Carrefour Reviews

942 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 18.311 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
depannage
Vendeur (voormalige medewerker) –  Gosselies11 februari 2019
globalement correcte et agréable comme environnement
Pluspunten
dynamique
Minpunten
salaire
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Arbeidster (voormalige medewerker) –  Genk6 februari 2019
Klant is koning.
Het personeel is klantvriendelijk en altijd ter beschikking van de klant, niets is teveel.
Pluspunten
De toegelaten pauze, en drank
Minpunten
Niet van toepassing
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
verkoper (voormalige medewerker) –  Brugge4 februari 2019
Kennis van groenten en fruit, brood en gebak. Orde en netheid.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Globale
Employée (voormalige medewerker) –  Kain4 februari 2019
Je ne recommanderai à personne de travail dans cette entreprise
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Carrefour express
Vendeur (voormalige medewerker) –  Woluwe-St.-Pierre - Sint-Pieters-Woluwe25 januari 2019
bon expérience professionnel mis a par le salaire qui est minime.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail agréable
Hôtesse de caisse, Rue (voormalige medewerker) –  Etterbeek25 januari 2019
Très chouette ambiance de travail , bien payer et raisonnables dans les heures donnés .
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ok mais administration bizarre
ETUDIANT (voormalige medewerker) –  Autre-Église18 januari 2019
Avec les nouvelles mesures l'administration est bizarre
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bedrijfscultuur ok
Winkeldirecteur (voormalige medewerker) –  Antwerpen - Limburg15 januari 2019
zeer sterke investering in opleiding personeel. Sociaal klimaat op dit ogenblik niet erg positief.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement agreable
Employé (voormalige medewerker) –  Waterloo15 januari 2019
c'étais un chouette lieux de travail je m'entendais bien avec tout le monde
Pluspunten
beaucoup d'avantage
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving
Kassierster (huidige medewerker) –  Sint-Truiden9 januari 2019
De klanten helpen bij hun boodschappen en vragen.
Ik ben Klantvriendelijk, beleefd, heel flexibel
Pluspunten
1uur pauze smiddags
Minpunten
Geen kwartier pauze
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement adéquat
Magasinier (voormalige medewerker) –  Brussel4 januari 2019
apprendre à réassortir les rayons et gérer le stress
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail agréable
étudiant polyvalent (voormalige medewerker) –  Woluwe-Saint-Lambert/Sint-Lambrechts-Woluwe20 december 2018
une riche expérience professionnel au seing de cette entreprise
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken met toffe collega’s
Bediende verkoper (voormalige medewerker) –  Merksem19 december 2018
Je werkt er in een toffe omgeving en komt met veel mensen in contact.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
patron
Employé Boucher (voormalige medewerker) –  Barchon12 december 2018
L ambiance n etais pas presente aucune reponse souhaite par rapport au probleme de papier
Pluspunten
avantage nature
Minpunten
patron pas present
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement agréable et intéressant
Magasinier (étudiant) (voormalige medewerker) –  Froyennes9 december 2018
J'ai travail chez Carrefour en tant qu'étudiant. J'étais préparateur de commandes via l'E-commerce. Travail très agréable malgré le début de service assez tôt.
Pluspunten
Aucun stress au travail
Minpunten
Début de service très tôt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
caissier / stock
Job étudiant (voormalige medewerker) –  Brussel29 november 2018
j'étais caissier et chargé du rangement du stock de marchandise ainsi que de l' arrangement des rayons.
Pluspunten
près de chez moi
Minpunten
clients pouvant être potentiellement violant avec l'alcool
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail agréable
Caissier réassortisseur (voormalige medewerker) –  Herstal24 november 2018
J' ai beaucoup aimer de travailler dans cette Entreprise.

Aimerai retravailler .
Pluspunten
Une bonne ambiance
Minpunten
rien a dire
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kassamedewerkster bij Carrefour Express
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  zellik22 november 2018
ik werkte in de weekends, vakanties en soms na school op woensdag in Carrefour Express. ik stond vaak aan de kassa, ik deed mijn werk heel graag en de baas vond me ook heel goed als kassamedewerkster. af en toe stond ik bij de rekken om goederen in te vullen. maar vaak stond ik bij de kassa. ik vond mijn werk, het personeel wel leuk maar de baas vond ik niet echt zo goed.
Pluspunten
simpel werk, makkelijk en leuke job.
Minpunten
ik was niet echt tevreden met de baas
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Medewerkers waren zeer onbeleefd
Kassaopleiding (voormalige medewerker) –  Landen20 november 2018
De werknemers waren zeer onbeleefd. Ze voelde hun van een hogere rang.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Job
Verkoper - Wafelbakker (voormalige medewerker) –  Hasselt België14 november 2018
They were French speaker and had their business in Hasselt. They were nice to all of their workers and we never feel like to get a even a single day free. it was wonderful job.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Carrefour. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 18.313 reviews
56.574
46.166
34.043
2963
1567

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,7Bedrijfscultuur