Colruyt Group Reviews

464 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 526 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Betrouwbare en degelijke winkel
Bediende (huidige medewerker) –  Liedekerke1 september 2019
Het leukste van de job is de afwisseling al heb je het wel al gezien na 10 jaar dienst. Het moeilijkste van de job zijn soms de uren, je moet zeer flexibel zijn maar in mijn loopbaan in de colruyt heb ik daar nog geen problemen mee gehad.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werksfeer is plezant
Verkoper (huidige medewerker) –  Sint-Pieters-Leeuw24 augustus 2019
het werk op zich is goed maar het is de omstandigheden soms dat minder zijn. ook de mentaliteit van bepaalde cheffen. (machtsmisbruik en dergelijke word snel en vaak gebruikt. je bent een nummer en vaak niets meer dan dat)
ik ben 7 jaar in de firma en heb toffe mensen leren kennen die ik zelf buiten het werk zie. maar mijn motivatie voor bij colruyt te blijven is verminderd entaliteit is veranderd tegenover 7 jaar geleden. dat is spijtig.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever met oog op werk/prive
1e verkoper doorgroeitraject (voormalige medewerker) –  Avelgem21 juli 2019
Gezien ze vooral winkels hebben en veel late uren gepresteerd worden, hebben zij toch oog voor werk/prive in balans te houden.
Alles is bespreekbaar.
Iedereen werkt evenveel de late en wordt ook zo bijgehouden.
Veel afwisseling on the job en reeele doorgoeimogelijkheden.
Loon meer dan minimum.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
vakkenvullen (voormalige medewerker) –  Antwerpen (provincie)20 juli 2019
Een typische werkdag bij colruyt begint om 7u voor studenten.
Ik heb geleerd hoe ik alles netjes moet plaatsen.
Voorderest vond ik alles goed bij colruyt.
Pluspunten
vriendelijk collegas
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn tijd bij Colruyt
Magazijn medewerker (voormalige medewerker) –  Halle17 juli 2019
3 volle weken bij hen.
Zeer sterke team, strenge regels te volgen.
Veel bijgeleerd ,(o.a. orde, open dienst, beveiliging op het piste, communicatie)
Pluspunten
gratis lunches, WER, vrijedagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de Travail trop accableant
Ouvrier polyvalent GLS - Nivelles (voormalige medewerker) –  Nijvel8 juli 2019
Pour y avoir travaillé pendant quelques mois, je suis tombé en Burn Out suite à une surcharge de travaille et à une demande toujours de plus en plus forte de la part des chefs d'équipe.
Et ce malgré que mes performances était dans le Barem imposé en terme de ratio Temps/Travail fournit.

Toujours le même argument mis en avant "Un contrat est à la clé", "ce serait dommage de réduire la cadence."

Au final, la culture colruyt est la suivante si l'on y désire faire carrière:
- Penser Colruyt
- Consommer Colruyt
- Parler Colruyt
Etc ...

Personnellement, je n'y postulerai à nouveau que si c'est le dernier endroit où je pourrais y trouver du travail.
Pluspunten
Salaire intéressant
Minpunten
Toujours faire plus sans penser à sa vie privée
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Teamspirit met grote kans om door te groeien
Bediende verkoper (voormalige medewerker) –  Diksmuide25 juni 2019
Zeer goede werkgever. Goed verdiend met kans om door te groeien in alle richtingen.
Pluspunten
Teamverband
Minpunten
Vroege/late uren
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Une bonne expérience
Job étudiant (voormalige medewerker) –  Roeulx19 juni 2019
Un très bonne expérience de travail, je recommande.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tof om te werken , slecht voor doorgroeimogelijkheden.
SLAGER (huidige medewerker) –  Bediende17 juni 2019
Ik zit nu al bijna 6 jaar bij de firma, heb mij al 2 maal aangeboden voor doorgroeimogelijkheid tot chef of 1ste man (adjudant)

Telkens wordt dit gewoon weggelachen en mag ik blijven de vuile werkjes en uren opkuisen.

Leuke groep om bij te werken. Maar de werk uren in de beenhouwerij zijn niet echt familievriendelijk.
Pluspunten
Gratis Koffie en 1 uur pauze in de middag
Minpunten
Niets voor mensen die geen koffie drinken en hoge werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Job étudiant
étudiant jobiste (voormalige medewerker) –  Halle11 juni 2019
de 2010 à 2017 colruyt m'a permis de travailler et de me prendre personnellement à charge et assurer les frais d'études
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke sfeer
teammember (voormalige medewerker) –  hemiksem10 juni 2019
heerlijk om te werken, elke dag is anders en nooit de hele dag dezelfde indeling
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bonne ambiance
Réassortisseur (voormalige medewerker) –  Andenne6 juni 2019
Le travail au sein de l'enseigne Colruyt est basé sur l'esprit d'équipe, le dynamisme, et l'intégration. Le contacte client est important ainsi que la représentation du vendeur (visuelle, et corporelle) pour donner une bonne image de l'enseigne.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positieve werkomgeving
Student (voormalige medewerker) –  Dilbeek5 juni 2019
Ik heb daar enkele jaren als student gewerkt en de werksfeer was altijd tip top in orde.
Pluspunten
Leuke collega's
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mon souher
Ouvrier de production alimentaire (voormalige medewerker) –  Halle29 mei 2019
mon avis l entreprise engage des ouvrier difficilement
Pluspunten
tu travail
Minpunten
l engangement
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Esprit d'entreprise
Employé (voormalige medewerker) –  Halle28 mei 2019
Début correcte, attention a l’excès d'effort physique
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
entre les deux
Vendeuse en magasin (voormalige medewerker) –  Gilly, VD28 mei 2019
la journée de travail est agréable , contacte avec les clients
opportunités de développement oui si on nous donne ca change
le lieu de travail est saint
Pluspunten
le travail en lui meme
Minpunten
pas de chance de montré se qu on peux faire
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf waar de medewerker centraal staat
Verantwoordelijke Personeelszaken (voormalige medewerker) –  Halle22 mei 2019
Goede work life balance - doorgroeikansen - vele opleidingsmogelijkheden (groot aanbod van zowel technische als groeitrainingen).
Pluspunten
Cultuur
Minpunten
Logge beslissingsstructuur in ondersteunende diensten
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Agreable
COOL (voormalige medewerker) –  Charleroi7 mei 2019
Bon environnement et personnel très agréable au quotidien
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was een fijne ervaring voor Colruyt te werken.
Bediende verkoopster (voormalige medewerker) –  Neerpelt6 mei 2019
Ik vind het heel jammer dat de verantwoordelijke niet meer achter mij stond. Heb heel graag in de winkel gewerkt. En heel toffe collega's.
Pluspunten
Maaltijdcheques
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail agréable
préparateur de commande (voormalige medewerker) –  ollignies2 mei 2019
le travail y est très agréable, les personnes sont sympathiques nous aident à dépasser personnellement et les sont solidaires
Pluspunten
eau gratuites
Minpunten
pas de musique
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Colruyt Group. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 526 reviews
5148
4226
3124
220
18

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,8Bedrijfscultuur