DHL Employee Reviews

Found 133 reviews matching the search See all 15.028 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
orderpicker
Ploegen, dagdienst, vaste nacht, of weekend (Former Employee) –  orderpicker8 September 2015
was ni slecht alleen wa ver rijden orderpicker was wel plezant werk
Pros
goed werk
Cons
wa ver rijden
Was this review helpful?Yes 8No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Vakantiewerk bij DHL
Administratief bediende (Former Employee) –  Machelen28 August 2015
Na mijn studies zocht ik nog al gauw een vakantiejob vooralleer ik aan de slag ging voor een vast contract. Ik had vakantiewerk gevonden bij DHL. Dit was een zeer leuke ervaring als administratief bediende. Het omschreef helemaal de functie van mijn studies. De taken waren gevarieerd en de dagen vlogen snel voorbij. Deze keer ging het om zeevrachttransport. Het personeel was zeer aangenaam en vriendelijk. Natuurlijk kan ik deze review niet helemaal omschrijven aangezien het maar een vakantiejob was, maar ik ben er zeker van dat het een interessant bedrijf blijft met veel mogelijkheden.
Pros
Leuke baan
Cons
Geen minpunten ondervonden
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
geen kommetaar
Magazijnmedewerker (Former Employee) –  Boordmeerbeek7 July 2015
Een dag indeling picken van goederen en pakken naar verschillende landen versturen.
Collega's waren super op het werk.
Was this review helpful?Yes 3No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Beste werkervaring
Arbeider (Former Employee) –  Zaventem, VLG18 June 2015
Deze job is ideaal voor wie graag in de logistieke sector werkt.
Was this review helpful?Yes 7No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige werkomgeving met doorgroeimogelijkheden
Logistiek medewerker (Current Employee) –  Zaventem, VLG29 May 2015
dhl is een aangenaam bedrijf om te werken toffe collega's
het werk varieert, doorgroeimogelijkheden, goede comunicatie
het moeilijke aan de job zijn de uren 3dagen de vroege 2 dagen thuis zaterdag dagpost en zondag vroege zon en feestdagen werken
Pros
hospitalisatie, pensioensparen en maaltijdchecks
Cons
de uren en het loon
Was this review helpful?Yes 3NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
l'ambiance dans le travail
Technicienne de surface (Former Employee) –  Zaventem27 May 2015
J'ai été bien accueilli à mon arrivé par les personnel e je me suis adapté facilement. Je garde de bons souvenirs.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige sfeer
sorteerder (Former Employee) –  Mechelen, VLG22 May 2015
werk sfeer is zeer aangenaam en leuk iedereen werkt goed maar lacht ook met elkaar tijdens de pauze wordt er goed gelachen samen gegeten en ook veel gepraat iedereen kent elkaar ook goed binnen het werk en buiten het werk ook
Pros
niet zo moeilijk werk
Was this review helpful?Yes 3NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
agrèable
Emballage des produits pharmaceutique (Former Employee) –  bruxelles5 May 2015
préparation de commande pharmaceutique, bonne ambiance avec les collègues
Was this review helpful?Yes 18No 5Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
héél efficiente werk omgeving en samenwerking
Warehouseman (Former Employee) –  Opglabeek29 April 2015
heel fijn om te werken, snel en effiecient met af en toe een15 min verveling (wachten op aankomst van nieuwe vrachtwagens)
toffe werksfeer, hoog werk tempo, goede samenwerking
Pros
toffe werksfeer, hoog werk tempo, goede samenwerking
Cons
de pauzes tussen vrachtwagen levering in
Was this review helpful?Yes 2NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
supervisor
Supervisor in-outbound (Former Employee) –  supervisor inbound15 April 2015
Dit was een proefproject binnen DHL door Brico. ( tijdelijke opdracht )
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
uitdagende functie
Regional Customer Manager (Current Employee) –  Brussel19 March 2015
Geweldige functie maar zeer moeilijk to combineren met het gezinsleven. Het account management gedeelt evan de functie is fantastisch, maar het business development gedeelte is niet aan mij besteed.
Was this review helpful?Yes 3NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
/
Dispatcher (Former Employee) –  Mechelen, VLG10 March 2015
/Het was een aangename sfeer en deed mijn werk heel graag de collegas waren heel goed .
Was this review helpful?Yes 3No 1Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
te veel druk
Zomerkoerier (Former Employee) –  Diegem9 March 2015
Er wordt te veel druk gelegd bij de koeriers.
Een goede planning is bijna onmogelijk daar je geen
gps mag gebruiken en doordat er telkens nieuwe zaken
bijkomen op het onverwachts.
Het leuke aan de baan is dat je de ganse dag je eigen baas bent.
Het minder leuke aan de baan is dat je veel te veel stress hebt.
Pros
eigen baas
Cons
teveel stress
Was this review helpful?Yes 3NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zeer fijne en pruductieve werksfeer
Service Partner (Former Employee) –  Opglabbeek23 February 2015
Om 7u uitdelen van de rit lijsten vervolgens de pakjes uit sorteren en de wagen laden om dan rond 8u op ronde te vertrekken en de klanten te bedelen en dan rond 16u terug te komen naar depot en alles af te melden.
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
druk en productieve werkomgeving
Lader/ Sorteerder (Former Employee) –  Zaventem12 February 2015
Ik heb veel techniek van sorteren , laden , lossen , labellen en belangrijkste scannen van verzending geleerd .
Mij collega's waren vriendelijke . Soms moesten wij laden, lossen , labellen en scannen zeer zware verzending .
De vergadering elke dag was het leukste .
Pros
systeem van motivatie
Cons
Soms erg druk op werk en veel zendingen
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
interim
Magasinier interimaire (Former Employee) –  Ternat, A48 February 2015
dommage que c'était interim travaille tres sympa mais de courte duree
Was this review helpful?Yes 4No 2Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
travaille correcte
cariste (Former Employee) –  Ternat, VLG6 February 2015
triages de marchandises ,de palettes , chargements de camions.
Was this review helpful?Yes 5No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
environnement moyen
préparatrice de commande (Former Employee) –  Lot, VLG6 January 2015
pas bcp de personnes engager
bcp d'intérimaire depuis 5 ans
pas de déboucher d'emploi a longterme
Pros
familial
Cons
moins d'avantage, intérimaire
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige sfeer, toffe colega's waarvan ik veel bijgeleerd heb.
Sorter (Former Employee) –  reload 12 December 2014
Ik had een tijdelijk contract op zondag tot de verhuis naar Leipzich.
Ik heb geleerd hoe ik pakjes moest scannen, sorteren naar de bestemming.
Toffe collega's en directie waarbij ik steeds terecht kon als ik vragen had.

Het moeilijkste maar ook het leukste vond ik reload1 waar ik aan de push stond.
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Par respect pour l'entreprise "NO COMMENT"
Magasinier cariste (Former Employee) –  Zoning brucargo14 November 2014
Gestion arrivages et expéditions sur palettes ou vrac de marchandise divers, médicale, alimentaire, industriel, informatique etc...triage sur destination, construction palettes pour l'expédition aérienne le tout au niveau nationale, internationale et mondiale... Check controle qualité et réexpédition immédiate ! Veillez un a environnement propre, aucune vrai possibilité d'évoluer ! Travail dans la bonne humeur, parfois un peu tendu vu la quantité parfois importante. Le travail est assez répétitif mais sans vraiment l'être, parfois lourd et même très lourd, le côté physique n'étais pas a négliger. Dans l'ensemble très très bonne entente entre collègue du même service.
Pros
Boisson en interne pas cher voir gratuite pour certaine
Cons
No comment
Was this review helpful?YesNoReport
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at DHL. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,8
Based on 15.028 reviews
55,1K
44,6K
33,3K
21K
11,1K

Ratings by category

3,6Work/Life Balance
3,6Salary/Benefits
3,4Job Security/Advancement
3,4Management
3,6Culture