BPost Reviews

296 review gevonden voor deze zoekopdracht296 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 309 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
emploi sous pression
Postman (voormalige medewerker) –  antwerpen20 maart 2019
mauvaise culture d'entreprise
mauvaise organisation
charge trop lourde de travail pour une personne
mentalité xénophobe et homophobe
laxisme ambiant
les employés ne sont que des numéros
les employés de bureaux travaillent très mal
agréable poste autonomie ok
clientèle agréable
salaire attractif
Pluspunten
autonomie
Minpunten
mauvaise organisation
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dommage
agent de tri (voormalige medewerker) –  Neder-Over-Heembeek6 maart 2019
malheureusement après un an en tant qu'intérimaire, du jour au lendemain je n'ai plus jamais été rappelé.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
emploi vivement recherché par mes soins
chauffeur/livreur (voormalige medewerker) –  Awans et Sprimont5 maart 2019
super expérience, dommage qu'elle n'a duré que très peu mais je me suis vraiment senti à l'aise. C'est un métier qui me plait beaucoup et aimerais encore faire partie de ces équipes car lieu de travail très agréable
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Trieur Neder Over Hembeek
Trieur paquetss (huidige medewerker) –  Neder-Over-Heembeek25 februari 2019
Aucun respect de la direction et du management pour les ouvriers.
Travail lourd . On court litéralement pendant 8h. Les managers demandent des cadences de plus en plus rapides chaque jour. Manque flagrant de personnels! Société à eviter.
Pluspunten
Collègues
Minpunten
Manque de respect, travail très lourd, personnel mis dehors pour des raisons sans fondements
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prise en compte de la charge de travail par rapport aux ouvriers
Magasinier et Opérateur de tri (voormalige medewerker) –  Neder-Over-Heembeek30 januari 2019
Les cadres ne prennent malheureusement pas en compte les conditions de travail et charges lourdes de travail auxquelles les ouvriers font face
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige & leuke werk omgeving
Hulppostman (huidige medewerker) –  Herent28 januari 2019
Klant gericht is het zeker een aanrader omdat je 70% van je werk buiten bent en onder de mensen komt.
Pluspunten
Voordelenkaart/korting
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte werkomstandigheden met zure collega's
Hulppostbode (voormalige medewerker) –  Hasselt België27 januari 2019
- 's morgens rond 3 uur opstaan
- om 4 uur de kranten verdelen met de andere collega's
- 4u30 in het donker links rijden over fietspaden en opritten voor de ronde te doen

- 7u post verzamelen en sorteren (pakketten, aangetekende pakketen/brieven, pensioenen)
- 8u30 maaltijd
- 9u Post brengen naar de mensen
- 10/11u rode brievenbus legen

Voor starters einde 14-15u gedaan (onbetaalde overuren van 2 uur) voor gevorderde postbodes op de ronde einde rond 11/12 uur.
Pluspunten
Vast contract na een maand
Minpunten
Geen vriendelijke collega's, flexibele uren
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onbetaalde overuren, niet goed opgevold
Postbode (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)23 januari 2019
Mooi bedrijf, leuke mensen, maar structuur en coôrdinatie ontbreken. Waardoor de werksfeer daalt, en niemand nog zin had om te werken. Dit door werkoverlast en 3 a 4 uur overuren per dag, dit zonder enige vergoeding.
Pluspunten
de collega postbodes
Minpunten
werkoverlast, teveel verplichte overuren
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onder betaalde job
Postbode en krantenbezorger (voormalige medewerker) –  Aalst17 januari 2019
Slechtste job ooit, onder betaald en 14 u werken waarvan 7 u 36 betaald.
Pluspunten
sociaal contact
Minpunten
geen respect, gratis uren werken
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement agréable
Facteur distributeur (voormalige medewerker) –  Brussel16 januari 2019
Travail agréable et presque libéral . A chacun de gérer son temps et son travail . Le contact humain qui est très important. Des tournées parfois un peu compliquées mais avec le temps on s'habitue . La grande difficulté quand on est débutant et remplaçant, on se perd sovent. Mais c'est une très bonne expérience pour moi car elle m'a appris à connaitre toute la ville de Bruxelles.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
You wouldn’t have to stress your self
Pakjes (huidige medewerker) –  Antwerpen (stad)14 januari 2019
I learnt how to pack things
How to work fast
It’s very easy job
It’s most enjoyable part time work
The chance to meet new person
I learn how to socialise
I also learn how to work
Pluspunten
Free lunch
Minpunten
Short hours
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
factrice
Factrice (voormalige medewerker) –  boussu9 januari 2019
Bon métier si il y avait un suivi derrière, et plus de compréhension.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Esprit d'équipe
Livreur (voormalige medewerker) –  Sprimont4 januari 2019
L'esprit d'équipe y était fort présente ainsi que l'autre aide.
Je commençais souvent à 6 heures afin de trier les colis qui arrivaient pour ensuite aller faire une tournée.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mauvaise expérience
Employé au siège centrale (voormalige medewerker) –  Bruxelles20 december 2018
Depuis leur rentrée en bourse, il n'y a plus d'avantages, mais plutôt que des inconvénients!
A éviter. Harcèlement bien présent. Les Managers sont dépassés et ne savent pas vers où aller.
Aucune évolution possible, sauf si copinage il y a...

Je ne recommande pas du tout cette entreprise.
Pluspunten
aucun
Minpunten
trop nombreux (harcèlement, promesses non tenues, aucune évolution)
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
extreem hoge werkdruk met povere verloning
postbode (voormalige medewerker) –  Nevele17 december 2018
Een typische dag op de post was eigenlijk midden in de nacht opstaan ( 3u30) om om half 5 te kunnen beginnen. Met als gevolg dat het op voorhand al zwaar opstaan is. Dit in combinatie met het hoge werktempo ( zeker voor nieuwelingen maar ook voor de vaste mensen) maakt dat de sfeer op de werkvloer niet al te best is. Ik heb hierdoor verschilende uitbarstingen van frustratie (aanleunend tot agressie) gezien.
Verder is het door de werkdruk ook niet echt mogelijk om je werk op een correcte en wettelijke manier te doen. ( je houden aan de verkeersregels)

De teamleiders doen hun best om het toch doenbaar te houden maar deze kunnen ook maar roeien met de riemen die ze hebben.
(nipte bezetting in combinatie met veel zieken door de werkdruk)

Verder had ik doordat ik nog niet ingewerkt was en ik in een drukke periode toekwam ( staking plus eindejaarsperiode) ook altijd overuren op het einde van de dag die niet worden vergoed omdat van je verwacht wordt dat je het haalt volgens de berekeningen.
Verder had ik ook geen tijd voor een eet- of plaspauze.
Dit alles is heel nefast voor de motivatie.

Het heeft veel potentieel om een mooi beroep maar met deze werkdruk en schamele 1500-1600 per maand vind ik het niet waard.
Pluspunten
Het contact met de klanten was meestal wel aangenaam
Minpunten
werkdruk, povere verloning, vroege uren, barre weersomstandigheden, geen overuren
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Un travail en Job etudiant pour découvrier la vie professionnel
postier (voormalige medewerker) –  Bruxelles Ixelles9 december 2018
Travail réalisé avec un bon accompagnement au début des périodes puis on doit avoir une bonne organisation et une bonne autonomie
Pluspunten
salaire
Minpunten
travail lourd
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandig
Post bedeler (voormalige medewerker) –  Brugge26 november 2018
Leuk want ik was altijd zelfstandig onder baan ik had ook mijn vaste toer
Was wel jobstudent
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toxic and Backbreaking
Postman. (voormalige medewerker) –  Oud-Turnhout22 november 2018
A day would start with sorting out either, news papers and packages or letters, packages and adverts or all of the above.
Restructuring made it so that you'd have 9 hours of work for 7 hours of pay.

My old workplace had a very toxic culture where new employees were bullied and if possible duped into doing other people's work.

Everyone wants to get everything done as fast as possible to stay within their 7.15 time limit. Even if it means someone else will suffer because of it.
Pluspunten
steady pay and a stable contract
Minpunten
hours are unpredictable. Toxic environment.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
l'aspect le plus agréable de votre poste
intérimaire (voormalige medewerker) –  Fleurus15 november 2018
j'adore faire ce métier car j'aime conduire et surtout j'aime le contact avec les gens que je rencontre le long de la journée
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
avis positif
Opérateur (voormalige medewerker) –  Zaventem14 november 2018
J'ai aimé dont les chefs s'occupent de leurs salariés et qui prennent leurs temps pour bien expliquer la fonction dont on était responsable
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij BPost. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 309 reviewGebaseerd op 309 reviews
561
4119
384
226
119

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,2Bedrijfscultuur