CARE Reviews

9 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 183 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
cava weromgeving
Poetshulp (voormalige medewerker) –  Leuven10 september 2018
het was hier wel fijn om te werken maar niet zo fijn hoor ik ben blij dat ze mij hier hebben ontslagen dees noem ik niet kuisen hoor
Pluspunten
gratis coffie en water
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bien
Carrossier (huidige medewerker) –  Brussel8 december 2017
bon horaire 8h-16h
collègues agréables
salaire correct
Pluspunten
horaire
Minpunten
pas de possibilité d'évoluer
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bonne esprit d'equipe
Nettoyeur laveur de vitre (voormalige medewerker) –  Wavre21 oktober 2016
Bon en moyenne mais ils ne garantissait pas un bon plan de carrière
Pluspunten
Bon salaire
Minpunten
Pas de chèque repas
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
employée administratif
Employée administrative (voormalige medewerker) –  Liège, WAL10 januari 2016
points négatifs

communication difficile au niveau de la prise de décision de la direction.
Horaire inadapté pour un équilibre de vie familiale
aucune possibilité d'évolution dans la société
charge de travail pour une personne trop importante


journée type

la base du travail dans le domaine de la carrosserie est formaté suivant les dossiers à traiter mais le poste est agréable dans la diversité des tâches à effectuer

accueil clientèle par téléphone ou sur site
expertise automobile
connection entre les différents interlocuteur d'un dossier sinistre (assurance, leasing, expert, cilent)
évaluation des budgets fin de mois
préparation des salaires ouvriers
utilisation de l'outil informatique (word, excel, office, mail, .....)
relai entre l'atelier et l'administratif
gestion de la flotte des véhicules de remplacement
tâches courantes (classement, organisation du poste de travail)
relance de la clientèle pour le passage du véhicule en carrosserie
prise de rendez vous pour les réparations carrosserie
livraison des véhicules terminés de réparation
gestion des garanties, plaintes, ....du client
adapter son équipe suivant les absence (recours à l'intérim)
gestion des périodes de chômage économique
utilisation des langues étrangères (néerlandais, allemand, anglais)
Pluspunten
polyvalence et diversité du travail journalier
Minpunten
manque de communication avec la direction
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail agréable
nettoyage (voormalige medewerker) –  Antwerpen, VLG20 september 2015
l'environnement est assez agréable, les gens sont assez sympathique.
Minpunten
Difficile
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
pas exigent
polyvalant (voormalige medewerker) –  polyvalent4 januari 2015
travail no agreable ou jetais trop de stress
mais bon pas de comantaire
merci
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Individueel verantwoordelijk werk
Interieur Verantwoordelijke (voormalige medewerker) –  Aalst, VLG6 november 2014
Bij care heb ik graag gewerkt. ik moest zelf van kantoor naar kantoor gaan. Ik kreeg veel verandwoordelijkheid. Heb veel ervaring opgedaan over hoe kuisen van verschillende vloeren. Toen de teamleider vervangen werd besloot deze teamleider mij een ochtent en een avonddienst te geven. Waarna ik volledig brak door het slaaptekort!
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rustige werkomgeving, niemand commandeerde mij
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  BRU27 oktober 2014
Ik heb geleerd dat je heel erg hygiënisch moet zijn. Dat is heel belangrijk. Ik werkte als kuiser dus was ik alleen aanwezig in de verdieping. Het leukste was het stofzuigen.
Minpunten
geen pauze
Was deze review waardevol?Ja 32Nee 17Rapporteren

Zie meer reviews over CARE

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij CARE. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 183 reviews
591
447
329
214
12

Waarderingen per categorie

4,0Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over CARE gesorteerd op locatie