CEVA Logistics Reviews

16 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement agréable
Préparateur de commandes (voormalige medewerker) –  Courcelles25 augustus 2017
pas de commentaires pour cette société car chaque personne est différente
Pluspunten
chèques repas
Minpunten
beaucoup de marche à pieds
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
possibilé de formation
préparateur de commandes (voormalige medewerker) –  Courcelles20 juni 2017
très bonne équipe , très bon patron , très bonne ambiance
Pluspunten
chèques repas et bonne ambiance
Minpunten
pas pu rester (contract intérim )
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travailler en équipes
preparateur de commande (huidige medewerker) –  Courcelles22 januari 2017
Je travaille en voice picking, je suis sur une machine double fourche
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ceva
Préparateur de commande (voormalige medewerker) –  courcelles9 augustus 2016
monotone, préparation de commande et remise de produits en rayon
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
motivée plus que jamais
ouvriere de production , (voormalige medewerker) –  Courcelles25 april 2016
enfin disponible pour horaire variable
verifier, préparer et envoyer les commandes
Pluspunten
esprit d équipe impeccable
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Boom11 april 2016
Het was leuk om 50/50 magazijnwerk af te wisselen met administratief werk.
Pluspunten
Drie keer pauze
Minpunten
Trage computers
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bon esprit d'équipe
Opérateur/Préparateur de commande (voormalige medewerker) –  Courcelles, WAL24 juli 2015
Pas de possibilité d'avenir (aucun engagement possible après 15 mois d'interim)
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving
warehouse medewerker (voormalige medewerker) –  Born, WAL19 februari 2015
onze taak bestond vooral uit het packen en picken van materiaal met behulp van een hef of reachtruck, ook heb ik leren werken met een rolbrug. Eveneens moesten de pakjes gewogen en gelabeld worden.
Het was een heel aangename werksfeer
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
tres bonne ambiance
ouvrier de production (voormalige medewerker) –  Courcelles-lès-Lens, B420 augustus 2014
les journées se ressemble
Travaille pas très varier mais très agréable (picking, packing )
travaille de nuit possible
Pluspunten
cheque repas
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Experience
Team Leader / Foreman (huidige medewerker) –  Courcelles, WAL6 april 2014
Ceva Logistics Courcelles est une entreprise relativement jeune, bientôt 8 ans d'existence, ayant personnellement participer au Go live du site nous avons connu des jours, des semaines, des mois, parfois très difficiles.

Le lancement d'une entreprise d'une telle envergure ne se fait pas sans mal, mais le plus important c'est qu'a ce jour nous faisons partie de l’élite en matière de logistique.
D'ailleurs grâce a nos efforts, Janssens & Janssens nous a confié leur branche pharma il y 2 ans et un site a pu voir le jour a Houdeng.

Seul la pratique forge l’expérience et Ceva m'a permis d'élever mon niveau de compétence de manière considérable.

Etant Foreman depuis 2008 et ayant travaillé dans 2 département différent, j'ai pu ainsi diversifier mes connaissances.

J'occupe un rôle particulier car étant proche des collaborateur, je vis en direct les tensions, les ressentis bon et mauvais aussi. Il est donc nécessaire de canaliser les esprit de chacun.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail moyen
Warehouse operator (voormalige medewerker) –  Courcelles, WAL15 februari 2014
Heures supplémentaire insupportable (4 à 8 heures par jour)
Travail en tant qu'intérim 2 semaines avec promesse de CDD sans suite
Heures supplémentaire non payée en tant qu'intérimaire
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
AR administrator (voormalige medewerker) –  Brucargo20 januari 2014
Gezellige werkomgeving, zet mij 100% in voor de firma, zeer aangename collega's, het leukste van de baan was contact met
klanten, en betalingen ontvangen.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gesamteinschätzug
lageristin (huidige medewerker) –  Tongeren, VLG23 september 2013
die gesamteinschätzung dessen was ich bis her machen konte war relatiev zu vriendend stellend denn ich habe viel erfahrungen gesammelt und konnte mich menschlich weiterbilden
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ervaring rijker en leuke mensen ontmoet
MEDEWERKER BOEKHOUDING (voormalige medewerker) –  Willebroek10 september 2013
Ik was vijf jaar tewerkgesteld op de dienst boekhouding binnen de Logistiek en Distributie. Mijn werkgever was CEVA Logistics Belgium, waar ik tot eind augustus aan de slag was als hulpboekhoudster.
Hoewel de functie me boeit, mis ik toch de sociale omgang en ben ik meer op zoek naar een varierende job en speur ik naar opportuniteiten om te groeien en te evolueren binnen het domein van het onderwijs.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afwisselend werk
magazijnier (huidige medewerker) –  tongeren15 juni 2012
elke dag heb je ander werk en werk je in teamverband zodat iedereen elkaar helpt
Pluspunten
maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, kopen van artikels met 40procent korting
Minpunten
geen warm eten beschikbaar, onvoldoende verluchting
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren

Zie meer reviews over CEVA Logistics

Je kan het volgende proberen:

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 2.084 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,4
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4
Doorgroeimogelijkheden
3,1
Management
3,2
Bedrijfscultuur
3,4

Reviews over CEVA Logistics gesorteerd op locatie