C & A Reviews

118 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 3.990 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail
Stage professionnel/Job étudiant (voormalige medewerker) –  Brussel20 juni 2018
l'entreprise a un environnement de travail très agréable.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Génial
assistant de vente (voormalige medewerker) –  Elsene19 juni 2018
tres bon souvenir de l'équipe et du magasin en général
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer slechte werkervaring bij C&A
Verkoopsmedewerker/magazijn (voormalige medewerker) –  Kuringen27 maart 2018
Heb een halfjaar gewerkt bij C&A Kuringen.
Nieuwe mensen worden er gepest en geviseerd en vals beschuldigd, hier word niets aan gedaan door de verantwoordelijke ipv dat zij er iets aan doen doen ze gewoon mee.
Pluspunten
geen
Minpunten
te veel om op te noemen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving , toffe collega's en goede werkervaring
Verkoopster (huidige medewerker) –  Genk13 februari 2018
gezellige werkomgeving , toffe collega's en goede werkervaring
Pluspunten
leerervaring, enz...
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Jobstudent verkoop (voormalige medewerker) –  Roeselare12 februari 2018
Het personeel is altijd zeer vrolijk en men heeft respect voor iedere persoon rondom zich. Er is een positieve werksfeer, waardoor je met een glimlach de dag begint en eindigt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkervaring
Verkoopsmedewerker (voormalige medewerker) –  Brugge11 februari 2018
Beginperiode superleuk en gezellig. Met het verloop der jaren en vooral naar het einde toe werd de sociale firma een cijferbedrijf waar enkel nog de centen telden en de mensen minder belangrijk werden.
Pluspunten
correcte betaling
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail
vendeuse (voormalige medewerker) –  Brussel8 februari 2018
rangement du magasin
mise en rayon des articles
caissière
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf
kleding opplooien/kleding mooi leggen (voormalige medewerker) –  Sint-Niklaas3 februari 2018
ik vond het leuk om kleren op te vouwen en op zen plaats in het magazijn of in de winkel te leggen het was daar wel tof zou het graag nog eens willen doen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Expérience
Gosselies (voormalige medewerker) –  Gosselies27 januari 2018
J'ai la chance d'apprendre plein de choses au cours de ses 3 ans et demi . Je ressors de cette entreprise changée . L'esprit d'équipe , la convivialité des clients et l'esprit professionnel sont à l'honneur dans les magasins c &a. J'ai eu la chance de travaillé dans beaucoup de domaines et qu'il me fasse confiance évidemment . Merci à c&a pour tout.
Pluspunten
-20% dans tout le magasin
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
altijd bezig
Interim (koopzondag) (voormalige medewerker) –  Meir22 januari 2018
als student in C&A stond ik in voor de winkel op orde te leggen, voor de paskamers en klanten advies te geven
Minpunten
geen sociaal contact tussen andere collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail et agréable
stage de MISIP d'une semaine (voormalige medewerker) –  Fléron22 januari 2018
de pouvoir communiquer avec le client
travailler en équipe
exercer des différents taches
être utile pour les clients
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
commerce très agréable
stage en entreprise (voormalige medewerker) –  Gosselies16 januari 2018
très bonne ambiance et familiale et j'ai passé un stage magnifique et enrichissant
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
une journee de travail
Stage de 2 semaines (voormalige medewerker) –  Herstal11 januari 2018
Temps de pause suffisamment long et diversité des taches durant la journée qui nous permettent de ne pas s'ennuyer
Pluspunten
équipe agréable
Minpunten
quand il y a peu de clients
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stage de transition C&A
Vendeuse prêt à porter (voormalige medewerker) –  Mons (Belgique)8 januari 2018
Bonne expérience. Équipe au top. Bonne organisation.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail
Stagiaire assistante en vente (voormalige medewerker) –  Waterloo8 januari 2018
En tant que stagiaire assistante en vente, j'ai pu expérimenter différents aspects de ce travaille. Mais j'ai majoritairement travaillé à la caisse et j'ai été un peu déçu ne pas avoir pu en apprendre plus sur les autres partie du métier.

Mais l'ambiance au boulot était bonne avec de très chouettes collègues.
Pluspunten
une bonne entente
Minpunten
les transports (2 bus) long et stressant
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Orde
arbeidster (voormalige medewerker) –  Sint-Niklaas27 december 2017
Ik moest:
-kleren sorteren/ordenen
-klanten helpen aan de paskamers
-winkel proper en deftig houden
-prijskaarten aanprijzen of stempelen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fun and productive work place
Verkoper (voormalige medewerker) –  West-Vlaanderen4 december 2017
fun and productive work place i learned a lot of things and i had alot of fun while im working. in a place where all your work collegas are very friendly you will always feel goood.
Pluspunten
long brake
Minpunten
short days
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wonderful place to grow and learn
Sales person (polyvalent verkoopster) (voormalige medewerker) –  Ninove2 december 2017
I honestly loved the team I was working with, they were firm yet gentle and most importantly had time to read me what I didn't know and also gave productive criticism. Best time I've had at work yet.
Pluspunten
Good team work, well organized schedule, well fictioning team.
Minpunten
None
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bonne expérience
Store Manager - Responsable (voormalige medewerker) –  belgique30 november 2017
mis à part les imprévus, travail routinier.
Ambiance agréable
Management variable
Pluspunten
salaire
Minpunten
cohésion
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
excellent
Vendeur (stagiaire) (voormalige medewerker) –  belgique3 november 2017
Accueillir et conseiller la clientèle
Procéder à l’inventaire des produits
Réceptionner les marchandises et contrôler la conformité de la
livraison
Vérifier les stocks et passer les commandes
Vendre les produits
Manipuler la caisse
Nettoyer l’espace de travail et le matériel
Réaliser la vitrine
Poser des antivols et des étiquettes
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij C & A. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 3.990 reviews
51.807
41.206
3715
2160
1102

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
4,0Bedrijfscultuur