C&A Employee Reviews

Found 146 reviews matching the search See all 5.148 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Un travail agréable
Vendeuse / Caissière / Réassortisseuse (Former Employee) –  Belgique22 March 2015
Un travail n'est agréable que lorsqu'on s'y applique.
La communication / la relation eu avec les clients.
Pros
Aquisition d'expérience
Cons
Epuisement
Was this review helpful?Yes 6NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Trop routinier
stage chez C&A à Herstal (Former Employee) –  Herstal16 March 2015
Je préfère travailler en milieu médical plutôt qu'en vente car en magasin on fait toujours la même chose tandis que lors de mon stage en secrétariat médical je ne faisais jamais la même chose.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
veel veranderingen op korte tijd
Parttime Verkoopster (Current Employee) –  Genk, VLG13 March 2015
idem aan Marca.
maar:
door veranderingen binnen het bedrijf wordt de functie - en persoonlijke mogelijkheden beperkt,waardoor er een verlies is aan eigen input en creativiteit.

sfeer is soms minder .
Pros
wel maaltijdscheques, maar geen extra vergoeding voor zondagswerk
Cons
interne sfeer
Was this review helpful?Yes 9No 3Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Bon
Gestion de l'espace enfants (Former Employee) –  Verviers19 February 2015
Gestion de l'espace enfant et aide à la réalisation de la vitrine, rangement du magasin

L'aspect le plus agréable était l'entraide
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement de travail agréable
Vendeuse à Auvelais (Former Employee) –  Auvelais13 February 2015
Vendeuse.
 Encaisser
 Prendre des commandes
 Rangement des rayons
 Réassort
 Etiquetage
 Mise des antivols
 Habillage mannequin
 Mettre en avant les promotions
 Aide et conseille de la clientèle
Was this review helpful?Yes 9No 2Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige collega's om met te werken !!
Magazijnier (Former Employee) –  Boom11 February 2015
'S morgens vroeg kom je op het werk aan, de verantwoordelijk doen een morgen woordje over dag en wat er allemaal moet gedaan worden en de hoeveelheid dat er door moet gegaan worden. Je leert zelf heel snel alles bij wat er allemaal moet gebeuren en wat er allemaal is en in het begin geven ze u een peter die u alles uitlegt. Zeer leuke collega's!! Het moeilijkste in begin waar de papieren als je de camion moest lossen, maar tevens wel heel leuk.
Pros
weekwerk
Cons
geen ontwikkeling mogelijkheden
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
environement de travail agréable
stage vendeuse réasortiseuse (Former Employee) –  Charleroi, WAL9 February 2015
Pour moi C&A est une superbe entreprise les rapports entre collègues sont très agréable
Pros
remisse de 20% pour les personnel
Was this review helpful?Yes 9NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Super génial.
Stage (Former Employee) –  Verviers27 January 2015
L'ambiance avec la clientèle parfaite, l'ambiance avec les collègue parfait. Je ne saurai rien dire de plus que mon stage était agréable.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goeie leerschool wat leiderschap betreft
Assistent floormanager (Former Employee) –  Oostende, VLG25 January 2015
De dag starten met het openen van de winkel en de avond afsluiten met de kassa's te tellen en de winkel af te sluiten en tevreden naar huis te gaan met een goeie verkoop :)
Ik heb vooral geleerd dat leiding geven iets totaal anders is dan verkopen, je leert het met vallen en opstaan.
Mijn store manager was een prachtige collega en ook mijn collega floormanager.
Niet alle collega's waren even aangenaam, maar dat heb je op ieder werk. Ik probeerde vooral te bemiddelen en de kerk in het midden te houden. De regel horen,zien en zwijgen is nog altijd een goeie regel :)
Het moeilijkste van de baan was dat je weinig inspraak had, alles werd voorgekauwd van bovenaf. Eigen creativiteit of eigen commerciële toewijding werd niet gewaardeerd.
Het leuke aan de baan was vooral de zéér intense opleiding, ik heb héél veel geleerd in mijn drie maanden opleiding en op de werkvloer ook uiteraard. Het was zeker geen verloren jaar en de kledij was voor mij totaal iets nieuws, maar vooral zéér boeiend. Daarom wil ik nu verder doen in deze richting.
Pros
maaltijdcheques, levensverzekering, toelage voor werkkledij
Cons
Geen verlenging contract, geen voldoende waardering van hoger af.
Was this review helpful?Yes 7NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
tof sfeer
3dagen interim (Former Employee) –  Ninove, VLG8 January 2015
Heel veel verschillende soorten klanten per dag . Je leert omgaan met het feit dat klanten geen info wensen of helemaal geen interesse hebben .
Het leukste aan de baan is het menselijke contact
Pros
leuke sfeer
Cons
lang staan
Was this review helpful?Yes 7No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fonctions diverses
Fonction de floor manager (Former Employee) –  SOCIETE HEMA2 December 2014
;Assistante manager HEMA. et C&A
-> Diverses interventions et remplacements à Namur, Bastogne, Liège.
-> Ouverture, fermeture du magasin, gestion caisse.
-> Gestion administrative, attribution du travail journalier à l’équipe.
-> Etablissement des horaires
-> Inventaire
-> Responsabilité du magasin
-> Réception camion
-> Placement de la marchandise aux rayons.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een typische dag op het werk
kassa, winkelmedewerker (Former Employee) –  Gent, Veldstraat11 November 2014
Werkdag van 9u30-18u:

- Ochtendpraatje van 10 min: bekijken welke omzet we moeten halen
- Openen van de kassa
- Kassa: klanten hun aankoop afhandelen
- Wanneer er geen klanten aan de kassa zijn ruim ik de kassa op (stof af doen bijvoorbeeld) en help ik in de winkel
- In de loop van de dag helpen in de winkel
- 18u: kassa sluiten
Pros
Gratis drank: plat/bruis water, koffie, thee
Was this review helpful?Yes 9No 3Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zeer goede werksfeer , toffe colega s , veel nieuwe dingen geleerd.
Verkoopster (Former Employee) –  Brugge (Steenstraat)20 October 2014
Een zeer leuke stage. Blij dat ik deze kans gekregen heb. Het was een toffe werksfeer met toffe collega s die altijd bereid waren te helpen indien nodig. Ook heb ik in C&A te Brugge (Steenstraat) veel geleerd. Jammer dat ik me niet verder kunnen bewijzen heb en dat het stopte na de stage van 3 maand. Wat ik het leukste vond aan deze job was het plooien van de kleren winkel net houden en vooral de klanten bijstaan met raad & daad. Het minst leuke eraan was s morgens de goederen doen (vracht) was in het begin aanpassen en ingewikkeld maar na een tijdje was ik er gesmeerd in. De directie was correct en beleefd als je vragen had kon je ze gerust stellen.
Pros
1u pauze als je volle dag deed.
Cons
Goederen sorteren (vracht). Na een tijdje ging dit beter.
Was this review helpful?Yes 7NoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Geen aangename werkomgeving
Verkoop (Former Employee) –  Anderlecht, BRU3 October 2014
Dit was mijn eerste weekendwerk.
Het was heel klein, veel klanten dus niet veel tijd om alles snel te maken.
Geen leuke collega's en slecht betaald
Pros
Gratis broodjes
Cons
Slecht betaald
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
environnement agreable
Vendeuse (CEFA) (Former Employee) –  jemappes4 September 2014
j ai appris a etre aimable avec le client , a aider le client a trouver ce qu il recherche
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Vente de vêtements
Vendeuse (Former Employee) –  Bruxelles11 August 2014
Vente de vêtements aux particuliers,

Responsable de la caisse,
Cons
Cdd
Was this review helpful?Yes 31No 36Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
heel veel bijgeleerd
kassabediende (Former Employee) –  Aalst7 August 2014
heel druk dus kwamen ze helpen,
leren met kassa werken
heel leuke sfeer
leuke collega's om mee samen te werken
de kortingen waren het moeilijkst en de acties
rekken aanvullen en proper leggen
Pros
lange pauze
Cons
weinig uitleg soms
Was this review helpful?Yes 7NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
travail en equipe
stage (Former Employee) –  ath20 July 2014
j'ai aimé la journée c'etait super bien organisé

le management est bien organisé
l'aspect les plus difficile mon poste decharger le camion et s'occuper des clients a la foi
Was this review helpful?Yes 10NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement de travail peu agréable
Assistante de vente (Former Employee) –  Charleroi, WAL2 July 2014
J'ai été engagée sous le plan " stage de transition " par le FOREM.
C&A me payais 200 euros par mois !
Et j'avais un complément par le syndicat de 700 euros.
Le magasin était bien...
Par contre l'ambiance du magasin, moins !
Jalousies, histoires, gamineries, ...
Il parait que c'est ca de travailler avec des femmes !!!!
Pros
Formation
Cons
Exploitation
Was this review helpful?Yes 15No 3Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
travail
vendeuse (Former Employee) –  anderlecht18 June 2014
collegue pas tres sympa mais bien paye
aucun resultat sur le travail
Was this review helpful?Yes 11No 6Report
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at C&A. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4,1
Based on 5.148 reviews
52,4K
41,5K
3861
2215
1165

Ratings by category

3,8Work/Life Balance
3,6Salary/Benefits
3,6Job Security/Advancement
3,7Management
4,0Culture