BPost Reviews

152 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onderbetaald
Postbode (voormalige medewerker) –  Kempen30 november 2017
Onderbetaald om in weer en wind te werken. Geen waardering door management.
Minpunten
verloning
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
avis
Job étudiant (voormalige medewerker) –  Luik (stad)27 november 2017
C'est un travail tranquille en général et pas trop difficile.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Redelijk oke sfeer
Postbode (voormalige medewerker) –  Temse20 november 2017
Er zijn veel mensen, dus heb je er veel die helpen maar ook veel die tegenwerken.
Pluspunten
Koffie
Minpunten
vroege uren
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Très mauvaise expérience
Collaborateur centre de tri (voormalige medewerker) –  Fleurus15 november 2017
En temps que collaborateur au centre de tri de Fleurus, nous arrivons, nous ne savons meme pas ou nous devons nous présenter..

On est changé parfois de poste en plein milieu de la journée et nous ne savons pas ce que nous devons faire.

On est jamais sur de travailler le lendemain, parfois rappelé en dernière minute.

Les étudiants passent chaque fois avant nous pour aller travailler.

Le seul point positif reste peut etre le salaire avec la prime de nuit mais n'éfface pas toutes les contraintes.
Pluspunten
Salaire, prime de nuit
Minpunten
Acceuil, intégration, stabilité d'emploi, rappel de dernière minute
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sociaal en leuke collega's
Postbode (voormalige medewerker) –  Leopoldsburg29 oktober 2017
Altijd heb ik deze job graag gedaan, met hart en ziel. Alleen spijtig dat ze me de kans niet wilde geven in Wallonië om deze job verder te zetten. Omdat ik verhuisde van Limburg na luxemburg en mijn Frans niet voldoende beheer mocht ik deze job niet meer verder zetten ook al hadden ze mij beloofd van wel. Het was me zeker gelukt maar kreeg helaas de kans niet.
Pluspunten
Sociaal
Minpunten
Weersomstandigheden
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail de bonne rémunération
Etudiante (voormalige medewerker) –  Fleurus Heppignies17 oktober 2017
Ce travail est très bien rémunéré pour un étudiant. Cela m'a permis de financer une partie de mes études.
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte sfeer
Production Manager (voormalige medewerker) –  Antwerpen10 oktober 2017
Management faalt om een degelijke structuur op te zetten en personeel te motiveren. De brieven markt zit in een dalende trend met gevolgen voor tewerkstelling en voor het kader. Er heerst daarover geen open sfeer, het wordt aan het personeel positief uitgelegd maar tegelijkertijd worden herstructureringen uitgewerkt achter de schermen. Er heerst ook een vriendjespolitiek. De bedrijfswaarden tellen niet voor het hoger management. De "speciale managers" die plots met grote trom worden geintroduceerd krijgen voorrang en daarvoor gelden de regels voor interne sollicitaties dan plots niet meer. Het personeel op de werkvloer is niet meer gemotiveerd en het management is deel van het probleem (willen echte problemen niet aanpakken). Mensen met capaciteiten worden gedemotiveerd door het systeem en vertrekken. Er is maar weinig ruimte voor groei, tenzij bepaalde mensen in het topmanagement jou goedkeuren. Favoritisme in de zin van "als je mij behandelt als God, dan laat ik je misschien doorgroeien".Maar dit leidt er ook toe dat mensen die absoluut geen teamplayer zijn toch worden ondersteund door het topmanagement.
Pluspunten
Af en toe gratis lunches
Minpunten
Favoritisme, weinig toekomst.
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wonderteam in St.Truiden
Distribution Manager (voormalige medewerker) –  Sint-Truiden5 oktober 2017
Job was in St.Truiden een droom dankzij de betrouwbare medewerkers.
Pluspunten
Maaltijdcheques, bedrijfswagen
Minpunten
Geen hospitaalverzekering
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
L'encadrement
Guichetière (voormalige medewerker) –  Bruxelles Ixelles19 september 2017
J'ai eu difficile au début car il y a beaucoup de travail mais au fil des jours quand tu as tes habitudes et tes repères tout est plus facile
Pluspunten
Bien payer
Minpunten
Beaucoup de travail
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe collega's
Team Leader (voormalige medewerker) –  Hoogstraten24 augustus 2017
In mijn 42 jarige loopbaan bij Bpost heb ik veel mooie momenten gekend.
Ben fier dat ik voor dit bedrijf mocht werken , vooral omdat ik mezelf bij dit bedrijf volledig heb kunnen ontplooien en hiervoor veel kansen heb gekregen.
Pluspunten
Doorgroei mogelijkheden
Minpunten
Opgelegde KPI's
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement agréable
Student job (voormalige medewerker) –  Louvain-la-Neuve25 juli 2017
Très chouette job étudiant à faire en été. Le personnel y est très agréable et l'ambiance au sein du dépôt est plus que positive.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiance
Distributeur (voormalige medewerker) –  Seraing5 mei 2017
Très bonne ambiance on est vite mis à son aise il sont très sympetique aucun soucis avec personne
Was deze review nuttig?Ja 14Nee 5Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel vrijheid
Postbode (voormalige medewerker) –  Sint-Truiden28 april 2017
meer en meer fysiek belastend
toffe sfeer
toenemende werkdruk
bij fysiek beperking op latere leeftijd geen alternatieve invulling voor personeel
routineus werk
Pluspunten
deelname in winst
Minpunten
uren uitreiking blijft toenemen
Was deze review nuttig?Ja 11Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aangename werksfeer
Postbode (huidige medewerker) –  Zelzate10 april 2017
zo een baas en collega's vind ik nergens meer. Heel correct en strikt maar er is altijd ruimte om te schuiven. Als je je werk goed doet,kan je daar heel veel voor terug krijgen.
Pluspunten
maaltijdcheques
Was deze review nuttig?Ja 10NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
employeur à améliorer
Controller financial (voormalige medewerker) –  Brussel25 maart 2017
Bon employeur en général, mais peut mieux faire !!
Pluspunten
salaire, indépendance, environnement
Minpunten
harcèlement pas pris en compte
Was deze review nuttig?Ja 29Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een dag als facteur/postbode
hulppostman (huidige medewerker) –  Oostende14 maart 2017
Ik ben dus hulppostman in het bedrijf Bpost. Mijn dag begint verschillend van uur dit varieert van ten vroegste 04:00 en ten laatste 05:30. Dan begin je je dienst uit te smijten of begin je brieven te sorteren voor verschillende diensten. Daarna smijt je je eigen dienst uit doe je je adresveranderingen en zo, scan je je pakken in en aangetekende zendingen, eventueel pensioenen. Dan neem je alles samen en vertrek je naar je beginpunt met de auto of fiets of bromfiets en begin je je ronde te doen tot je gedaan hebt. Dan kom je naar binnen om alles terug uit te scannen. Mijn werkdag eindigt altijd verschillend van uur want dit kun je nooit op voorhand weten door het veel of niet veel werk.
Pluspunten
altijd stipt betaald
Minpunten
je weet nooit welke dag je tegemoet gaat
Was deze review nuttig?Ja 8Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Sorteerder (voormalige medewerker) –  Gent13 maart 2017
Bij de Bpost werken was een heel leuke ervaring geweest voor mij met toffe collega's, nog nooit een probleem gehad met iemand, en ik deed mijn werk heel graag.
Pluspunten
vriendelijke collega's
Minpunten
Aan de onthaal lieten ze ons soms heel lang wachten
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Trés bon employeur
chauffeur ce (huidige medewerker) –  Fleurus7 maart 2017
Superbe ambiance lorsque vous arrivez la c'est comme si vous aviez toujours travaillé la, quand il vous faut un renseignement tous le monde est la pour vous aider. Moi avec les horaires j'arrive à concilier vie professionnelle et vie privée.
Pluspunten
bonne ambiance
Minpunten
Timing sérré
Was deze review nuttig?Ja 12Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement variable
Facteur (voormalige medewerker) –  Dour28 februari 2017
Selon la zone où vous travaillez, les gens peuvent se montrer agréable et respectueux comme impoli et imbus de soi
Pluspunten
Chèque repas avantageux
Minpunten
La météo est un danger constant
Was deze review nuttig?Ja 21Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke chefs en collegas en een prachtige werk
Sorteerder (voormalige medewerker) –  België22 februari 2017
Bpost is een heel goeie fabriek om als een student te werken bedank post !
Pluspunten
Pauzes
Minpunten
Eigen vervoer
Was deze review nuttig?Ja 5NeeRapporteren

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 162 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,4
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5
Doorgroeimogelijkheden
3,1
Management
3,1
Bedrijfscultuur
3,2

Reviews over BPost gesorteerd op locatie