Werken bij Coolblue

In 2017 is ons magazijn in Tilburg onwijs gegroeid, zijn we de zoektocht naar 1.000 nieuwe bezorgers gestart, deden we met 350 Coolblue’ers mee aan Mud Masters en openden we 2 spiksplinternieuwe Coolblue XXL-winkels in Amsterdam en Den Haag. 2017 was dus mooi. En 2018 wordt nóg mooier. Wil je erbij zijn? Bekijk snel onze vacatures.

De leukste bezorgbaan van Nederland

Als bezorger bij CoolblueBezorgt til je samen met je collega een wasmachine naar 4 hoog, ook als er geen lift aanwezig is. Jij zorgt voor kracht met een glimlach, wij voor een vast salaris, altijd een leuke collega naast je in de bus, epische feesten, sportevenementen en een tweede huiskamer met tafelvoetbal. Iets voor jou? Bekijk snel onze vacatures.

Klantenservice bij Coolblue

Als Klantenservice Medewerker bij Coolblue maak je onze klanten blij met verwonderend klantcontact. Je helpt onze klant met het maken van de juiste keuze, het installeren van zijn product, én je stuurt een creatief handgeschreven kaartje na. De Klantenservice is dé springplank voor een carrière bij Coolblue. Veel van onze Coolblue'ers zijn begonnen bij de Klantenservice en doorgegroeid naar een uitdagende startersfunctie. Benieuwd naar onze Klantenservice-functies? Bekijk snel onze vacatures.

Reviews

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 41 reviews
512
415
311
20
13
Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1
Doorgroeimogelijkheden
3,3
Management
3,3
Bedrijfscultuur
3,8

Over Coolblue

Coolblue. Ooit begonnen als studentenbedrijf. Nu één van de snelst groeiende e-commercebedrijven van de Benelux. Met 9 fysieke winkels in Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Utrecht, Amsterdam, Wilrijk, Lochristi en Zaventem.

Sinds onze oprichting in 1999 hebben we maar één doel: klanten blij maken. We geven advies met verstand van zaken
 – meer... 

  • Coolblue photo: Magazijn Tilburg
  • Coolblue photo: Vergaderkamer in ons kantoor te Berchem.
  • Coolblue photo: In het hoofdkantoor.
  • Coolblue photo: Vergaderkamer in het hoofdkantoor.
Profiel geclaimd
Medewerkers
1.001 tot 5.000
Sector
Links
Coolblue website

Twitter

Facebook