DHL Reviews

121 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 12.563 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aangenaam werken in Internationaal bedrijf
Tracing Bediende (voormalige medewerker) –  Diegem4 december 2018
Leuke werksfeer, toffe collega's . - hier kan je je talen heel goed gebruiken
Pluspunten
Veel extra legale voordelen
Minpunten
Afstand
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
work
Driver/Delivery (huidige medewerker) –  Luik (provincie)13 november 2018
I am very pleased with my work, and very pleased with the management and organization of work,,it is important for me that I respect my work, because I give myself over to work
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
buen sueldo
Operador logístico (voormalige medewerker) –  Belgica29 oktober 2018
Katoen Natie es una multinacional muy buena para trabajar.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fun workplace
Sorter/Loader (voormalige medewerker) –  Belgium25 oktober 2018
The staff is amazing and everyone is super friendly. Everyone is willing to help if you have any questions or problems. There is opportunity to grow in the company.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving en collega’s
heftruck chauffeur (voormalige medewerker) –  Belgie3 september 2018
Goede bedrijf ik heb daar gewerkt met plezier en soms mis ik wel de momenten daar
Pluspunten
Goede in zet
Minpunten
Verhuizing
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
Magazijnier (voormalige medewerker) –  Mechelen16 augustus 2018
Leuk werk, doe dit graag in een magazijn werken liefste dat ik doe
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aangename sfeer met enorm veel doorgroeimogelijkheden
Verkeersplanner glightwatch (voormalige medewerker) –  Zaventem27 mei 2018
Ik ben ee gestart als gewone bediende en mij opgewerkt tot supervisor flightwatch europe.
Pluspunten
Grote firma met enorm potentieel
Minpunten
De verhuis op dat ogenblik naar leipzig
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Samen werken
Heftrucbestuurd + vliegtuig paleten bouen (huidige medewerker) –  Machlen25 mei 2018
Ik heb genog ervaren zoales magazijner
Laden lossen vliegtuig paleten op bouen in order piker
Pluspunten
Goed betald
Minpunten
Geen strest
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bad place to work
Coordinator/Section Leader (huidige medewerker) –  Belgium8 maart 2018
Typical day at work:- No clear management or structure

Hardest part of the job is getting the management to listen to ideas/improvement plans.

Most enjoyable part of the job is the staff on the floor.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail
Chauffeur livreur (voormalige medewerker) –  Gosselies7 maart 2018
c'est une bonne société pour travailler il y une bonne ambiance dans le travaille et un de bonne condtions de travaille
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een goeie leer ervaring
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Opglabbeek4 maart 2018
nog niet lang van school , veel kennis opgedaan enkel loon was minder
Pluspunten
goede collegas
Minpunten
slecht managment
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
horraires désagréable
employé intérimaire (huidige medewerker) –  Zaventem31 januari 2018
je ne vais pas plaindre sur les conditions de travaille qui sont parfaitement réunis pour faire du bon boulot , se qui me dérange c'est les horaires décalé qui me permette pas de profiter , mon début de service est a 22u30 jusqu'a 6u30 du matin
Minpunten
horaires de nuit
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aanbevolen
Loader/sorter (huidige medewerker) –  Steenokkerzeel21 december 2017
De ideale job met mooie doorgroeimogelijkheden toffe werksfeer met super leuke collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mon avis sur mon expérience
Etudiante (voormalige medewerker) –  Bornem22 november 2017
Travailler au sein de cette entreprise m'a permis de prendre beaucoup plus de maturité, toucher au monde du travaille afin de me responsabilisés
Pluspunten
Les personnels est très sympa
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interessante en leerrijke werkplaats
Koerier (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)3 november 2017
Ik heb enkele maanden voor DHL gewerkt en ik vond dit een zeer aangename werkplaats. Helaas kon ik hier geen vast contract krijgen en maar een beperkt aantal uren per week aan de slag. Het is enorm hard werken maar toch op een leuke manier.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
Loader/Sorter (huidige medewerker) –  Zaventem2 november 2017
DHL est une société avec possibilité de carrière et évolution au sein de la société.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
poetshulp PT
Poetshulp (voormalige medewerker) –  Tessenderlo26 oktober 2017
van 8u tot 12u poetsen bij mensen thuis.
De personeelsadministratie werkten naast elkaar i.p.v. met elkaar.
Indien er wijzigingen plaats vonden werden deze niet met elkaar gecommuniceerd zowel niet met de klant als het personeel.
Minpunten
slechte organisatie door de personeelsdienst
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Worst company ever
Ouvrière (voormalige medewerker) –  Zaventem23 oktober 2017
I never had so many difficulties with a company. They only think about their money, human being? Well, let's just say that they see people as money makers and nothing else. Especially when you work with temporary contract or the worst interim contract, for DHL it is not normal to be sick even if you work during the night. I really am glad I left.
Pluspunten
some of the employees were nice
Minpunten
they take the interim work as granted, they do not give contract even tho they promised after 6 month
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
enironnement
Magasinier import (huidige medewerker) –  Machelen Diegem15 oktober 2017
besoin d'une bonne résistance physique et être très actif
Pluspunten
salaire correct
Minpunten
beaucoup taxé
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
chauffeur
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Antwerpen4 oktober 2017
ik vond het een leuke job omdat de tijd snel vooruitging.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij DHL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 12.565 reviews
54.248
44.017
32.829
2799
1672

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,6Bedrijfscultuur