C&A Employee Reviews for Verkoper (m/v)

Found 13 reviews matching the search See all 5.036 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
het was heel erg leuk
Verkoopsmedewerker (Former Employee) –  Mechelen4 June 2019
ik heb veel bijgeleerd in dit bedrijf, ik heb geleerd hoe ik kassa werk moet doen waardoor het voor mij zeer makkelijk zal zijn om in andere winkels kassa te doen
Was this review helpful?YesNoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
roddels achterbaks en geen communicatie naar werknemer toe
etalagiste en visual merchandiser (Former Employee) –  visual merchandising5 September 2018
zeer slecht beleid.
geen empatisch vermogen naar werkbedeling toe.
Cons
zelf investeren in uniform
Was this review helpful?Yes 1No 4Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
zeer slechte werkervaring bij C&A
Verkoopsmedewerker/magazijn (Former Employee) –  Kuringen27 March 2018
Heb een halfjaar gewerkt bij C&A Kuringen.
Nieuwe mensen worden er gepest en geviseerd en vals beschuldigd, hier word niets aan gedaan door de verantwoordelijke ipv dat zij er iets aan doen doen ze gewoon mee.
Pros
geen
Cons
te veel om op te noemen
Was this review helpful?Yes 6NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
verkoopster
Verkoopster (Former Employee) –  Waver19 March 2018
- het was een gezellige ervaring en toffe collega's
Pros
lange pauzes
Cons
klein keukentje
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige werkomgeving , toffe collega's en goede werkervaring
Verkoopster (Current Employee) –  Genk13 February 2018
gezellige werkomgeving , toffe collega's en goede werkervaring
Pros
leerervaring, enz...
Cons
geen
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Prettige werkervaring
Verkoopsmedewerker (Former Employee) –  Brugge11 February 2018
Beginperiode superleuk en gezellig. Met het verloop der jaren en vooral naar het einde toe werd de sociale firma een cijferbedrijf waar enkel nog de centen telden en de mensen minder belangrijk werden.
Pros
correcte betaling
Was this review helpful?Yes 2No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een gezelige werksfeer
verkoopster (Former Employee) –  merksem13 July 2015
Bij C&A te werken is erg leuk.
Het is een goede sfeer bij C&A, met collega's en ook met de werkgever verstaat men zich goed.
Ik heb veel geleerd bij C&A.
Hoe man retouches doet of kassa bediend en ook met klanten omgaan.
Pros
je mag iets te drinken mee naar de winkel neemen
Was this review helpful?Yes 10No 3Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
/
Verkoopster (Current Employee) –  Kortrijk,7 July 2015
Ik vond het een leuke en aangename vakantiejob, omdat ik contact ben met de klanten, goed gestructureerd en orde
Pros
structureel
Cons
geen
Was this review helpful?Yes 6No 4Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
veel veranderingen op korte tijd
Parttime Verkoopster (Current Employee) –  Genk, VLG13 March 2015
idem aan Marca.
maar:
door veranderingen binnen het bedrijf wordt de functie - en persoonlijke mogelijkheden beperkt,waardoor er een verlies is aan eigen input en creativiteit.

sfeer is soms minder .
Pros
wel maaltijdscheques, maar geen extra vergoeding voor zondagswerk
Cons
interne sfeer
Was this review helpful?Yes 9No 3Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zeer goede werksfeer , toffe colega s , veel nieuwe dingen geleerd.
Verkoopster (Former Employee) –  Brugge (Steenstraat)20 October 2014
Een zeer leuke stage. Blij dat ik deze kans gekregen heb. Het was een toffe werksfeer met toffe collega s die altijd bereid waren te helpen indien nodig. Ook heb ik in C&A te Brugge (Steenstraat) veel geleerd. Jammer dat ik me niet verder kunnen bewijzen heb en dat het stopte na de stage van 3 maand. Wat ik het leukste vond aan deze job was het plooien van de kleren winkel net houden en vooral de klanten bijstaan met raad & daad. Het minst leuke eraan was s morgens de goederen doen (vracht) was in het begin aanpassen en ingewikkeld maar na een tijdje was ik er gesmeerd in. De directie was correct en beleefd als je vragen had kon je ze gerust stellen.
Pros
1u pauze als je volle dag deed.
Cons
Goederen sorteren (vracht). Na een tijdje ging dit beter.
Was this review helpful?Yes 7NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
sociaal, leerrijk, mode
tewerkgesteld al verkoopster (Former Employee) –  Bree9 August 2013
er was elke dag een vast dagindeling gemaakt , wie wanneer kassa deed en wie wanneer pauze had e.d.
elke dag kreeg elke verkoopster een taak Bv. wie de levering deed of wie de paskamers in orde moest houden.
Pros
korting op het eten van de naastgelegen brasserie
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke leerschool
Verkoper (Former Employee) –  Antwerpen5 September 2012
Mijn dagelijkse taken in C&A Carnotstraat bestond uit het kassawerk, invakken van kleren, meehelpen met camion en alles sorteren zodat het klaar is om in de winkel te hangen. Ik mocht ook de herenafdeling mee beheren en dit heb ik met veel plezier gedaan. Ik ben zeker ook flexibel, want als ze me vroegen om even de jongensafdeling of damesafdeling te doen, ging ik direct meehelpen! Controle's van de paskamers is ook een alledaagse taak in deze winkel. Ik heb enorm veel geleerd in C&A, ben in juli 2011 begonnen met 0% ervaring in een kledingzaak en moet zeggen dat ik nu enorm veel heb geleerd na 1 jaar ervaring in deze winkel.
Mijn collega's hielpen me met alles, gaven me tips bij alles wat ik deed zodat ik alleen maar beter en beter kon worden in dit vak. Zij waren mijn steun dit hele jaar, dus heb ik natuurlijk ook een hele goede band gecreëerd met deze mensen. Ik ben ze voor alles dankbaar! Een goed team zorgt voor goede prestaties!
Pros
de uren, de collega's, de duidelijkheid over de taken
Cons
floormanager die nog teveel fouten maakt en waar je zelf niets van kan leren.
Was this review helpful?Yes 3No 1Report

See more C&A reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at C&A. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4,1
Based on 5.036 reviews
52,3K
41,5K
3842
2206
1154

Ratings by category

3,8Work/Life Balance
3,6Salary/Benefits
3,6Job Security/Advancement
3,7Management
4,0Culture