Reviews voor Verkoper (m/v) bij Colruyt Group

49 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 519 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was een fijne ervaring voor Colruyt te werken.
Bediende verkoopster (voormalige medewerker) –  Neerpelt6 mei 2019
Ik vind het heel jammer dat de verantwoordelijke niet meer achter mij stond. Heb heel graag in de winkel gewerkt. En heel toffe collega's.
Pluspunten
Maaltijdcheques
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe werkomgeving
Bediende verkoper (voormalige medewerker) –  Brugge3 december 2018
Heb mijn job bij colruyt altijd tof gevonden, alleen ondervond ik de laatste maanden veel fysieke klachten ( omwille van het zware lichamelijke werk). Daarom heb ik geopteerd om een nieuwe uitdaging te zoeken
Pluspunten
extra kaart, maaltijdcheques
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Verkoopster (voormalige medewerker) –  2100 Deurne6 november 2018
De job was niet geschikt voor mij, snel en op korte tijd zelfstandige kunnen werken. Je moet veel info weten over de producten.. de kortingen etc
Pluspunten
Afspraken nakomen
Minpunten
Zelfstandige werken op een korte tijd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen samenvatting
Bediende verkoper (huidige medewerker) –  Mechelen29 oktober 2018
Het is een super-cool bedrijf.
Ik heb er altijd graag gewerkt.
Pluspunten
Premies
Minpunten
Niets
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Familiale sfeer met respect voor elk individu
Bediende-verkoper (huidige medewerker) –  West-Vlaanderen25 oktober 2018
Een zeer gevarieerde job waarin je elke dag nog wat leert.
Wederzijds respect en begrip zijn sleutelwoorden.

Leukste is dat je heel veel leert, veel respect krijgt en aangemoedigd wordt bij de struikelblokken. Eens een dagje thuis in de week.

Moeilijkste is dat je fysiek in topconditie moet zijn en wennen aan de shiften.
Pluspunten
Opleidingen, voor elk wat wils
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toffe sfeer, maar vergt wat van je lichaam
Bediende-verkoopster (huidige medewerker) –  Deinze8 oktober 2018
toffe werksfeer. veel collega's en je maakt er zeker wel vrienden.
doorgroeien behoort zeker tot uw mogelijkheden en daar krijg je kansen voor. je kan je ook inschrijven voor allerhande opleidingen die je zogezegd betaalt met je overuren.
verder vergt de job wel wat van je lichaam. enorm wisselende uren en fysiek zwaar werk.
Pluspunten
collegiale sfeer
Minpunten
fysiek zwaar
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Aalst11 juli 2018
Je word er heel eerlijk behandeld en hebt genoed pauze’s! Zeer tof om daar te werken
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief werk
Verkoper (huidige medewerker) –  Aalter2 maart 2018
De dag kan vroeg beginnen , maar dan heb je wel om 16 uur gedaan. Het werk daar is vrij intensief, maar ik doe het wel graag. Ik heb geleerd om aan de kassa te staan en op een efficiënte manier rekken te vullen. Het is een leuk team.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Winkelverkoopster (voormalige medewerker) –  Leuven22 februari 2018
Goede verloning, perfecte ondersteuning opleiding is zeker een pluspunt
Pluspunten
goede verloning
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe groep om in te werken
Bediende verkoper (voormalige medewerker) –  Hamme31 januari 2018
Een toffe groep. Maar de druk ligt heel hoog. Er wordt zeer veel van u verwacht. Als jij iets vraagt wordt er niet altijd naar geluisterd
Pluspunten
Extra korting voor werknemers
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's
Bediende verkoopster (voormalige medewerker) –  Nossegem18 januari 2018
Ik werkte super graag bij Colruyt maar als alleenstaande op dat moment niet vol te houden met mijn dochter.Te vaak moeilijk ̂te combineren met de steeds andere uurroosters
Pluspunten
Heel fijne werksfeer
Minpunten
Moeilijke uren
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie werkgever
Bediende verkoopster (huidige medewerker) –  Blankenberge Uitkerke10 januari 2018
Zeer correct werkgever en goed betaalde varieert job.
Hoge werkdruk en fysiek intensief.
Pluspunten
Goed en correct betaald
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eerlijke winkelketen
Bediende verkoopster (voormalige medewerker) –  Blankenberge Uitkerke14 december 2017
Na een intense opleidingsperiode onder toezicht van een 'peter' begon ik in afdeling zuivel/fruit&groenten met tussendoor opleiding kassa. Iedereen moest altijd alle afdeling gedaan hebben wat ik positief vind want dan pas het je respect voor ieder zijn werk.
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toffe collega's maar moeilijke interactie met hoofdkantoor
bediende verkoopster beenhouwerij (huidige medewerker) –  Ekeren29 augustus 2017
Leuk werk met veel contact met de klanten. Doch niet altijd de klant kunnen helpen zorgt voor frustaties. Dit komt door de regeling vanuit het hoofdkantoor.
Pluspunten
Collega's
Minpunten
lange werkdagen zonder drinken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zwaar werk maar leuk afwisselend werk
Verkoopster (huidige medewerker) –  8370 Blankenberge28 juli 2017
zeer leuke collega's, leuk afwisselend werk maar zwaar
Pluspunten
gratis koffie op het werk
Minpunten
geen vaste uren
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving
Bediende-verkoper (voormalige medewerker) –  Aalst25 juli 2017
Vriendelijke collega's in een gezonde werkomgeving. Je krijgt een zeer goede opleiding voor je aan het werk wordt gezet.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkgever
Bediende verkoper + verantwoordelijke Collishop (voormalige medewerker) –  bediende verkoper23 juli 2017
Commerce is het belangrijkste woord in deze job.
Omgang met klanten, de klant moet zich geholpen voelen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Alle legale voorwaarden zokn correct
Bediende verkoopster (huidige medewerker) –  Boom21 juni 2017
Zware fysiek werk, onregelmatig werkuren, goede collega
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke omgeving
BEDIENDE-VERKOPERS (voormalige medewerker) –  Kalmthout21 juni 2017
toffe collega's
lange dagen leert daar veel bij.
zowel vroege als late shiften doen
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede job maar wordt wat zwaar door de constante lichamelijke inspanningen
Bediende / Verkoopster (huidige medewerker) –  OKAY WEVELGEM20 mei 2017
Leuke job door veel variatie op het werk en het contact met de mensen/ klanten
Variabel uurrooster is een pluspunt
Goede bezoldiging met aangepaste extra's
Maar fysiek zwaar
Wil graag werken tot mijn pensioen
Zou graag laatste 10 jaar een andere horizon verkennen
Grote minpunt : in de winkel geen minder belastend werk voorhanden
Doorgroeimogelijkheden zijn er wel maar dan is de verplaatsing te ver
En files genoeg, waar ik het nu met de fiets kan overbruggen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Colruyt Group. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 519 reviews
5146
4222
3124
220
17

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Colruyt Group gesorteerd op locatie