Carrefour Reviews

966 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 19.197 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
J'ai travailler comme caissière
Hôtesse de caisse (voormalige medewerker) –  Woluwé-St.-Lambert17 juli 2019
J'ai travailler 10 ans comme caissière au tomberg qui se trouve à woluwe St Lambert et c'est vrai qu il y a énormément d avantages
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rien d'enrichissant au contraire
Chef d'atelier (voormalige medewerker) –  Carrefour planet14 juli 2019
À éviter si vous êtes contre l'esclavagisme, la délation et la politique "oui chef, c'est super"
Pluspunten
Le chef boucher (André Helman), l'équipe boucherie
Minpunten
La direction
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een heel familiale werkomgeving en zorgt goed voor zijn werknemers
WINKELMEDEWERKER (voormalige medewerker) –  Zemst Elewijt29 juni 2019
ik heb er altijd van genoten om hier als jobstudent te werken, mijn mama werkt in zemst als vaste werknemer en gaat met plezier naar haar werk, ook hangt hier bij de werknemers geen uptight sfeer, ik voelde me altijd goed en werd ook heel goed geholpen zowel in werksfeer als in privesfeer.
Pluspunten
goodkopere drankjes in de kantine, koelkast voor lunch.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige mensen aan de balie, maar niet elke verantwoordelijke van sector.
Studentenjob (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)31 mei 2019
Het was mijn eerste studentenjob, en ik ben een hardwekkend iemand. Ik begon mijn studentenjob in de zomer in de groenten- en fruit sector, maar werd enorm verkouden door het feit dat ik constant in de vriezer moest zitten van de verantwoordelijke en met constant bedoel ik, als ik er 7 uur per dag werkte... Ik 3 uur in de vriezer moest zitten en deze sorteren, opruimen. Daarna ben ik overgeplaatst naar de kassa en daar ging het een stuk vlotter, je had aanraking met de mensen en de collega's daar waren veel vriendelijker.
Minpunten
niets gratis, of geen korting
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk
Charcuteriemedewerker, kassa, uitpak, zuivel (voormalige medewerker) –  Landen29 mei 2019
Ik heb me hier best geamuseerd. Ik had me oorspronkelijk aangemeld om te gaan werken als kassamedewerker, maar ik was al heel snel blij dat ze mij standaard bij de charcuterie zette. Ik werkte iedere zaterdag van 9u tot 19u. Na mijn middagpauze, om 14u, stond ik tot sluiting alleen om de rest te regelen.
Pluspunten
Vrijheid
Minpunten
Soms geen werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open Work Place
Cloud and Infrastructure Operations Lead (huidige medewerker) –  Evere27 mei 2019
Advantages
People with a sense of entrepreneurship are in the right place here

Disadvantages
too strong a short-term financial drive. No long-term vision or strategy

Advice to management
Transformation starts at the top and not only on the work floor.
Pluspunten
work-live balance
Minpunten
no strategies
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail moyen
Vendeur et apprenti-boucher en boucherie (voormalige medewerker) –  Quievrain20 mei 2019
Au sein d'une boucherie privée implantée dans un Carrefour Market l'ambiance de travail était moyenne, la communication n'était pas un point fort...
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stage
Stage de 2 (voormalige medewerker) –  Courcelles25 april 2019
2 semaines de stage passée à ranger les diverses rayons.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig maar geen goed contact
Kassamedewerkster/ rekken aanvullen (huidige medewerker) –  Gistel14 april 2019
Het is aangenaam dat je zelf uren kan kiezen, maar door de vele andere jobstudenten heb je weinig kans om te gaan werken.

Op het begin was het erg onduidelijk wanneer ik moest gaan werken. Ik kreeg geen uren door en werd opeens gebeld dat ik moest gaan werken, maar wist van niets.

De hulp kan ook beter. Ik zat voor de eerste keer aan een kassa en ze verwachtten dat ik alles al zou kunnen. Er werd zo goed als niets uitgelegd.
Pluspunten
zelf uren kiezen
Minpunten
Geen goed management
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
Responsable rayon Fruits et légumes (voormalige medewerker) –  Anderlecht Marius renard9 april 2019
Emplois flexible.
Objectif et gestion des taches facilement maitrisable.
Pluspunten
Flexibilité
Minpunten
Emploi pouvant être assez physique
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnemen agreable
Employée (huidige medewerker) –  Wavre Bierges8 april 2019
Les journées passe rapidement avec la clientèle et le travail a fournir.
Pluspunten
Carte du personnel
Minpunten
...
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
salaire trop bas
Remplacement en tant que caissière/réassortisseuse (voormalige medewerker) –  Huy Ben-Ahin25 maart 2019
Beaucoup d heures prestées et un salaire peu attractifs ainsi qu'un horaire base uniquement sur les Week end et beaoucoup de fermeture pour ainsi dire que des fermetures
travail le dimanche
Pluspunten
cheques eco
Minpunten
Trop de negligeances au niveau des salaires
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig betaald voor veel werk
Winkel hulp (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)24 maart 2019
Veel werkuren voor een zeer laag salaris
Wel leuke collega's en leuke werksfeer
Kortingen in de winkel waar je werkt
Korte pauzes tijdens lange en drukke dagen
Pluspunten
Collegaliteit
Minpunten
Laag salaris
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Careefour
Vendeuse contrat immersion en entreprise (voormalige medewerker) –  Ivoz24 maart 2019
J aime bien travail en temps que vendeuse ses mon domaine
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
polyvalente
Caissière-réassortisseuse (huidige medewerker) –  Schaarbeek21 maart 2019
Très bien comme boulot ,avoir de possibilité d'un contrat
Pluspunten
bien
Minpunten
rien a dire
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail agréable
Vendeuse - Caissière (voormalige medewerker) –  Haine-Saint-Pierre20 maart 2019
j ai occupé le poste de caissière en contrat de remplacement
Pluspunten
les horaires variables
Minpunten
aucun pour ma part
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet echt wat ik zocht
Bediende verkoopster slagerij (voormalige medewerker) –  Zulte20 maart 2019
Ik vond het niet zo zeer leuk omdat in altijd het zelfde moest doen en ik hou van wat afwisseling en niet altijd het zelfde
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Carrefour Express
Kassier en aanvuller (voormalige medewerker) –  Antwerpen (provincie)13 maart 2019
Fijn om hier te mogen werken. Heb hieruit veel geleerd waaronder het kassa systeem dat eventueel later nog van pas zou kunnen komen.
Pluspunten
zelf bepalende uren
Minpunten
korte pauzes
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bonne entente entre tousses
reassortisseur (voormalige medewerker) –  Brussel12 maart 2019
le dialogue se faisait de façon simples et respectueuse
si il y avait la moindre question la direction était toujours la pour y répondre
Pluspunten
chèque repas
Minpunten
le manque de temps pour remplir certain rayon
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
équipe
Vendeuse, caissière, vendeuse boucherie (voormalige medewerker) –  Flémalle8 maart 2019
on était une équipe soudée et on pouvait compter les uns sur les autres.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Carrefour. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 19.197 reviews
56.920
46.423
34.226
21.014
1614

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,7Bedrijfscultuur