Carrefour Reviews

906 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 17.447 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement agréable et intéressant
Magasinier (étudiant) (voormalige medewerker) –  Froyennes9 december 2018
J'ai travail chez Carrefour en tant qu'étudiant. J'étais préparateur de commandes via l'E-commerce. Travail très agréable malgré le début de service assez tôt.
Pluspunten
Aucun stress au travail
Minpunten
Début de service très tôt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
caissier / stock
Job étudiant (voormalige medewerker) –  Brussel29 november 2018
j'étais caissier et chargé du rangement du stock de marchandise ainsi que de l' arrangement des rayons.
Pluspunten
près de chez moi
Minpunten
clients pouvant être potentiellement violant avec l'alcool
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail agréable
Caissier réassortisseur (voormalige medewerker) –  Herstal24 november 2018
J' ai beaucoup aimer de travailler dans cette Entreprise.

Aimerai retravailler .
Pluspunten
Une bonne ambiance
Minpunten
rien a dire
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Medewerkers waren zeer onbeleefd
Kassaopleiding (voormalige medewerker) –  Landen20 november 2018
De werknemers waren zeer onbeleefd. Ze voelde hun van een hogere rang.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Job
Verkoper - Wafelbakker (voormalige medewerker) –  Hasselt België14 november 2018
They were French speaker and had their business in Hasselt. They were nice to all of their workers and we never feel like to get a even a single day free. it was wonderful job.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Carrefour
Ghizlane (huidige medewerker) –  Brussel13 november 2018
J'apprécie Carrefour leurs prix sont correcte, les employeurs sont aimable et intentionné.
Pluspunten
repas gratuit
Minpunten
salaire bas
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aggréable Magnifique
Vendeur-réassortisseur (voormalige medewerker) –  Braine-le-Comte Hennuyères8 november 2018
C'est les seules Entreprise Les mieux dans les ensembles des choses.
Pluspunten
Mouvement
Minpunten
Aucun
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verdiend niet goed
Allround medewerker (voormalige medewerker) –  /6 november 2018
meer werk dan je verdiend op einde van de maand. Niet veel respect.
Minpunten
geen maaltijdcheques
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Verkoopsmedewerker (huidige medewerker) –  Kalmthout6 november 2018
goede werkomgeving misschien gewoon niet iets voor mij
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke sfeer
verkoopster/kassierster (huidige medewerker) –  Brugge5 november 2018
de mensen zo goed mogelijk helpen waar je kunt .een goedemorgen of goedenavond kost geen geld maar doet bij vele mensen wonderen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
all round job
verkoop en kassa (voormalige medewerker) –  Meselle5 november 2018
Verpakking, kassa, bakken, aanvuller, ik heb overal gestaan. ik heb goed collegas en sfeer van werk was leuk. maar het was een vroeg ploeg.
Pluspunten
werk sfeer
Minpunten
koud ruimt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Très bonbne embiance de travail
Vendeur-réassortisseur (voormalige medewerker) –  namur2 november 2018
Je ne suis pas resté suffisamment longtemps pour tout juger.
j'ai fait un intérim de 3 semaines.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
A company in full transformation
Program Director New Digital Core (huidige medewerker) –  Evere31 oktober 2018
Carrefour is a company in transformation with a lot of opportunities that come with a transformation. With the end of the transformation in sight the teams are getting shaped and rebuild.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verkoopster
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Zelzate29 oktober 2018
In het begin was het heel leuk maar na de overname hadden we een boerin die denkt dat ze God is. Klanten afblaffen of staan uitlachen. Ben nog verplicht geweest om beschimmeld brood toch af te bakken en in de winkel leggen was beschaamd in haar plaats. Vele producten liggen over datum.rot fruit en groenten vonden we ook dagelijks.
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Elk weekend werken terwijl gezegd elk ander weekend.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ambiance
gerant ,boulanger ,chauffeur livreur,vendeur, (huidige medewerker) –  Andenne23 oktober 2018
meme quand les journées de travail son bien remplie le personelle reste sympa
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkervaring
Verkoopster Charcuterie (voormalige medewerker) –  Reet19 oktober 2018
hele toffe collega's. heel toffe job. met afwisseling van werk
Pluspunten
goede collega's
Minpunten
slechte uren. slechte baas
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
très déçue
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Lobbes16 oktober 2018
Après autant d'année de travail au sein de l'entreprise carrefour j'ai pu constater que nous somme que des numéro a leur yeux et très vite remplacer quand ils ont des connaissance a faire entrer au sein de l'établissement, pour eux il y a aucun impact de nous faire vivre l'enfer et modifié tout nos horaire et habitude de travail pour obtenir ce qu'ils veulent.
Minpunten
horaire variable
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ambiance de travail passable
reassortisseuse, caissiere,technicien (voormalige medewerker) –  dour14 oktober 2018
journée typique:nettoyage reassortir les rayons aller aux caisses les patron n'avait pas a se plaindre je fessait le travail demander
Minpunten
pas de voiture
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable.
Job étudiant (voormalige medewerker) –  Anderlecht13 oktober 2018
En caisse, nous avons assez de sourire, très sociable.

Au niveau du personnel, c'est assez accueillant, sympathique et très professionnel.
Pluspunten
social
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail agreable
Vendeur (voormalige medewerker) –  Brussel8 oktober 2018
je trouve que c est une bonne entreprise ils prenne les étudiants pour leur aider et j'ai un avis positif.
Pluspunten
repas positif
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Carrefour. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 17.447 reviews
56.194
45.924
33.885
2925
1519

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,7Bedrijfscultuur