Casa international Employee Reviews

Found 9 reviews matching the search See all 17 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Assez bien
Job étudiant (Former Employee) –  Brussel15 July 2019
Très bonne expérience comme premier job étudiant, malgré une gérante assez difficile et stricte.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Afwisselend werk en toffe collega's
Grafische vormgeving/reprografie (Former Employee) –  Itegem19 June 2019
ik ging met plezier naar deze job. De taken waren onder andere ontwerp van verpakkingen, de folder omzetten in andere talen, nieuwsbrieven ontwerpen, POS-Materiaal verzorgen etc.
Was this review helpful?YesNo 1Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Heel slechte werkervaring!
Verkoopser (Former Employee) –  Brugge3 May 2019
Ik was blij toen ik mocht werken bij Casa, maar dat heeft niet lang geduurd. De eerste maand werkte in als stageer en moest ik in een spoedtempo de kneepjes van het vak leren omdat ze wensten dat ik na 2 weken in een winkel samen met een jobstudent zou staan. Ik kreeg de eerste maand heel veel complementen van de collega's en klanten.
De tweede maand was volledig anders, ik werd er gebruikt als kuisvrouw en mocht al de rommel opkuisen,keuken, wc's kuisen, iedere keer de winkel helemaal stofzuigen. Er werd niet met mij maar over mij gepraat! Mijn bazin was heel kort en onvriendelijk,
Ook naar de klanten toe.
Toen ik om een gesprek vroeg werd ik ontslagen..vreselijke ervaring!
Pros
Leuke artikelen
Cons
Slechte sfeer
Was this review helpful?Yes 9No 1Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Slecht management, geen flexibiliteit
Communicatie medewerker (Former Employee) –  Olen20 October 2018
Casa is een ouderwets bedrijf.
Er is totaal geen flexibiliteit naar werknemers toe, het management staat boven het personeel en toont geen interesse of begrip.
Er zijn ook heel weinig doorgroeimogelijkheden (aangezien er voor hoge functies meestal kennissen van het management worden aangeworven), en opslag bestaat niet.
Overuren worden niet vergoed.
Pros
Leuke collega’s
Cons
Geen flexibiliteit, verlof moeten aanvragen om 5min vroeger te vertrekken, ...
Was this review helpful?Yes 5No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
ik heb daar 18 jaar gewerkt
arbeidster (Current Employee) –  Itegem21 September 2016
sinds ik daar ben begonnen was dat heel leuk voor te werken maar de laaste jaren is dat fel omlaag gegaan de werksfeer de ambiance op de werkvloer
Pros
geen
Cons
met warm weer niet mogen drinken niet praten tegen de collega's weinig pauze
Was this review helpful?Yes 7NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
minder enthousiast mensen geen ambiace meer
arbeidster (Current Employee) –  itegem20 September 2016
graag gewerkt tot heden de tien laaste jaren zijn de sfeer en de mensen fel gemindert en geen enthousiast geen ambiace meer
Pros
geen
Cons
niet mogen drinken als je dorst hebt
Was this review helpful?Yes 7No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Super expérience de travail dans le contexte
Vendeuse-caissière-réassortisseuse (Former Employee) –  Brussels, BRU24 November 2015
gestion de la tenue du magasin

réassortiment des rayons
décorations par rapport aux événements, publicité
accueil et service à la clientèle
travail en caisse tout en gérant le réassort et la déco des rayons avoisinant le point de caisse.

réception, étiquetage et placement des marchandises.
nettoyage du magasin
savoir compter un tiroir caisse et encoder les chiffres obtenus de manière informatique avec un logiciel propre à la société.
Was this review helpful?YesNo 5Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fantastische eerste werkervaring
boekhoudkundig medewerker (Current Employee) –  Itegem13 March 2015
Boeken bankuittreksels
Boeken aankoopfacturen
Boeken onkosten personeel
Fijne collega's
Fijne werksfeer
Was this review helpful?Yes 3No 2Report

See more Casa international reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Casa international. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

2,5
Based on 17 reviews
51
43
35
23
15

Ratings by category

2,8Work/Life Balance
2,3Salary/Benefits
2,1Job Security/Advancement
2,0Management
2,1Culture

Casa international Reviews by Location