Carlsberg
Get weekly updates, new jobs, and reviews

Carlsberg Careers and Employment

About us
Carlsberg A/S er et dansk bryggeriselskab grundlagt i 1847 af J. C. Jacobsen. I dag er Carlsberg blandt de førende i verden med bryggerier i omkring 50 lande, og bryggeriets premium-mærke Carlsberg sælges på ca. 150 markeder.

Carlsberg er godt repræsenteret i Vest- og Østeuropa samt Asien. Især på de skandinaviske markeder, Tyskland og Schweiz står
 – more... bryggeriet godt, ligesom det i Rusland har en markedsandel på omkring 38 pct. gennem firmaet Baltic Beverages Holding (BBH). I Danmark er Carlsberg aktiv gennem det 100% ejede aktieselskab Carlsberg Danmark og ejer desuden malteriet Danish Malting Group.

I januar 2008 fremkom Carlsberg og konkurrenten Heineken med et fælles bud på Scottish & Newcastle svarende til 104 mia. kr., som S&N's ejere accepterede. Købet gik endeligt igennem i april 2008. Herved overtog Carlsberg med den største handel i selskabets historie bl.a. S&N's halvdel af BBH, det franske bryggeri Kronenbourg og græske Mythos.


Carlsbergs ølproduktion var i 2009 på 116,0 mio. hl opgjort pro rata (ift. ejerandel), og selskabet omsatte for 59,4 mia. kr.
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at Carlsberg?

4,0
Work/Life Balance
3,9
Salary/Benefits
3,6
Job Security/Advancement
3,7
Management
4,0
Culture

What are people saying about the leadership at Carlsberg?

83%
of employees approve of CEO’s performance
CEO Approval is based on 18 ratings