Daikin Industries Ltd. Employee Reviews

Found 14 reviews matching the search See all 261 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
No more
ARBEIDER (Former Employee) –  Oostende20 February 2019
niet aanvaardbare toestanden voor de werknemers in Oostende met de Japanese ondernemingsstructuur

Werkzaal beton met schimmelbeslag
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Aangename werksfeer, multicultureel, groepsactiviteiten...
Logistiek medewerker (Current Employee) –  Oostende11 January 2019
Elke dag leren we bij ivm veiligheid, verbeteringen op de werkvloer, opleidingen...
Het moeilijkste aan m'n job is de lange afstand van en naar het werk = tijdverlies.
Pros
Maaltijdcheques, goed loon
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Ploegbaas
Operator (Former Employee) –  Oostende26 November 2018
Ze zijn wel vriendelijk maar het is 1 keer uitleggen en dan is het trek je plan je word niet goed begeleid
Cons
Bijna geen pauze 2x (8 min) maar
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede werksfeer.
Arbeider (Current Employee) –  Oostende24 June 2018
- goede werksfeer.
- om de 2 uur een kleine break.
- strenge maar eerlijke beoordeling.
- de lijnverantwoordelijken kennen hun taken goed.
- goede comunicatie
- de kans gehad om te leren brazeren.
- heel goed om u energie kwijt te geraken.
Pros
Goedkope lunches, gratis drank: water, koffie e.d.
Cons
Geen
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Productive and Fun work place
Software Test Lead (Current Employee) –  Gent22 June 2018
Will get to learn something new all the time. Very friendly Environment. Helpful colleagues. Very strong profile will be built after working here. Interesting or Dream job.
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
werkomstandigheden
Hulp Boekhouder (Former Employee) –  Zandvoorde6 February 2017
De collega's waren zeer behulpzaam en spontaan.
Elke dag was anders zeer aangename werksfeer en collega's.
Gevarieerde job
Pros
leuke collegas
Cons
geen
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
produktieve werk omgeving
Braseren (Former Employee) –  Oostende27 December 2016
Heel leerrijk en afwisselende taken.
goeie werksfeer.
aangename collega's
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Interessant maar wel wat onderkoeld (Japans) bedrijf dat teveel op enkel universitairen is gericht
Administratief bediende (Former Employee) –  Oostende29 August 2016
Boeiende, moderne en propere werkomgeving (fabriek).
Vaak té koel en te hiërarchisch.
Geen kansen voor mensen met ervaring, inzet maar met een niet-universitair diploma.
Zeer veel vergaderingen bij leidinggevenden, zeer veel stress.
Pros
Groot bedrijf in de regio West-Vlaanderen, mooie verdienste
Cons
Té hoge diplomavereisten voor bepaalde jobs
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
productieve en gezellige werkomgeving
Orderpicker (Former Employee) –  oostende18 April 2016
het aanleren ging vlot ik heb er graag gewerkt en het werk was niet zwaar en een goede verloning
Pros
gratis drank in de pauze
Cons
pauze veel te kort
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
bureau en werkvloer omgeving
jobstudent (Former Employee) –  Zandvoorde, VLG21 January 2015
In dit bedrijf was ik soort van vlinder die moest helpen in de fabriek als het nodig was.
Bij deze job was het vooral basis werkjes die ik moest uitoefenen.
Het leukste van deze job was dat ik mijn energie kwijt kon in het werk die ik moest uitoefenen en dat ik bij deze functie ook handarbeid mocht verrichten.
Was this review helpful?Yes 2NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
werken in daikin
arbeider (Former Employee) –  Oostende, VLG16 December 2014
wij komen aan op werk , kijken op een bord waar wij op de lijn moeten staan en beginnen met aan de airco's te werken
we leren een paar plaatsen aan zodat we regelmatig eens op een andere post staan .bv mijn eerste werkpost moest ik leren om een mantel rond een compressor te doen en naarmate ik daar veel sta kom ik te weten waarvoor die diende.
in daikin heb je veel collega's en met de een kom je beter overeen dan met de andere ik werd er wel met open armen ontvangen.
Pros
in elk breakzone staat er een gratis warme drank automaat, en rond de lijn heb je waterfonteintjes staan
Was this review helpful?Yes 8No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement de travail agréable
Stage (Former Employee) –  Wavre, WAL14 September 2013
La salle où je devais faire des mesures ayant été réservée à l'avance, je règle la machine à la température qui m'intéresse pour mes mesures.
Dès que la machine est prête, je relève les paramètres, dans la pièce, qui influencent le confort.
Pour relever les mesures, j'ai besoin d'une tierce personne, et il y en avait toujours une disponible pour m'aider.
A la fin de la journée, j'encode mes mesures pour les étudier par la suite.
Le plus dur a été d'approcher la notion de confort, mais le plus agréable a été de travailler un peu en autonomie, même si tous les X temps, j'avais des comptes à rendre à mes professeurs et mes maîtres de stage.
Pros
Intervention dans les frais de transport
Cons
Pas d'horaires fixes
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
A refaire
réceptionniste (Former Employee) –  Wavre10 July 2012
Bonne culture d'entreprise, accueil agréable, vivement la prochaine mission
Was this review helpful?YesNoReport

See more Daikin Industries Ltd. reviews

You may want to try:

Claim this company page

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Daikin Industries Ltd.. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,9
Based on 261 reviews
581
4105
347
216
112

Ratings by category

3,7Work/Life Balance
3,5Salary/Benefits
3,5Job Security/Advancement
3,5Management
3,7Culture

Daikin Industries Ltd. Reviews by Location