DHL Employee Reviews

Found 129 reviews matching the search See all 14.787 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige werkplek
verkoper (Former Employee) –  Mechelen2 March 2017
leuk en gezellig. Ik heb niks met het verzoek om een keer. Het gaat het
Pros
lange pauzes
Cons
geen eten kunnen kopen op werk
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige werkomgeving, doorgroei mogelijkheden
Magazijnmedewerker (Former Employee) –  Opglabeek17 February 2017
DHL was 1 van mijn leukste werkervaringen.
Ik deed de functie heel graag.
Ik ging natuurlijk dan ook met plezier werken.
Helaas was het maar tijdelijk (oproepbasis).
Graag wil ik in deze functie blijven werken.
Maar dan liefst fulltime en niet meer via oproepbasis.
Pros
leuke collegas + bestellingen van maaltijden tijdens de middagpauze
Cons
geen water drinken tijdens het werk als je dorst hebt
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Not productiv at all/ a mean personaly
loaders and sorter(Belgium) (Former Employee) –  Brussels belgium16 February 2017
I had a good experience but the work was a bit To heavy and that a night shift in a warehouse, I get injured on my back that why i stop to work on this companie, due To this injury i looking more for a office job Even if is they long hours To do
Cons
Heavy work
Was this review helpful?YesNo 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fijne collega's
Lokale Preventie Adviseur N3 (Former Employee) –  Mechelen12 February 2017
Heb in de loop der jaren veel mogelijkheden gekregen om door te groeien in de firma, hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan op diverse afdelingen.
Pros
doorgroei mogelijkheden
Cons
reorganisatie en het wegvallen van bepaalde functies
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede werksfeer
Reachtruckchauffeur (Former Employee) –  ryadstraat4 February 2017
inbound-outbound een leuke combinatie voor produktief werk
scansysteem voor inbound-outbound maar ook voor andere taken die belangrijk zijn voor de goede werking in een magazijn.
Toffe directie waar altijd valt mee te praten.
Toffe en sociale collega's
Bij grote drukte overwerken wat op zich wel meevalt.
De collega's en directie waar je in nood altijd bij terecht kan
Pros
verschillende voordelen zoals maaltijdcheques
Cons
auto nodig
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
la nuit
cariste magasinier (Former Employee) –  Sint-Katelijne-Waver2 February 2017
un bon poste bien respecter une bonne experience j ai aprit pleine de chose chez d h l le travaille en equipe exemple bon salaire travaille de nuit
Pros
salaire
Cons
la nuit
Was this review helpful?Yes 5NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
logistic company
Financial Analyst (Former Employee) –  Diegem, BE31 January 2017
Huge transport and logistic company where our job was to analyse a big amount of datas (logistic and financial datas). The office was the Euopean headquaters and I was in the billing team.
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Het kan zeer leuk zijn
Administratief medewerker (Former Employee) –  Opglabbeek24 January 2017
Het is niet zwaar werk, en je hebt heel leuke collega's
Maar kunt best niet te open zijn op je werk of tenminste weten tegen wie je open kan zijn en tegen wie niet.


Er word veel vriendjes politiek gebruikt door bepaalde mensen, en dat is jammer voor de mensen die hun werk wel goed doen.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Development opportunities are good.
Senior Director (Former Employee) –  Diegem26 November 2016
If you want to travel and are willing to work hard you can progress in DHL, but be willing to relocate to allow opportunities to open up, be open to change and flexible in what you choose to do.
Was this review helpful?YesNoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Eentonigheid alom... weinig variatie... collega's alleen zijn de pluspunten.
Magazijnier/polyvalente medewerker (Former Employee) –  Kontich9 November 2016
Men moet al minstens 5 min. voor het begin van de shift op de werkvloer staan.

Softdrinks en andere zijn uit den boze, enkel water mag men meenemen op de werkvloer...

Middagpauze is maar een halfuur en onbetaald...
Er zijn automaten voor softdrinks en warme dranken maar zoals ik al heb vermeld: uit den boze op de werkvloer..
Pros
Dicht in de buurt, goede collega's
Cons
bijna tot geen werksfeer, softdrinks uit ten boze, eentonigheid
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
expérience professionel
Chauffeur livreur (Former Employee) –  Bruxelles Uccle19 October 2016
distribution de colis en Belgique
très bonne expérience
très bonne organisation du planning
très chouette ambiance
je n'ai pas trouvé une chose difficile
contact avec le client
Was this review helpful?Yes 8NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
review
Magazijnmedewerker (Former Employee) –  Boortmeerbeek14 October 2016
niet veel te zeggen over de werkdag of de collegas
ik heb hier graag gewerkt maar jammer genoeg zat er geen vast contract in
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
er was een leuke en aangename werksfeer
Orderpicker (Former Employee) –  Bornem19 August 2016
ik ging elke morgen met veel plezier naar het werk

geleerd om bestellingen op tijd te maken

ploegbaas was zeer aangenaam en het was hem nooit teveel als je eens een keertje iets teveel ging vragen

hele plezante werksfeer en zeer aangename collega's
Pros
plezante werksfeer
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
vriendelijk mensen
Orderpicker (Former Employee) –  Kontich1 August 2016
Het was fantastisch om daar te zijn, Ik kreeg alle hulp dat ik nodig had. De begeleider heeft mij getoond wat ik moest doen en waar ik moest werken. Spijtig had geen vast contract daarom.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
kan ik niet vermelden
Zelfstandig chauffeur nat.&intertnat. B (Current Employee) –  Diegem18 July 2016
baan vindt ik altijd leuk, geen kontakt met directie, weinig kontakt met collega's,
Was this review helpful?YesNo 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goede werksfeer
Magazijnmedewerker (Former Employee) –  Bornem21 June 2016
collegas waar je al 30 jaar mee samen werkt dat zegt veel over de goede verstand houding
Pros
maaltidcheques
Cons
veel ver andering van manegers
Was this review helpful?Yes 5No 1Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gebrekkige leiding
Magazijnmedewerker (Current Employee) –  Wevelgem17 May 2016
Leidinggevende is franstalig. Met vooral nederlandstalige en engelstalige werknemers is dit moeilijk. Heeft geen ervaring in leidinggeven. Meer een speeltuin dan leuke werkomgeving. Voor dergelijke werkdruk en prestaties die je moet halen is €11/uur aan de zeer lage kant. Geen aanrader.
Pros
geen
Cons
te veel
Was this review helpful?Yes 4NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
ambiance et travail agréable
Transport de messagerie Belgique (Current Employee) –  charleroi19 April 2016
une bonne relation entre collègue , supérieure managers
une bonne ambiance qui produit une meilleur condition de travail contacte avec les client .
Pros
reconnesence du traivail
Cons
organisation
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
fijne sfeer
Interim arbeider (Former Employee) –  Zaventem11 April 2016
fijne sfeer, goed teamverband, goede communicatie, redelijke afstand, fijne werkuren,
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Kwaliteitsmedewerker
Kwaliteitsmedewerker (Former Employee) –  Opglabbeek18 March 2016
ik heb van 2000 tot 2006 in de vertreksortering gewerkt ik ben toen ook nog Band verantwoordelijke geweest, er was zelfs een periode dat de ploegbaas in het ziekenhuis lag en dat hij aan mij vroeg hem te vervangen,
zo heb ik dus ook nog de weigeringen gedaan en de terug gekomen goederen gecontroleerd van de chauffeurs.

In 2006 werd de vertreksortering helaas over gezet naar de vestging in Ternat toen bleef er voor ons alleen nog de aankomst over dus toen ben ik overgeplaatst naar de vaste nachtpost waar de aankomst binnen kwam vanuit het landelijknet en heb hier dus gewerkt tot Juli 2015
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at DHL. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,8
Based on 14.787 reviews
55K
44,5K
33,2K
2985
11K

Ratings by category

3,6Work/Life Balance
3,6Salary/Benefits
3,4Job Security/Advancement
3,4Management
3,6Culture