pas du tout cette entreprise.
Pluspunten
aucun
Minpunten
trop nombreux (harcèlement, promesses non tenues, aucune évolution)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
extreem hoge werkdruk met povere verloning
postbode (voormalige medewerker) –  Nevele17 december 2018
Een typische dag op de post was eigenlijk midden in de nacht opstaan ( 3u30) om om half 5 te kunnen beginnen. Met als gevolg dat het op voorhand al zwaar opstaan is. Dit in combinatie met het hoge werktempo ( zeker voor nieuwelingen maar ook voor de vaste mensen) maakt dat de sfeer op de werkvloer niet al te best is. Ik heb hierdoor verschilende uitbarstingen van frustratie (aanleunend tot agressie) gezien.
Verder is het door de werkdruk ook niet echt mogelijk om je werk op een correcte en wettelijke manier te doen. ( je houden aan de verkeersregels)

De teamleiders doen hun best om het toch doenbaar te houden maar deze kunnen ook maar roeien met de riemen die ze hebben.
(nipte bezetting in combinatie met veel zieken door de werkdruk)

Verder had ik doordat ik nog niet ingewerkt was en ik in een drukke periode toekwam ( staking plus eindejaarsperiode) ook altijd overuren op het einde van de dag die niet worden vergoed omdat van je verwacht wordt dat je het haalt volgens de berekeningen.
Verder had ik ook geen tijd voor een eet- of plaspauze.
Dit alles is heel nefast voor de motivatie.

Het heeft veel potentieel om een mooi beroep maar met deze werkdruk en schamele 1500-1600 per maand vind ik het niet waard.
Pluspunten
Het contact met de klanten was meestal wel aangenaam
Minpunten
werkdruk, povere verloning, vroege uren, barre weersomstandigheden, geen overuren
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Un travail en Job etudiant pour découvrier la vie professionnel
postier (voormalige medewerker) –  Bruxelles Ixelles9 december 2018
Travail réalisé avec un bon accompagnement au début des périodes puis on doit avoir une bonne organisation et une bonne autonomie
Pluspunten
salaire
Minpunten
travail lourd
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toxic and Backbreaking
Postman. (voormalige medewerker) –  Oud-Turnhout22 november 2018
A day would start with sorting out either, news papers and packages or letters, packages and adverts or all of the above.
Restructuring made it so that you'd have 9 hours of work for 7 hours of pay.

My old workplace had a very toxic culture where new employees were bullied and if possible duped into doing other people's work.

Everyone wants to get everything done as fast as possible to stay within their 7.15 time limit. Even if it means someone else will suffer because of it.
Pluspunten
steady pay and a stable contract
Minpunten
hours are unpredictable. Toxic environment.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
l'aspect le plus agréable de votre poste
intérimaire (voormalige medewerker) –  Fleurus15 november 2018
j'adore faire ce métier car j'aime conduire et surtout j'aime le contact avec les gens que je rencontre le long de la journée
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
avis positif
Opérateur (voormalige medewerker) –  Zaventem14 november 2018
J'ai aimé dont les chefs s'occupent de leurs salariés et qui prennent leurs temps pour bien expliquer la fonction dont on était responsable
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Postbode (voormalige medewerker) –  Mol14 november 2018
Het rondbrengen van post en pakjes.
Het negatieve aan deze job was het zeer vroeg beginnen van werken en door weer en wind moeten gaan voor een minimum loon.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onvoorstelbare invloed op alle vlakken
Postbode (voormalige medewerker) –  Diksmuide13 november 2018
Onvoorstelbaar welke invloed deze job heeft op je alledaags leven en dit op de meest negatieve mogelijk manier je dit kan voorstellen. Werkdruk extreem hoog, slavernij omwille van dagelijks onbetaald of onvergoede overuren, of met de woorden van bpost te zeggen " vrijwillig ten voordele van bpost". Respectloze ondergewaardeerde job door zowel werkgevers als klanten.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Alles
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplaats met doorgroeimogelijkheden
Call agent (voormalige medewerker) –  Brussel1 november 2018
Ik heb heel graag gewerkt bij bpost. Er waren veel opleidingen voorzien binnen mijn functie. Hierdoor kon ik mezelf ontwikkelen. Een gemotiveerd en leergierig persoon kan hier goed doorgroeien.
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden, coaching, opleidingen, leuke collega's
Minpunten
Geen gratis extra's zoals lunch, koffie, drankjes
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
patience
employé Bpost (voormalige medewerker) –  Luik (stad)1 november 2018
Au service livraison colis, une bonne ambiance, méthodes et renseignements fournies sans problème auprès de tous les collaborateurs.

malheureusement interim uniquement en renfort pendant un certain temps
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
chouette job étudiant
Facteur (voormalige medewerker) –  Hamois28 oktober 2018
Beau job en tant qu'étudiant! Il faut pouvoir se lever tôt ;-)
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
idem als corona
Account Manager B2B (voormalige medewerker) –  Brussel13 oktober 2018
zeer lange en aangename carrière, aangenaam management
veel opleidingen en zeer goede collega's
Pluspunten
veel bijgeleerd en veel variatie
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
un mois de travail
étudiante (huidige medewerker) –  Fleurus29 september 2018
Dur de lier vie porfessionnelle et vie privé mais possible si courageux.
Pluspunten
la cafétaria et les navettes
Minpunten
manque d'humanité
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bpost is te snel geëvolueerd van klantgericht naar prestatiegericht.
Bediende boekhouding (voormalige medewerker) –  Brussel-Hoofdstad24 september 2018
Bpost werd een beursgenoteerd bedrijf en dan tellen alleen nog de "centen" en niet langer de klanten, wat men ook beweert.
Pluspunten
Werksfeer onder elkaar
Minpunten
Management te weinig voeling met de basis.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
massa productie
postbode (voormalige medewerker) –  Kuurne24 september 2018
als bediende bij de post ben je niet meer dan een nummer
Pluspunten
vroeg beginnen vroeg gedaan
Minpunten
verschil tussen medewerkers en management
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail
agent distributeur (voormalige medewerker) –  Villers-le-Bouillet24 september 2018
Super travail pour ceux qui aime travailler en équipe comme travailler en solo ( seul en tournée) et en plein air.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Job étudiant
Facteur (voormalige medewerker) –  Nijvel20 september 2018
Ambiance chaleureuse et bon enfant. Collègues sympathiques.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij BPost. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 297 reviews
561
4114
383
225
114

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,3Bedrijfscultuur