CTAC Reviews

Alle 9 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Cohesion sociale
Technicien (huidige medewerker) –  Bamako25 maart 2019
Dans une journée à la j'ai participé à une constat du csref et de la réception des asseinissement autonome .les opportunites à la ctac sont élevés car on travail avec les mairies et des communautés des différents continent et on a même des balleurs de fond.au lieu de travail tout d'abord ont respectes l'heure et puis du directeur au stagiaires chacun fais le tour pour la salutation le plus difficile à mon quand tu rencontré des gens de grande tête sur chantier qui ne comprennent pas et ne cherche pas à comprendre que les objectifs du projet sont pareils et le plus agréable est l'ambiance entre nous et en tout cas lentreprise sur le plus efficace ils sont expérimenté et on des éléments à la hauteur malgré certaine difficulté parfois
Pluspunten
Partage
Minpunten
Expérience
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen goed bedrijf
Consultant (voormalige medewerker) –  's-Hertogenbosch20 juni 2018
Dit bedrijf staat niet voor niets onderaan in het overzicht van beste IT werkgevers in Nederland. Dit heb ik helaas zelf mogen ondervinden. Men vindt politiek belangrijker dan talent. Liegen naar je werknemers werkt maar voor korte duur, want de waarheid komt altijd naar boven. Medioren tegen senior tarieven wegzetten. "People management" door managers die totaal geen idee hebben wat je nu echt aan het doen bent, laat staan dat ze people manager zijn.

Ik heb veel geleerd over SAP, maar dit kon ook bij een ander bedrijf. Ik heb geleerd om niet voor zulke bedrijven meer te werken, laat staan voor managers die niks om je geven.
De zogenaamde korte lijnen naar het management zijn niet kort. Bedrijfscultuur is ieder voor zichzelf. Er is totaal geen team. Consultants vormen groepjes en maken elkaar alleen maar belachelijk.

Senior consultant die verre weg van senior zijn.

Lease auto regeling is om van te huilen overigens! Ik ken junioren die zonder extra betaling een duurdere auto rijden bij andere (IT) bedrijven. Maar volgens de CFO heeft CTAC de beste lease regeling van Nederland. Ik kom van een ander bedrijf af met een veel betere lease regeling, wat zegt over de geloofwaardigheid van de CFO?
Pluspunten
Goede salarissen.
Minpunten
Lange werkdagen, veel reizen, weinig aandacht aan personeel, te hoge omloop van personeel, te zakelijk, te veel om op te noemen.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good working with them.
Assistant (voormalige medewerker) –  Manchester, NH28 maart 2018
Good working with them, excellent experience. Had a good time working with CTAC.I am a persistent achiever who strives for strong communication and ensures quality work. By utilizing my people skills and my positive attitude, I benefit my environment and those around me. Through my passion for working in the community, I maintain a friendly and outgoing personality. I look forward to working with your team and the opportunities that arise.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Satisfactorio
Ingeniero Especialista en SCO (voormalige medewerker) –  Poza Rica, Ver.17 januari 2017
Ambiente de trabajo bueno
Motivacion para trabajar en equipo
Reeconocimiento de trabajo personal y en equipo
Pluspunten
FLEXIBILIDAD DE HORARIO
Minpunten
CONTRATOS TEMPORALES
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bom
Enfermeiro (voormalige medewerker) –  Rio de Janeiro, RJ3 november 2014
Era um local de tranquilo para se trabalhar, porém não havia um estímulo ao crescimento profissional e nem acadêmico. Os colegas de trabalho se respeitavam. A parte mais difícil era estimular a equipe desanimada e que não valorizava o seu próprio trabalho devido ao baixo salário. O mais agradável era ver os pacientes no pós operatório evidenciando o sucesso do tratamento implementado e saindo satisfeito junto aos seus familiares. Ah, e também era maravilhoso fazer parte do programa social oferecido a estes pacientes com distribuição de alimentos e insumos aos seus lares.
Pluspunten
Serviço Social
Minpunten
Baixo salário
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Review of SEARS CTAC
Technical Service Specialist (huidige medewerker) –  Etobicoke, ON8 juni 2014
Typical day of work answer inbound calls and assist customers with their inquiries. Follow up with customers when needed. Manage case management and resolve customer issues. The hardest part of the job is when you are unable to resolve a customer’s concern at that present time. The most enjoyable part of the job is when your able to satisfy customers and working with my fellow colleagues.
Pluspunten
Over-time hours, flexibility, friendly environment
Minpunten
Just as most businesses when going through transitions you experience a lot of change in processes
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fun Culture Developing CCTV Policy
CCTV Control Room Operator (voormalige medewerker) –  Kidderminster30 mei 2014
My duties would include carrying out system monitoring in line with the Control
Centre Manual. This covered arming and disarming the system in line with the Control Centre Operations Manual. I controlled access to the site internally and externally by (CCTV); I would also log all service calls reported to the control centre by telephone or by intercom or through CCTV on every site, ensuring any messages left were passed on to the relevant department so any issues could be dealt with in an efficient and timely fashion.
Pluspunten
Operation Manager
Minpunten
HR Policy
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great company with friendly atmosphere.
Manager (huidige medewerker) –  Sebring, FL12 november 2013
Small business with a hometown feel. Friendly atmosphere and many great repeat customers.
Pluspunten
Happy workplace
Minpunten
Long hours
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij CTAC. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 9 reviews
54
42
32
20
11

Waarderingen per categorie

4,1Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,8Bedrijfscultuur