DHL Employee Reviews

Found 133 reviews matching the search See all 15.028 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Uitgebreid takenpakket
Directiesecretaresse (Former Employee) –  Mechelen, VLG10 November 2014
Zelfstandig mogen werken in een tof team. Leuke werksfeer en plaats voor eigen initiatief
Pros
Personeelsreizen en klantenevents organiseren
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
travail convivial
cariste (Former Employee) –  Grimbergen22 October 2014
Travail en équipe
bonne communication avec les chefs d'équipe et la direction
Charge de travail parfois trop conséquente pour le corps car matériaux lourds à porter sans machine.
Pros
salaire
Cons
materiel parfois inadapté au poids du travail
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
revirement du travail agreable
loder sorter (Former Employee) –  Zaventem, VLG16 September 2014
j'ai après beaucoup de chose la securite le savoir-faire , les opportunites de developpement
Pros
des cadeaux aux enfant
Cons
Exemple : Pas d'avantages en nature
Was this review helpful?Yes 8NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
werk met talanten
Order Picker, inparking (Former Employee) –  ANTWERPEN15 September 2014
ik kan ook ploegdienst werken, ik kan goed met mijn collegas om gaan.
Pros
ik kan goed met mijn collegas om gaan
Cons
goed communicatie, hulpzaam
Was this review helpful?Yes 1No 2Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Customer Focused Organisation
Billing Manager (Current Employee) –  Diegem6 August 2014
Customer focused organization now currently going through Finance Transformation inorder to optimize Billing/Cost standards.
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving
student (Former Employee) –  Puurs9 July 2014
Constant werk
Geleerd om stressbestendig en flexibel te zijn
Aangename collega's
Was this review helpful?Yes 9No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Travail organisés
Clarque. Chargeur, dechargeur (Former Employee) –  Ternat, VLG12 June 2014
Je trouves l'ensemble du travail bien organisés. Chaque personnes établis son travail dans les normes. Il y a une très bonne entente entre collègues. Quand l'un de nous rencontre une difficulté a porter de la marchandise, il n'y a pas d'hésitation pour l'entraide.
Pros
Chèques repas
Cons
Il n'y a pas de pose
Was this review helpful?Yes 4NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goede verstandhouding en leiderschap, veilig bedrijf
Magazijnier tijdelijke opdracht via Interim (Former Employee) –  Willebroek Tisselt, VLG10 March 2014
er werdt wel altijd naar je geluisterd de verstandhouding tussen de directie was voor mij zeer goed wanneer je met voorstellen kwam ter bevordering van veiligheid of efficiënter te werken werd er samen met je en de verantwoordelijken gekeken of het voorstel haalbaar was en werd er desnoods een test-fase ingelast om te zien of het werkte en wanneer zij vonden dat het goed was werd het aanvaard.ook de eigenaar van het bedrijf was zeer betrokken bij alles en had bijna dagelijks contact met ons hetzij rechtstreeks of via de shiftleaders.
ook op veiligheid scoort dit bedrijf zeer goed.
Pros
de erkenning die je kreeg voor werk en andere geleverde prestaties
Cons
de meeste werknemers waren allemaal interim
Was this review helpful?Yes 2NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
transport bedrijf
Arbeider/ logistiek (Former Employee) –  Zaventem5 February 2014
Lekker harde fysieke inspanningen leveren
nachtwerk goede verloning
Was this review helpful?Yes 8No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement de travail agréable
Agent de service à la clientèle (Former Employee) –  Hollande27 January 2014
Les aspects les plus agréables

. satisfaire les clients et la compagnie
. un bon management
Pros
bien payant
Cons
travail périodique
Was this review helpful?Yes 3NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Eerste werkervaring van 1983 - 1996
directeur (Former Employee) –  Zaventem21 January 2014
Eerste werkervaring bij Air Express Intl. NV, hier heb ik de kans gekregen door te groeien van hulpboekhouder tot assistent Finance Manager.
Was this review helpful?Yes 5No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Aangename werkomgeving
Orderpicker/heftruckchauffeur/reachtruckchauffeur (Former Employee) –  Bornem5 December 2013
Interessante job met veel variatie. Collega's waren aangenaam.
Geleerd met verschillende machines leren rijden.
Was this review helpful?YesNo 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
très agréable
chauffeur livreur (Former Employee) –  Zaventem20 November 2013
SOciété très bien, très agréable
Manager très bien
Collaborateurs bien
Was this review helpful?Yes 17NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een heel aangename firma met toffe collega's
Interim (Former Employee) –  Diegem25 October 2013
Facturatie, ingeven boekingen, archief, bankverrichtingen, klassement, betalingen voorbereiden,…...
Pros
Toffe werksfeer, flexibel uurrooster, ...
Cons
geen
Was this review helpful?Yes 3No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Productieve werkomgeving met leuke sfeer en een hecht team
Customer service medewerker (Former Employee) –  Mechelen, LI23 October 2013
Orders ingeven en behandelen van A tot Z, werken met deadlines.
Veel bijgeleerd en kansen gekregen. Indien problemen kon je altijd rekenen op de leidinggevende mensen. Toffe collega's en leuke sfeer. Ik ben zes jaar lang met plezier gaan werken, spijtig dat dit moest eindigen in een collectief ontslag. Ik heb er wel een paar zeer goede herinnerringen en vrienden aan overgehouden.
Pros
Correct loon, adv dagen, gelijdende uren en begripvol.
Cons
weinig parking
Was this review helpful?Yes 7NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Empresa multinacional solvente y bien gestionada.
Regional Project Coordination Manager for EMEA (Current Employee) –  Brussels3 October 2013
Empresa Logística Alemana que se orienta mucho a la gestión financiera de sus recursos y que ha sabido capear muy bien el temporal de la crisis desde 2008.
Presencia mundial y número uno en varios sectores logísticos (Express, Forwarding, Supply Chain)
Was this review helpful?Yes 6No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
dhl
lader en losser (Former Employee) –  zaventem1 October 2013
werkte er graag maar de afdeling waar ik werkte is verhuist naar duitsland.
Pros
uren
Cons
ver van huis
Was this review helpful?Yes 9NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Bon travail
Ouvrière en logistique pharmaceutique (Former Employee) –  Buizigen20 September 2013
- Une journée d'équipe super ,ouverture de cartons( produit) et les étiquetées puis les ré-emballer et les placer sur palet pour les plastifier et expédier.
- Un savoir faire sachant quel produit et pour quel utiliser certain son frigorifier donc un minimum d'heure à étiqueter en dehors du frigo bien a savoir.
- L'aménagement , asse spacieux bon condition de travaille (table, chaises et matériel d’emballage très moderne (machine)
-Une très bonne collaboration avec d'autre ouvriers et chef de raillons
- certain poste sont a travailler debout, mais pas désagréable.
- Bonne ambiance,compréhension, respect,amabilité,travail soigniez.
Pros
bonne entente
Cons
aucun
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement de travail agréable
Préparateur de commande (Former Employee) –  Lot16 September 2013
j'ai aimé mon job de préparateur de commandes pour les pharmacies.

j'ai appris le metier dans cette entreprise et' j'ai évolué grace à la formation de conducteur de transpalette éléctrique que j'ai suivi. pendant ma mission d'interim
Pros
prise en charge de la formation
Was this review helpful?Yes 2NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een super werkomgeving met grote leerdoelen en mogelijkheden.
Nacht-shift (Former Employee) –  Brussels National Airport6 September 2013
Collegialiteit was top en directie werkte ondersteunend wat op zijn beurt veel mogelijkheden gaf.
Pros
Goede sfeer en doorgroeimogelijkheden.
Cons
De periode van onzekerheid ( nachtvluchten - betogingen ).
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at DHL. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,8
Based on 15.028 reviews
55,1K
44,6K
33,3K
21K
11,1K

Ratings by category

3,6Work/Life Balance
3,6Salary/Benefits
3,4Job Security/Advancement
3,4Management
3,6Culture