DHL Employee Reviews in Opglabbeek

Found 10 reviews matching the search See all 17.317 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
een goeie leer ervaring
Orderpicker (Former Employee) –  Opglabbeek4 March 2018
nog niet lang van school , veel kennis opgedaan enkel loon was minder
Pros
goede collegas
Cons
slecht managment
Was this review helpful?Yes 2NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige werkomgeving, doorgroei mogelijkheden
Magazijnmedewerker (Former Employee) –  Opglabeek17 February 2017
DHL was 1 van mijn leukste werkervaringen.
Ik deed de functie heel graag.
Ik ging natuurlijk dan ook met plezier werken.
Helaas was het maar tijdelijk (oproepbasis).
Graag wil ik in deze functie blijven werken.
Maar dan liefst fulltime en niet meer via oproepbasis.
Pros
leuke collegas + bestellingen van maaltijden tijdens de middagpauze
Cons
geen water drinken tijdens het werk als je dorst hebt
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Het kan zeer leuk zijn
Administratief medewerker (Former Employee) –  Opglabbeek24 January 2017
Het is niet zwaar werk, en je hebt heel leuke collega's
Maar kunt best niet te open zijn op je werk of tenminste weten tegen wie je open kan zijn en tegen wie niet.


Er word veel vriendjes politiek gebruikt door bepaalde mensen, en dat is jammer voor de mensen die hun werk wel goed doen.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Kwaliteitsmedewerker
Kwaliteitsmedewerker (Former Employee) –  Opglabbeek18 March 2016
ik heb van 2000 tot 2006 in de vertreksortering gewerkt ik ben toen ook nog Band verantwoordelijke geweest, er was zelfs een periode dat de ploegbaas in het ziekenhuis lag en dat hij aan mij vroeg hem te vervangen,
zo heb ik dus ook nog de weigeringen gedaan en de terug gekomen goederen gecontroleerd van de chauffeurs.

In 2006 werd de vertreksortering helaas over gezet naar de vestging in Ternat toen bleef er voor ons alleen nog de aankomst over dus toen ben ik overgeplaatst naar de vaste nachtpost waar de aankomst binnen kwam vanuit het landelijknet en heb hier dus gewerkt tot Juli 2015
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
zowel zelfstandig als in team werken
project coördinator (Current Employee) –  Opglabbeek1 March 2016
geen routine matige job, veel afwisseling
problemsolver
telkens nieuwe dingen waarvoor je je moet aanpassen
met deadlines werken geeft positieve stress met zich mee
Pros
in vrijheid kunnen werken
Cons
stoffige omgeving
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
héél efficiente werk omgeving en samenwerking
Warehouseman (Former Employee) –  Opglabeek29 April 2015
heel fijn om te werken, snel en effiecient met af en toe een15 min verveling (wachten op aankomst van nieuwe vrachtwagens)
toffe werksfeer, hoog werk tempo, goede samenwerking
Pros
toffe werksfeer, hoog werk tempo, goede samenwerking
Cons
de pauzes tussen vrachtwagen levering in
Was this review helpful?Yes 2NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zeer fijne en pruductieve werksfeer
Service Partner (Former Employee) –  Opglabbeek23 February 2015
Om 7u uitdelen van de rit lijsten vervolgens de pakjes uit sorteren en de wagen laden om dan rond 8u op ronde te vertrekken en de klanten te bedelen en dan rond 16u terug te komen naar depot en alles af te melden.
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Groot bedrijf met een aangename werksfeer
Aankoopassistent (Former Employee) –  Opglabbeek, VLG5 September 2013
Het was een fijne periode met toffe collega's.
Ik heb er mijn eerste administratieve werkervaring opgedaan, die me heel goed is bevallen.
Pros
fijne collega's
Cons
slechte communicatie tussen directie
Was this review helpful?Yes 3NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
toffe collega's fijne werksfeer
arbeidster regelen van export documenten (Former Employee) –  Opglabbeek22 January 2013
Een magazijn met doorgroei mogelijkheden heb er veel bijgeleerd en mij met de jaren opgewerkt , zeer toffe collega's , fijne samenwerking het leukste was dat iedereen altijd klaar stond om mekaar te helpen het minder leuke gedeelte was dat het bedrijf overgenomen werd en zo iedereen elders moest gaan werken
Pros
gratis koffie en soep
Cons
te korte pauze's (5min)
Was this review helpful?YesNoReport

See more DHL reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at DHL. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,8
Based on 17.317 reviews
55,9K
45,2K
33,7K
21,2K
11,3K

Ratings by category

3,6Work/Life Balance
3,6Salary/Benefits
3,4Job Security/Advancement
3,4Management
3,6Culture