C & A Employee Reviews

Found 135 reviews matching the search See all 4.770 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
collègues agréable
Caissier (Former Employee) –  Zemst6 September 2019
Les collègues étaient très amicaux et disposés à aider. Une très bonne organisation.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Nice co-workers and working atmosphere
logistica (Former Employee) –  Boom30 August 2019
As a Logistics Assistant, I worked with friendly co-workers
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige
Stage (Former Employee) –  verkoopster27 August 2019
Ik heb stage gelopen bij het bedrijf omdat ik een verkoopsterscursus volgde en de stage was zeer productief
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement de travail
vendeuse polyvalente (Former Employee) –  Luik (stad)22 August 2019
Cette entreprise est une bonne entreprise bien géré. l ambiance de travaille y est bonne et l équipe est bien. Pour ma part je trouvais le magasin trop calme travaillant chez les hommes a l étage, j avais besoin de plus de mouvement et d une ambiance peut etre un peu plus jeune.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fijne en gestructureerde manier van werken,toffe collega's
Vm (Former Employee) –  Vlaams-Brabant17 July 2019
Werkdruk, veel goederenverwerking met te weinig handen,jaarlijkse evaluatie geen eigen inbreng . Anderzijds wel een zeer aangename werksfeer, betaling van salaris,fietsvergoeding en ecocheques enz ..zeer correct. Verlof(regeling) alsook mogelijkheid lang weekend en opnemen van te recupdagen zijn zeer bespreekbaar, . Doorgroeimogelijkheden !
Pros
Koffie, water...gratis, vrije zaterdagen. Dubbele recuperatie van zondagen, verlengd weekend enz. Budget voor werkkledij...
Cons
Werkdruk, te veel afwezigheden ..te weinig personeel
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
productieve en gezellige werksfeer
verkoopster/kassierster (Current Employee) –  Brussel30 June 2019
Doordat Brussel een multiculturele samenleving is, leer je veel verschillende mensen kennen.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
dit was werk tesamen met m'n studies in Kortrijk
stagiar (Former Employee) –  Brussel-Hoofdstad19 June 2019
ik werd al snel verantwoordelijk voor een afdeling, en heb kansen gekregen om door te groeien. Maar ik heb gekozen om ander werk te zoeken.
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
het was heel erg leuk
Verkoopsmedewerker (Former Employee) –  Mechelen4 June 2019
ik heb veel bijgeleerd in dit bedrijf, ik heb geleerd hoe ik kassa werk moet doen waardoor het voor mij zeer makkelijk zal zijn om in andere winkels kassa te doen
Was this review helpful?YesNoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
ennuie tortal
Stage (Former Employee) –  Bruxelles Ixelles8 April 2019
je déconseille fortement se job aucune communication
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke sfeer,
Verkoopster (Former Employee) –  Dendermonde26 March 2019
De uurroosters worden goed gerespecteerd. ieder weet wat zijn taak van de dag is.
De administratie wordt heel goed opgevolgd en alles wat je nodig hebt wordt heel prompt verstuurd.
Pros
Maaltijdcheques en ecocheques
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Travail agréable
Vendeuse (Former Employee) –  Boncelles27 December 2018
Service clientèle au top. Le travail est agréable car on renseigne le client à chaque instant de la journée. On est jamais sans rien faire. Une équipe très chouette.
Pros
Bonne humeur
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Productieve sfeer en aangename collega's
verkoopster/kassierster (Former Employee) –  Brugge15 November 2018
WERKEN BIJ C&A is super gezellig en leerrijk.
Ik kon/mocht er alles doen zoals al de andere verkoopsters.
Kreeg nog een complimentje erbij ook.
Pros
gratis koffie en water en op tijd een rustpauze.
Cons
geen
Was this review helpful?Yes 2NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Stage en entreprise
Vendeuse textile, stage d'insertion (Former Employee) –  Jemappes2 November 2018
Très bonne expérience, bon encadrement et bel apprentissage
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving
Uitsmijter (Former Employee) –  Boom30 October 2018
Nogal zwaar werk en snel vervelend. Lunctijd en pauzetijd is goed.
Pros
Gratis koffie, chocomelk, ...
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
..
Vendeuse (Former Employee) –  Luik (stad)19 October 2018
Je suis à la caisse et je fais du ressort le plus souvent
Was this review helpful?Yes 1NoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
roddels achterbaks en geen communicatie naar werknemer toe
etalagiste en visual merchandiser (Former Employee) –  visual merchandising5 September 2018
zeer slecht beleid.
geen empatisch vermogen naar werkbedeling toe.
Cons
zelf investeren in uniform
Was this review helpful?Yes 1No 4Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goed en leerzaam, vriendelijke personeel en zeer behulpzaam
Kassamedewerkster (Current Employee) –  Sint-Niklaas12 August 2018
Ik heb stage gelopen bij de C&A en later ook als studente job en bijde gevallen werd ik goed begeleid en geholpen.
Pros
Duidelijke afspraken
Cons
Mist meer werkopdrachten
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
environnement de travail
Stage professionnel/Job étudiant (Former Employee) –  Brussel20 June 2018
l'entreprise a un environnement de travail très agréable.
Was this review helpful?YesNo 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Génial
assistant de vente (Former Employee) –  Elsene19 June 2018
tres bon souvenir de l'équipe et du magasin en général
Was this review helpful?YesNoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
zeer slechte werkervaring bij C&A
Verkoopsmedewerker/magazijn (Former Employee) –  Kuringen27 March 2018
Heb een halfjaar gewerkt bij C&A Kuringen.
Nieuwe mensen worden er gepest en geviseerd en vals beschuldigd, hier word niets aan gedaan door de verantwoordelijke ipv dat zij er iets aan doen doen ze gewoon mee.
Pros
geen
Cons
te veel om op te noemen
Was this review helpful?Yes 6NoReport
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at C & A. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4,1
Based on 4.770 reviews
52,2K
41,4K
3812
2190
1137

Ratings by category

3,8Work/Life Balance
3,6Salary/Benefits
3,6Job Security/Advancement
3,7Management
4,0Culture