DHL Reviews

94 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 10.172 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail
Chauffeur livreur (voormalige medewerker) –  Gosselies7 maart 2018
c'est une bonne société pour travailler il y une bonne ambiance dans le travaille et un de bonne condtions de travaille
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
horraires désagréable
employé intérimaire (huidige medewerker) –  Zaventem31 januari 2018
je ne vais pas plaindre sur les conditions de travaille qui sont parfaitement réunis pour faire du bon boulot , se qui me dérange c'est les horaires décalé qui me permette pas de profiter , mon début de service est a 22u30 jusqu'a 6u30 du matin
Minpunten
horaires de nuit
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aanbevolen
Loader/sorter (huidige medewerker) –  Steenokkerzeel21 december 2017
De ideale job met mooie doorgroeimogelijkheden toffe werksfeer met super leuke collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interessante en leerrijke werkplaats
Koerier (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)3 november 2017
Ik heb enkele maanden voor DHL gewerkt en ik vond dit een zeer aangename werkplaats. Helaas kon ik hier geen vast contract krijgen en maar een beperkt aantal uren per week aan de slag. Het is enorm hard werken maar toch op een leuke manier.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
Loader/Sorter (huidige medewerker) –  Zaventem2 november 2017
DHL est une société avec possibilité de carrière et évolution au sein de la société.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
poetshulp PT
Poetshulp (voormalige medewerker) –  Tessenderlo26 oktober 2017
van 8u tot 12u poetsen bij mensen thuis.
De personeelsadministratie werkten naast elkaar i.p.v. met elkaar.
Indien er wijzigingen plaats vonden werden deze niet met elkaar gecommuniceerd zowel niet met de klant als het personeel.
Minpunten
slechte organisatie door de personeelsdienst
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Worst company ever
Ouvrière (voormalige medewerker) –  Zaventem23 oktober 2017
I never had so many difficulties with a company. They only think about their money, human being? Well, let's just say that they see people as money makers and nothing else. Especially when you work with temporary contract or the worst interim contract, for DHL it is not normal to be sick even if you work during the night. I really am glad I left.
Pluspunten
some of the employees were nice
Minpunten
they take the interim work as granted, they do not give contract even tho they promised after 6 month
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
chauffeur
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Antwerpen4 oktober 2017
ik vond het een leuke job omdat de tijd snel vooruitging.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vriendjespolitiek
Customer Service Agent (huidige medewerker) –  Brussel10 augustus 2017
Heel leuke werkomgeving, helaas heerst er een vriendjespolitieke sfeer.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed betaalde job met extralegale voordelen, maar geen werkzekerheid
lader losser (huidige medewerker) –  Mechelen26 juni 2017
Over het algemeen ben ik tevreden met mijn werkgever, maar vind het jammer dat ik na bijna 3 jaar interim eerst dag contracten en sedert 6 maanden weekcontracten geen vaste contract krijg hoewel dit beloofd werd.
Ik vind een vast contract zeer belangrijk om mijn werk en privé beter te kunnen plannen.

Het is immer fijner dat je op voorhand al weet of je de volgende maanden werkzekerheid hebt of niet.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Persoonsprofiel Kuil®-training:
Productiemedewerker/leidinggevende (voormalige medewerker) –  Beringe14 juni 2017
Persoonsprofiel Kuil®-training: “Naarmate de training vordert wint Abdel aan gezag. Dit verwerft hij o.a. door zijn bovengemiddelde inzicht en doorzicht met betrekking tot de opdrachten. Abdel werkt opvallend gestructureerd, is in staat vooruit te zien en is in probleemoplossend opzicht voor anderen van grote betekenis. De wijze waarop hij logisch redeneert en met argumenten omgaat, bleek vooral in de voorbereiding van de oefeningen van grote betekenis. In planmatig opzicht steekt hij boven de groep uit. Abdel heeft zeker leidinggevende capaciteiten. In termen van boven gedrag (initiatief nemen, actief zijn, leiden en adviseren) functioneert hij vaak uitzonderlijk proactief.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Moyen
preparateur de commande (voormalige medewerker) –  Envers29 april 2017
Un travail en équipe très bien qui m'a permettre de apprendre beaucoup de choses de groupe chaque personne complète le autre
Pluspunten
Repas gratuit
Minpunten
Travail en groupe
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail parfait
Chauffeur Livreur (huidige medewerker) –  Awans23 april 2017
Le poste de travail est parfait avec des journées bien remplies et où il y a toujours possibilité de trouver des arrangements
Pluspunten
Camionnette
Minpunten
heures supplémentaires non payées
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Très agreable
Livreur (Hvg transport) (voormalige medewerker) –  Ternat18 maart 2017
C'était un énorme plaisir pour moi d'avoir travailler pour Dhl express à ternat. Une très bonne ambiance une bonne organisation.
Pluspunten
Le respect du chauffeur livreur.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkplek
verkoper (voormalige medewerker) –  Mechelen2 maart 2017
leuk en gezellig. Ik heb niks met het verzoek om een keer. Het gaat het
Pluspunten
lange pauzes
Minpunten
geen eten kunnen kopen op werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving, doorgroei mogelijkheden
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Opglabeek17 februari 2017
DHL was 1 van mijn leukste werkervaringen.
Ik deed de functie heel graag.
Ik ging natuurlijk dan ook met plezier werken.
Helaas was het maar tijdelijk (oproepbasis).
Graag wil ik in deze functie blijven werken.
Maar dan liefst fulltime en niet meer via oproepbasis.
Pluspunten
leuke collegas + bestellingen van maaltijden tijdens de middagpauze
Minpunten
geen water drinken tijdens het werk als je dorst hebt
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Not productiv at all/ a mean personaly
loaders and sorter(Belgium) (voormalige medewerker) –  Brussels belgium16 februari 2017
I had a good experience but the work was a bit To heavy and that a night shift in a warehouse, I get injured on my back that why i stop to work on this companie, due To this injury i looking more for a office job Even if is they long hours To do
Minpunten
Heavy work
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's
Lokale Preventie Adviseur N3 (voormalige medewerker) –  Mechelen12 februari 2017
Heb in de loop der jaren veel mogelijkheden gekregen om door te groeien in de firma, hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan op diverse afdelingen.
Pluspunten
doorgroei mogelijkheden
Minpunten
reorganisatie en het wegvallen van bepaalde functies
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Reachtruckchauffeur (voormalige medewerker) –  ryadstraat4 februari 2017
inbound-outbound een leuke combinatie voor produktief werk
scansysteem voor inbound-outbound maar ook voor andere taken die belangrijk zijn voor de goede werking in een magazijn.
Toffe directie waar altijd valt mee te praten.
Toffe en sociale collega's
Bij grote drukte overwerken wat op zich wel meevalt.
De collega's en directie waar je in nood altijd bij terecht kan
Pluspunten
verschillende voordelen zoals maaltijdcheques
Minpunten
auto nodig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
la nuit
cariste magasinier (voormalige medewerker) –  Sint-Katelijne-Waver2 februari 2017
un bon poste bien respecter une bonne experience j ai aprit pleine de chose chez d h l le travaille en equipe exemple bon salaire travaille de nuit
Pluspunten
salaire
Minpunten
la nuit
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij DHL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 10.176 reviews
53.447
43.285
32.302
2628
1514

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,6Bedrijfscultuur