C&A Employee Reviews

Found 142 reviews matching the search See all 5.036 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
..
Vendeuse (Former Employee) –  Luik (stad)19 October 2018
Je suis à la caisse et je fais du ressort le plus souvent
Was this review helpful?Yes 1NoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
roddels achterbaks en geen communicatie naar werknemer toe
etalagiste en visual merchandiser (Former Employee) –  visual merchandising5 September 2018
zeer slecht beleid.
geen empatisch vermogen naar werkbedeling toe.
Cons
zelf investeren in uniform
Was this review helpful?Yes 1No 4Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goed en leerzaam, vriendelijke personeel en zeer behulpzaam
Kassamedewerkster (Current Employee) –  Sint-Niklaas12 August 2018
Ik heb stage gelopen bij de C&A en later ook als studente job en bijde gevallen werd ik goed begeleid en geholpen.
Pros
Duidelijke afspraken
Cons
Mist meer werkopdrachten
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
environnement de travail
Stage professionnel/Job étudiant (Former Employee) –  Brussel20 June 2018
l'entreprise a un environnement de travail très agréable.
Was this review helpful?YesNo 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Génial
assistant de vente (Former Employee) –  Elsene19 June 2018
tres bon souvenir de l'équipe et du magasin en général
Was this review helpful?YesNoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
zeer slechte werkervaring bij C&A
Verkoopsmedewerker/magazijn (Former Employee) –  Kuringen27 March 2018
Heb een halfjaar gewerkt bij C&A Kuringen.
Nieuwe mensen worden er gepest en geviseerd en vals beschuldigd, hier word niets aan gedaan door de verantwoordelijke ipv dat zij er iets aan doen doen ze gewoon mee.
Pros
geen
Cons
te veel om op te noemen
Was this review helpful?Yes 6NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
verkoopster
Verkoopster (Former Employee) –  Waver19 March 2018
- het was een gezellige ervaring en toffe collega's
Pros
lange pauzes
Cons
klein keukentje
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige werkomgeving , toffe collega's en goede werkervaring
Verkoopster (Current Employee) –  Genk13 February 2018
gezellige werkomgeving , toffe collega's en goede werkervaring
Pros
leerervaring, enz...
Cons
geen
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werksfeer
Jobstudent verkoop (Former Employee) –  Roeselare12 February 2018
Het personeel is altijd zeer vrolijk en men heeft respect voor iedere persoon rondom zich. Er is een positieve werksfeer, waardoor je met een glimlach de dag begint en eindigt.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Prettige werkervaring
Verkoopsmedewerker (Former Employee) –  Brugge11 February 2018
Beginperiode superleuk en gezellig. Met het verloop der jaren en vooral naar het einde toe werd de sociale firma een cijferbedrijf waar enkel nog de centen telden en de mensen minder belangrijk werden.
Pros
correcte betaling
Was this review helpful?Yes 2No 2Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
environnement de travail
vendeuse (Former Employee) –  Brussel8 February 2018
rangement du magasin
mise en rayon des articles
caissière
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuk bedrijf
kleding opplooien/kleding mooi leggen (Former Employee) –  Sint-Niklaas3 February 2018
ik vond het leuk om kleren op te vouwen en op zen plaats in het magazijn of in de winkel te leggen het was daar wel tof zou het graag nog eens willen doen
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Expérience
Gosselies (Former Employee) –  Gosselies27 January 2018
J'ai la chance d'apprendre plein de choses au cours de ses 3 ans et demi . Je ressors de cette entreprise changée . L'esprit d'équipe , la convivialité des clients et l'esprit professionnel sont à l'honneur dans les magasins c &a. J'ai eu la chance de travaillé dans beaucoup de domaines et qu'il me fasse confiance évidemment . Merci à c&a pour tout.
Pros
-20% dans tout le magasin
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
altijd bezig
Interim (koopzondag) (Former Employee) –  Meir22 January 2018
als student in C&A stond ik in voor de winkel op orde te leggen, voor de paskamers en klanten advies te geven
Cons
geen sociaal contact tussen andere collega's
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
environnement de travail et agréable
stage de MISIP d'une semaine (Former Employee) –  Fléron22 January 2018
de pouvoir communiquer avec le client
travailler en équipe
exercer des différents taches
être utile pour les clients
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
commerce très agréable
stage en entreprise (Former Employee) –  Gosselies16 January 2018
très bonne ambiance et familiale et j'ai passé un stage magnifique et enrichissant
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
une journee de travail
Stage de 2 semaines (Former Employee) –  Herstal11 January 2018
Temps de pause suffisamment long et diversité des taches durant la journée qui nous permettent de ne pas s'ennuyer
Pros
équipe agréable
Cons
quand il y a peu de clients
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Stage de transition C&A
Vendeuse prêt à porter (Former Employee) –  Mons (Belgique)8 January 2018
Bonne expérience. Équipe au top. Bonne organisation.
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement de travail
Stagiaire assistante en vente (Former Employee) –  Waterloo8 January 2018
En tant que stagiaire assistante en vente, j'ai pu expérimenter différents aspects de ce travaille. Mais j'ai majoritairement travaillé à la caisse et j'ai été un peu déçu ne pas avoir pu en apprendre plus sur les autres partie du métier.

Mais l'ambiance au boulot était bonne avec de très chouettes collègues.
Pros
une bonne entente
Cons
les transports (2 bus) long et stressant
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Orde
arbeidster (Former Employee) –  Sint-Niklaas27 December 2017
Ik moest:
-kleren sorteren/ordenen
-klanten helpen aan de paskamers
-winkel proper en deftig houden
-prijskaarten aanprijzen of stempelen.
Was this review helpful?YesNoReport
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at C&A. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4,1
Based on 5.036 reviews
52,3K
41,5K
3842
2206
1154

Ratings by category

3,8Work/Life Balance
3,6Salary/Benefits
3,6Job Security/Advancement
3,7Management
4,0Culture