DAF Trucks Reviews

11 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 63 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
positieve sfeer op de werkvloer
operator (voormalige medewerker) –  Oevel16 augustus 2018
geweldig bedrijf,goede verloning en een zeer aangename werksfeer!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijne werkomgeving en goede sfeer
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Westerlo10 januari 2017
Bij Daf Trucks was een fijne sfeer onder de collega's.
Behulpzaam en teamwerk.
het moeilijke aan de baan was de cabine was te hoog en ik was te klein voor het assenblage van de binnenbekleding van de cabine.
Pluspunten
Elke twee uur een korte pause
Minpunten
Contenu op en af een bankje stappen omdat ik te klein was voor die job
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezeligge ploeg altijd avonddienst
electromechanieker (voormalige medewerker) –  Antwerpen wijnegem17 mei 2016
hardt werken steeds tegen de klok
veel geleerd van de mensen die er werken
Pluspunten
veel geleerd
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een gezellige werksfeer
arbeider (voormalige medewerker) –  Westerlo, VLG9 september 2015
je had toffe collega's en moest er ook zeer nauw mee samenwerken omdat iedere job bij het vervaardigen van de vrachtwagen mekaar opvulde.
de verdiensten lagen goed en de verhouden met ploegbaas werkman was ook super.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving en fijne werkcollega's
Studentenjob (voormalige medewerker) –  Westerlo, VLG5 september 2015
Ik heb fijne gewerkt bij DAF trucks, nooit stress gehad voor het geval dat er iets zou gaan gebeuren. fijne collega's om mee te werken.
Pluspunten
Gratis Soep
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve enn gezellige werksfeer
Tester- Repair (voormalige medewerker) –  Westerlo, VLG6 januari 2014
Toffe collega's en ploegbaas.
Bedrijf heeft een goede werk structuur
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
I really enjoy my work at Daf Trucks.
Welder (huidige medewerker) –  Westerlo Belgium21 juli 2013
I have the motivation to work. I have more experience by working in a such huge company.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Productiearbeider (voormalige medewerker) –  Westerlo29 januari 2013
Je wordt heel goed verder geholpen als nieuweling, collega's zijn ook supervriendelijk en staan altijd klaar om je verder te helpen!
Pluspunten
gezellige werksfeer, goede collega's, voldoende pauze
Minpunten
/
Was deze review waardevol?Ja 16NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ok
carrossier (voormalige medewerker) –  turbotrucks7 december 2012
slechte kolegas enz bedrijf is ok mar ik konte niet te bleven werken vant werk is niet genoeg
Pluspunten
over uuren
Minpunten
tedelijk contract oude material
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
GOEDE WERKOMGEVING
PUNTLASSER (voormalige medewerker) –  WESTERLO11 september 2012
TOFFE WERKSFEER MAAR ALTIJD BINNEN WIL TERUG OP DE VRACHTWAGEN
Pluspunten
goed
Minpunten
?
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren

Zie meer reviews over DAF Trucks

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij DAF Trucks. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 63 reviews
521
417
323
21
11

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over DAF Trucks gesorteerd op locatie