Colruyt Reviews

425 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 488 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toffe sfeer en toffe collega's
productie medewerkster (voormalige medewerker) –  halle6 december 2018
Beginnend met het ontvangen van planning, kon je perfect de taken uitvoeren in een aangename werksfeer maar wel binnen bepaalde tijdslimiet. De samenhorigheid van de collega's maakte de werksfeer aangenaam. Echter de verre verplaatsing én ploegensysteem was niet meer te combineren met een jong gezinsleven.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerrijk, wist zeker en vast waar het op stond.
Student (voormalige medewerker) –  Heverlee6 december 2018
Werkplek was zeer geordend, hieraan hechte men enorm veel belang. Verwachte een maximale inzet, professionaliteit en stiptheid. Bij zowel vast personeel als studenten.
Dit is een directe en duidelijke houding naar studenten toe.
Heb hier zeker en vast de sfeer van een bedrijf kunnen opsnuiven. Als eerste werkervaring was dit enorm leerrijk op vlak van nauwkeurigheid, stiptheid, orde en structuur.
Mijn ervaring bij COLRUYT herinnert mij eraan waarom ik studeer.
Pluspunten
Veiligheidscursus, enorm begeleiden tegenover studenten en onervaren werkkrachten.
Minpunten
Slechte sfeer en matig groepsgevoel binnen het vast personeel, dit had een zéér grote invloed op de samenwerking binnen de werkplek.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe werkomgeving
Bediende verkoper (voormalige medewerker) –  Brugge3 december 2018
Heb mijn job bij colruyt altijd tof gevonden, alleen ondervond ik de laatste maanden veel fysieke klachten ( omwille van het zware lichamelijke werk). Daarom heb ik geopteerd om een nieuwe uitdaging te zoeken
Pluspunten
extra kaart, maaltijdcheques
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Non pas du tout
Job étudiant (voormalige medewerker) –  Halle29 november 2018
Ce n’estbpas un bon environnement on se crois à l’armée
Pluspunten
Le salaire
Minpunten
Pas de bonne ambiance
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ok
Socièté-employeur (voormalige medewerker) –  Halle26 november 2018
j'ai ete § ans et j'ai apris plusieurs taches et formations
Pluspunten
salaire et primes
Minpunten
discrimination linguistique
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werksfeer
Magazijnier (voormalige medewerker) –  Halle24 november 2018
Het is aangenaam om in colruyt te werken. Ook meestal leuke collega's.
Pluspunten
goedkope maaltijden
Minpunten
weinig pauze
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail satisfaisant
Préparatrice de commandes (voormalige medewerker) –  Halle9 november 2018
Journées difficiles par moment mais avantages satisfaisants.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Verkoopster (voormalige medewerker) –  2100 Deurne6 november 2018
De job was niet geschikt voor mij, snel en op korte tijd zelfstandige kunnen werken. Je moet veel info weten over de producten.. de kortingen etc
Pluspunten
Afspraken nakomen
Minpunten
Zelfstandige werken op een korte tijd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen samenvatting
Bediende verkoper (huidige medewerker) –  Mechelen29 oktober 2018
Het is een super-cool bedrijf.
Ik heb er altijd graag gewerkt.
Pluspunten
Premies
Minpunten
Niets
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bonne experiance
Preparation de commande (voormalige medewerker) –  Halle26 oktober 2018
C ete une bonne experiance pour moi..le travail chez colruyt me convient parfaitement
Pluspunten
Une tres grande importance a la securite des perssonelles
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Familiale sfeer met respect voor elk individu
Bediende-verkoper (huidige medewerker) –  West-Vlaanderen25 oktober 2018
Een zeer gevarieerde job waarin je elke dag nog wat leert.
Wederzijds respect en begrip zijn sleutelwoorden.

Leukste is dat je heel veel leert, veel respect krijgt en aangemoedigd wordt bij de struikelblokken. Eens een dagje thuis in de week.

Moeilijkste is dat je fysiek in topconditie moet zijn en wennen aan de shiften.
Pluspunten
Opleidingen, voor elk wat wils
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
super job
Ouvrier de production (voormalige medewerker) –  Halle14 oktober 2018
j'ai adore travaille pour eux, une très bonnes équipes de très bon responsable.
possibilité d’évoluer bon salaire
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Société agréable associant vie prie et vie professionnelle
Manager ordering team (huidige medewerker) –  Halle9 oktober 2018
Début et fin à l'heure voulue, seule condition que le travail soit fait dans le temps imparti.
Société permettant le développement personnel.
Pluspunten
Nombreux avantages extra-légaux
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vendeuse
Vendeuse (huidige medewerker) –  Brussel9 oktober 2018
Vendeuse dans le magasin où travaille dans les magasins coloryt
Pluspunten
14h
Minpunten
5h
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toffe sfeer, maar vergt wat van je lichaam
Bediende-verkoopster (huidige medewerker) –  Deinze8 oktober 2018
toffe werksfeer. veel collega's en je maakt er zeker wel vrienden.
doorgroeien behoort zeker tot uw mogelijkheden en daar krijg je kansen voor. je kan je ook inschrijven voor allerhande opleidingen die je zogezegd betaalt met je overuren.
verder vergt de job wel wat van je lichaam. enorm wisselende uren en fysiek zwaar werk.
Pluspunten
collegiale sfeer
Minpunten
fysiek zwaar
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een werkomgeving waar aandacht gaat naar het menselijk aspect waar mensen zich gied voelen en die dat uitstralen naar de klanten
Regiomanager (voormalige medewerker) –  West-Vlaanderen5 oktober 2018
Ik heb vandaag als RM een pak ervaring op organisatorisch vlak tot op strategisch niveau.Ik hou van uitdagingen en van ambitieuze ondernemingen.
Graag zou ik verder mijn ervaring uitdragen in de retail en voor mezelf nog persoonlijk verder kunnen groeien.
Mensen richting geven naar een bepaald doel geeft mij energie en bijsturen waar nodig geeft voldoening.Resultaten evalueren en indien nodig bijsturen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
agréable environnement
Job étudiant, polyvalent (voormalige medewerker) –  Corbais3 oktober 2018
Le travail est sympa et l'équipe est dynamique et conviviale.
Pluspunten
ambiance
Minpunten
chambre froide
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving
Magazijnier (voormalige medewerker) –  Halle2 oktober 2018
Alles in verband met loon en werkomstandigheden waren altijd correct.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
une journée
Etudiante (huidige medewerker) –  Ghislenghien29 september 2018
longue et fatiguante journée mais bonne ambiance et bon environnement.
Pluspunten
la cafétaria
Minpunten
les pauses trop courtes
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Colruyt
Magasinier (voormalige medewerker) –  Halle27 september 2018
Cetais vraiment une bonne expérience comme job etudiant de travailler chez Colruyt
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Colruyt. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 488 reviews
5139
4212
3113
217
17

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,8Bedrijfscultuur