C & A Reviews

129 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 4.596 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het was heel erg leuk
Verkoopsmedewerker (voormalige medewerker) –  Mechelen4 juni 2019
ik heb veel bijgeleerd in dit bedrijf, ik heb geleerd hoe ik kassa werk moet doen waardoor het voor mij zeer makkelijk zal zijn om in andere winkels kassa te doen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ennuie tortal
Stage (voormalige medewerker) –  Bruxelles Ixelles8 april 2019
je déconseille fortement se job aucune communication
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke sfeer,
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Dendermonde26 maart 2019
De uurroosters worden goed gerespecteerd. ieder weet wat zijn taak van de dag is.
De administratie wordt heel goed opgevolgd en alles wat je nodig hebt wordt heel prompt verstuurd.
Pluspunten
Maaltijdcheques en ecocheques
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail agréable
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Boncelles27 december 2018
Service clientèle au top. Le travail est agréable car on renseigne le client à chaque instant de la journée. On est jamais sans rien faire. Une équipe très chouette.
Pluspunten
Bonne humeur
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve sfeer en aangename collega's
verkoopster/kassierster (voormalige medewerker) –  Brugge15 november 2018
WERKEN BIJ C&A is super gezellig en leerrijk.
Ik kon/mocht er alles doen zoals al de andere verkoopsters.
Kreeg nog een complimentje erbij ook.
Pluspunten
gratis koffie en water en op tijd een rustpauze.
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stage en entreprise
Vendeuse textile, stage d'insertion (voormalige medewerker) –  Jemappes2 november 2018
Très bonne expérience, bon encadrement et bel apprentissage
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Uitsmijter (voormalige medewerker) –  Boom30 oktober 2018
Nogal zwaar werk en snel vervelend. Lunctijd en pauzetijd is goed.
Pluspunten
Gratis koffie, chocomelk, ...
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
..
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Luik (stad)19 oktober 2018
Je suis à la caisse et je fais du ressort le plus souvent
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
roddels achterbaks en geen communicatie naar werknemer toe
etalagiste en visual merchandiser (voormalige medewerker) –  visual merchandising5 september 2018
zeer slecht beleid.
geen empatisch vermogen naar werkbedeling toe.
Minpunten
zelf investeren in uniform
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed en leerzaam, vriendelijke personeel en zeer behulpzaam
Kassamedewerkster (huidige medewerker) –  Sint-Niklaas12 augustus 2018
Ik heb stage gelopen bij de C&A en later ook als studente job en bijde gevallen werd ik goed begeleid en geholpen.
Pluspunten
Duidelijke afspraken
Minpunten
Mist meer werkopdrachten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail
Stage professionnel/Job étudiant (voormalige medewerker) –  Brussel20 juni 2018
l'entreprise a un environnement de travail très agréable.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Génial
assistant de vente (voormalige medewerker) –  Elsene19 juni 2018
tres bon souvenir de l'équipe et du magasin en général
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer slechte werkervaring bij C&A
Verkoopsmedewerker/magazijn (voormalige medewerker) –  Kuringen27 maart 2018
Heb een halfjaar gewerkt bij C&A Kuringen.
Nieuwe mensen worden er gepest en geviseerd en vals beschuldigd, hier word niets aan gedaan door de verantwoordelijke ipv dat zij er iets aan doen doen ze gewoon mee.
Pluspunten
geen
Minpunten
te veel om op te noemen
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verkoopster
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Waver19 maart 2018
- het was een gezellige ervaring en toffe collega's
Pluspunten
lange pauzes
Minpunten
klein keukentje
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving , toffe collega's en goede werkervaring
Verkoopster (huidige medewerker) –  Genk13 februari 2018
gezellige werkomgeving , toffe collega's en goede werkervaring
Pluspunten
leerervaring, enz...
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Jobstudent verkoop (voormalige medewerker) –  Roeselare12 februari 2018
Het personeel is altijd zeer vrolijk en men heeft respect voor iedere persoon rondom zich. Er is een positieve werksfeer, waardoor je met een glimlach de dag begint en eindigt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkervaring
Verkoopsmedewerker (voormalige medewerker) –  Brugge11 februari 2018
Beginperiode superleuk en gezellig. Met het verloop der jaren en vooral naar het einde toe werd de sociale firma een cijferbedrijf waar enkel nog de centen telden en de mensen minder belangrijk werden.
Pluspunten
correcte betaling
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail
vendeuse (voormalige medewerker) –  Brussel8 februari 2018
rangement du magasin
mise en rayon des articles
caissière
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf
kleding opplooien/kleding mooi leggen (voormalige medewerker) –  Sint-Niklaas3 februari 2018
ik vond het leuk om kleren op te vouwen en op zen plaats in het magazijn of in de winkel te leggen het was daar wel tof zou het graag nog eens willen doen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Expérience
Gosselies (voormalige medewerker) –  Gosselies27 januari 2018
J'ai la chance d'apprendre plein de choses au cours de ses 3 ans et demi . Je ressors de cette entreprise changée . L'esprit d'équipe , la convivialité des clients et l'esprit professionnel sont à l'honneur dans les magasins c &a. J'ai eu la chance de travaillé dans beaucoup de domaines et qu'il me fasse confiance évidemment . Merci à c&a pour tout.
Pluspunten
-20% dans tout le magasin
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij C & A. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 4.596 reviews
52.133
41.363
3791
2182
1127

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
4,0Bedrijfscultuur