Colruyt Reviews

418 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 480 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail satisfaisant
Préparatrice de commandes (voormalige medewerker) –  Halle9 november 2018
Journées difficiles par moment mais avantages satisfaisants.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Verkoopster (voormalige medewerker) –  2100 Deurne6 november 2018
De job was niet geschikt voor mij, snel en op korte tijd zelfstandige kunnen werken. Je moet veel info weten over de producten.. de kortingen etc
Pluspunten
Afspraken nakomen
Minpunten
Zelfstandige werken op een korte tijd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bonne experiance
Preparation de commande (voormalige medewerker) –  Halle26 oktober 2018
C ete une bonne experiance pour moi..le travail chez colruyt me convient parfaitement
Pluspunten
Une tres grande importance a la securite des perssonelles
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Familiale sfeer met respect voor elk individu
Bediende-verkoper (huidige medewerker) –  West-Vlaanderen25 oktober 2018
Een zeer gevarieerde job waarin je elke dag nog wat leert.
Wederzijds respect en begrip zijn sleutelwoorden.

Leukste is dat je heel veel leert, veel respect krijgt en aangemoedigd wordt bij de struikelblokken. Eens een dagje thuis in de week.

Moeilijkste is dat je fysiek in topconditie moet zijn en wennen aan de shiften.
Pluspunten
Opleidingen, voor elk wat wils
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
super job
Ouvrier de production (voormalige medewerker) –  Halle14 oktober 2018
j'ai adore travaille pour eux, une très bonnes équipes de très bon responsable.
possibilité d’évoluer bon salaire
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Société agréable associant vie prie et vie professionnelle
Manager ordering team (huidige medewerker) –  Halle9 oktober 2018
Début et fin à l'heure voulue, seule condition que le travail soit fait dans le temps imparti.
Société permettant le développement personnel.
Pluspunten
Nombreux avantages extra-légaux
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vendeuse
Vendeuse (huidige medewerker) –  Brussel9 oktober 2018
Vendeuse dans le magasin où travaille dans les magasins coloryt
Pluspunten
14h
Minpunten
5h
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toffe sfeer, maar vergt wat van je lichaam
Bediende-verkoopster (huidige medewerker) –  Deinze8 oktober 2018
toffe werksfeer. veel collega's en je maakt er zeker wel vrienden.
doorgroeien behoort zeker tot uw mogelijkheden en daar krijg je kansen voor. je kan je ook inschrijven voor allerhande opleidingen die je zogezegd betaalt met je overuren.
verder vergt de job wel wat van je lichaam. enorm wisselende uren en fysiek zwaar werk.
Pluspunten
collegiale sfeer
Minpunten
fysiek zwaar
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een werkomgeving waar aandacht gaat naar het menselijk aspect waar mensen zich gied voelen en die dat uitstralen naar de klanten
Regiomanager (voormalige medewerker) –  West-Vlaanderen5 oktober 2018
Ik heb vandaag als RM een pak ervaring op organisatorisch vlak tot op strategisch niveau.Ik hou van uitdagingen en van ambitieuze ondernemingen.
Graag zou ik verder mijn ervaring uitdragen in de retail en voor mezelf nog persoonlijk verder kunnen groeien.
Mensen richting geven naar een bepaald doel geeft mij energie en bijsturen waar nodig geeft voldoening.Resultaten evalueren en indien nodig bijsturen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
agréable environnement
Job étudiant, polyvalent (voormalige medewerker) –  Corbais3 oktober 2018
Le travail est sympa et l'équipe est dynamique et conviviale.
Pluspunten
ambiance
Minpunten
chambre froide
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving
Magazijnier (voormalige medewerker) –  Halle2 oktober 2018
Alles in verband met loon en werkomstandigheden waren altijd correct.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
une journée
Etudiante (huidige medewerker) –  Ghislenghien29 september 2018
longue et fatiguante journée mais bonne ambiance et bon environnement.
Pluspunten
la cafétaria
Minpunten
les pauses trop courtes
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Colruyt
Magasinier (voormalige medewerker) –  Halle27 september 2018
Cetais vraiment une bonne expérience comme job etudiant de travailler chez Colruyt
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Always something to do in a team spirit
magasinier-vendeur (voormalige medewerker) –  Sambreville24 september 2018
good team spirit
good workplace culture oriented towards personal achievements
flexible hours of work
learning offered to employees
there's always work to be done
Pluspunten
always busy
Minpunten
always busy
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail très agréable
Préparateur de commandes (voormalige medewerker) –  Ghislenghien24 september 2018
Ce travail mais beaucoup plus et m'a permis de voir ce qu'était le monde du travail.
Prendre ses responsabilités et pouvoir exécuter un travail rapide et bien.
Pluspunten
Agréable à travailler
Minpunten
neant
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer goede werkomstandigheden
Chef beenhouwer (huidige medewerker) –  Mechelen19 september 2018
Ik vind mij nu te weinig beenhouwer ik been nog graag iets uit en dat doen we zelden of nooit
Pluspunten
Zeer goede voorwaarden gratis koffie regelmatig vier uurtje en andere voordelen
Minpunten
Stielliefde aan t verliezen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
magasinière vendeuse (voormalige medewerker) –  Verviers18 september 2018
Travail physique avec des responsabilités importantes.
Bonne ambiance avec un bon esprit d'équipes.
Pluspunten
Travail d'équipe, contact avec la clientèle
Minpunten
Travail physique
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bien
que ouvrier de production (voormalige medewerker) –  Halle18 september 2018
Belle expérience Salaire correct mais ne donne pas de CDI
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail
Job étudiant (voormalige medewerker) –  Halle15 september 2018
l'environnement est très agréable et surtout harmonieuse
Pluspunten
de l'eau gratuit
Minpunten
trop de pression
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Préparateur de commande métier agréable ?
préparateur de commande (huidige medewerker) –  Halle14 september 2018
C'est un travail qui est fait pour les personnes forte physiquement a effectuer de matière rigoureusement.
Pluspunten
le salaire
Minpunten
la pression exercée sur les étudiants
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Colruyt. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 480 reviews
5139
4208
3111
215
17

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,8Bedrijfscultuur