Daikin Industries Ltd. Reviews

10 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 227 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Daikin work Enviornment
Business Development Specialist (huidige medewerker) –  Brussels Belgium3 augustus 2018
The company provides a great career for people who are devoted for the company. Daikin provides Job security, but growth in the company is very slow, and compensation is low vs the amount of hours placed in the company.

Overall its a great company to start off your career for training and knowledge.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and Fun work place
Software Test Lead (huidige medewerker) –  Gent22 juni 2018
Will get to learn something new all the time. Very friendly Environment. Helpful colleagues. Very strong profile will be built after working here. Interesting or Dream job.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
produktieve werk omgeving
Braseren (voormalige medewerker) –  Oostende27 december 2016
Heel leerrijk en afwisselende taken.
goeie werksfeer.
aangename collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interessant maar wel wat onderkoeld (Japans) bedrijf dat teveel op enkel universitairen is gericht
Administratief bediende (voormalige medewerker) –  Oostende29 augustus 2016
Boeiende, moderne en propere werkomgeving (fabriek).
Vaak té koel en te hiërarchisch.
Geen kansen voor mensen met ervaring, inzet maar met een niet-universitair diploma.
Zeer veel vergaderingen bij leidinggevenden, zeer veel stress.
Pluspunten
Groot bedrijf in de regio West-Vlaanderen, mooie verdienste
Minpunten
Té hoge diplomavereisten voor bepaalde jobs
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving
Orderpicker (voormalige medewerker) –  oostende18 april 2016
het aanleren ging vlot ik heb er graag gewerkt en het werk was niet zwaar en een goede verloning
Pluspunten
gratis drank in de pauze
Minpunten
pauze veel te kort
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bureau en werkvloer omgeving
jobstudent (voormalige medewerker) –  Zandvoorde, VLG21 januari 2015
In dit bedrijf was ik soort van vlinder die moest helpen in de fabriek als het nodig was.
Bij deze job was het vooral basis werkjes die ik moest uitoefenen.
Het leukste van deze job was dat ik mijn energie kwijt kon in het werk die ik moest uitoefenen en dat ik bij deze functie ook handarbeid mocht verrichten.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken in daikin
arbeider (voormalige medewerker) –  Oostende, VLG16 december 2014
wij komen aan op werk , kijken op een bord waar wij op de lijn moeten staan en beginnen met aan de airco's te werken
we leren een paar plaatsen aan zodat we regelmatig eens op een andere post staan .bv mijn eerste werkpost moest ik leren om een mantel rond een compressor te doen en naarmate ik daar veel sta kom ik te weten waarvoor die diende.
in daikin heb je veel collega's en met de een kom je beter overeen dan met de andere ik werd er wel met open armen ontvangen.
Pluspunten
in elk breakzone staat er een gratis warme drank automaat, en rond de lijn heb je waterfonteintjes staan
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
Stage (voormalige medewerker) –  Wavre, WAL14 september 2013
La salle où je devais faire des mesures ayant été réservée à l'avance, je règle la machine à la température qui m'intéresse pour mes mesures.
Dès que la machine est prête, je relève les paramètres, dans la pièce, qui influencent le confort.
Pour relever les mesures, j'ai besoin d'une tierce personne, et il y en avait toujours une disponible pour m'aider.
A la fin de la journée, j'encode mes mesures pour les étudier par la suite.
Le plus dur a été d'approcher la notion de confort, mais le plus agréable a été de travailler un peu en autonomie, même si tous les X temps, j'avais des comptes à rendre à mes professeurs et mes maîtres de stage.
Pluspunten
Intervention dans les frais de transport
Minpunten
Pas d'horaires fixes
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
A refaire
réceptionniste (voormalige medewerker) –  Wavre10 juli 2012
Bonne culture d'entreprise, accueil agréable, vivement la prochaine mission
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over Daikin Industries Ltd.

Je kan het volgende proberen:

Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Daikin Industries Ltd.. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 227 reviews
574
493
338
214
18

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over Daikin Industries Ltd. gesorteerd op locatie