Casa international Reviews

9 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 15 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Assez bien
Job étudiant (voormalige medewerker) –  Brussel15 juli 2019
Très bonne expérience comme premier job étudiant, malgré une gérante assez difficile et stricte.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselend werk en toffe collega's
Grafische vormgeving/reprografie (voormalige medewerker) –  Itegem19 juni 2019
ik ging met plezier naar deze job. De taken waren onder andere ontwerp van verpakkingen, de folder omzetten in andere talen, nieuwsbrieven ontwerpen, POS-Materiaal verzorgen etc.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel slechte werkervaring!
Verkoopser (voormalige medewerker) –  Brugge3 mei 2019
Ik was blij toen ik mocht werken bij Casa, maar dat heeft niet lang geduurd. De eerste maand werkte in als stageer en moest ik in een spoedtempo de kneepjes van het vak leren omdat ze wensten dat ik na 2 weken in een winkel samen met een jobstudent zou staan. Ik kreeg de eerste maand heel veel complementen van de collega's en klanten.
De tweede maand was volledig anders, ik werd er gebruikt als kuisvrouw en mocht al de rommel opkuisen,keuken, wc's kuisen, iedere keer de winkel helemaal stofzuigen. Er werd niet met mij maar over mij gepraat! Mijn bazin was heel kort en onvriendelijk,
Ook naar de klanten toe.
Toen ik om een gesprek vroeg werd ik ontslagen..vreselijke ervaring!
Pluspunten
Leuke artikelen
Minpunten
Slechte sfeer
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht management, geen flexibiliteit
Communicatie medewerker (voormalige medewerker) –  Olen20 oktober 2018
Casa is een ouderwets bedrijf.
Er is totaal geen flexibiliteit naar werknemers toe, het management staat boven het personeel en toont geen interesse of begrip.
Er zijn ook heel weinig doorgroeimogelijkheden (aangezien er voor hoge functies meestal kennissen van het management worden aangeworven), en opslag bestaat niet.
Overuren worden niet vergoed.
Pluspunten
Leuke collega’s
Minpunten
Geen flexibiliteit, verlof moeten aanvragen om 5min vroeger te vertrekken, ...
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ik heb daar 18 jaar gewerkt
arbeidster (huidige medewerker) –  Itegem21 september 2016
sinds ik daar ben begonnen was dat heel leuk voor te werken maar de laaste jaren is dat fel omlaag gegaan de werksfeer de ambiance op de werkvloer
Pluspunten
geen
Minpunten
met warm weer niet mogen drinken niet praten tegen de collega's weinig pauze
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
minder enthousiast mensen geen ambiace meer
arbeidster (huidige medewerker) –  itegem20 september 2016
graag gewerkt tot heden de tien laaste jaren zijn de sfeer en de mensen fel gemindert en geen enthousiast geen ambiace meer
Pluspunten
geen
Minpunten
niet mogen drinken als je dorst hebt
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super expérience de travail dans le contexte
Vendeuse-caissière-réassortisseuse (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU24 november 2015
gestion de la tenue du magasin

réassortiment des rayons
décorations par rapport aux événements, publicité
accueil et service à la clientèle
travail en caisse tout en gérant le réassort et la déco des rayons avoisinant le point de caisse.

réception, étiquetage et placement des marchandises.
nettoyage du magasin
savoir compter un tiroir caisse et encoder les chiffres obtenus de manière informatique avec un logiciel propre à la société.
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastische eerste werkervaring
boekhoudkundig medewerker (huidige medewerker) –  Itegem13 maart 2015
Boeken bankuittreksels
Boeken aankoopfacturen
Boeken onkosten personeel
Fijne collega's
Fijne werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren

Zie meer reviews over Casa international

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Casa international. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

2,7
Gebaseerd op 15 reviews
51
43
35
22
14

Waarderingen per categorie

2,9Werk-Privé Balans
2,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,0Doorgroeimogelijkheden
2,0Management
2,1Bedrijfscultuur

Reviews over Casa international gesorteerd op locatie