CALLEXCELL Reviews

12 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 13 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed genoeg als tijdelijke job
Telenet Business Advisor (voormalige medewerker) –  Sint-Truiden1 september 2019
Het is uiteindelijk een callcenter.. flexibele uren, maar geen leuk werk en geen doorgroei mogelijkheden. Laat je dus niks wijsmaken. Collega's zorgen voor sfeer, maar na een paar maand heb je er echt genoeg van. Slechte communicatie vanuit de bedrijven waarvoor je werkt. Er wordt niets gedaan met feedback, het werk wordt er niet beter op en je voelt je gewoon als een stuk gereedschap.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ongelooflijk slecht
inbound/outbound/sales (voormalige medewerker) –  Sint-Truiden3 juni 2019
niets goed over te zeggen niets verloopt zoals het hoort in een normaal bedrijf
Pluspunten
geen
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige en sfeervolle werkomgeving
Klantendienstmedewerker Telefonie ( Proximus ) (voormalige medewerker) –  Sint-Truiden12 april 2019
Heel tevreden job! Helaas is ons project ge-eindigd op eind april 2019 voor het project proximus.

Maar ik heb veel ervaring opgedaan in dit project en zo ver 1 van mijn tofste jobs geweest via Callexcell.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jong en gezellig callcenter bedrijf
costumer advisor (voormalige medewerker) –  Sint-Truiden28 maart 2019
Vooral jonge mensen en super leuke sfeer. Goede opleiding. Je moet wel flexibel zijn en tegen stress kunnen. het duur gemiddeld 8 maanden voor je vast contract krijgt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
in and outbound
inbound/outbound/sales (voormalige medewerker) –  belgium - sint-truiden22 december 2017
i was in and outbound agent. This means i was helping customers with problem: invoices, technical, new customers, moves. for the outbound project we contacted the customers and we checked if customer was still happy and if the had the correct tariff. We did check up from tariff till technical products.
Pluspunten
free fruit, meal voucher, now and then promotions
Minpunten
late hours
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
expérience positive
Agent call center (huidige medewerker) –  Sint-Truiden2 december 2017
Les horaires variables et la distance sont pour moi les gros bémol. En effet l'horaire change chaque jour et donc avoir une activité extérieur régulière est compliqué.
Le salaire est correct mais pas mirobolant.
Même s'il s'agit d'un intérim les licenciement sont rares mais il faut compter entre 12 et 24 mois pour envisager un contrat de travail. J'y suis depuis 16 mois sans CDI en vue.
Les équipes sont agréable et les TC, les chefs sont motivants et encourageant. Ils sont à l'écoutes.
Pluspunten
l'ambiance générale
Minpunten
les horaires et les trajets
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Cage dorée
Agent (voormalige medewerker) –  saint trond6 juni 2017
Bon accueil au début avant la décadence totale. On vous détend avant de vous mettre une pression constante
Pluspunten
Café gratuit
Minpunten
Manque de transparence dans les projets, mensonges, tromperies
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke samenwerking
Sales Advisor (voormalige medewerker) –  Sint-Truiden23 maart 2017
top verkoopster na 1 maand van de afdeling in sales outbound
Pluspunten
pauzes, vroeger stoppen, leuke sfeer, 1 groep
Minpunten
niks op de merken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement très agréable
Agent customer relation (voormalige medewerker) –  Saint-Trond8 september 2016
Cadre agréable et bonne ambiance
L'employeur se soucie du bien être de ses employés et cherche toujours des solutions humaines dans tous les cas
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 11Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environement de travail top
senior team coach (huidige medewerker) –  st trond1 juni 2015
Tout est fait pour le bien etre du personel et management accessible .
Pluspunten
humain
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer leerrijke job
call-agent (huidige medewerker) –  sint truiden8 februari 2015
supertoffe collega's, baan met doorgroeimogelijkheden, het moeilijkste van deze job is om de hele dag stil te zitten, het leuke is het contact met de mensen/collega's
Pluspunten
gratis koffie, soep, choco, water
Minpunten
traag pc programma
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 10Rapporteren

Zie meer reviews over CALLEXCELL

Je kan het volgende proberen:

Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij CALLEXCELL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 13 reviews
53
47
32
20
11

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over CALLEXCELL gesorteerd op locatie