Damart Employee Reviews

Found 12 reviews matching the search See all 151 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Had de indruk dat de verantwoordelijke nooit een opleiding personeelsbeleid heeft gevolgd
Verkoopster (Former Employee) –  Gent8 January 2019
Was een interim job. Vond het leuk om oudere mensen toch met een leuke outfit naar buiten te zien gaan . Was ook geliefd door het klienteel die door mij bediend was.
Pros
Dankbaar publiek
Cons
Gelegen in stad. Geen parkeermogelijkheid
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede sfeer in het winkelteam
Shopmanager (Current Employee) –  Oost-Vlaanderen13 April 2018
Er worden veel objectieven gesteld maar de ‘beloning’ is zeer miniem
Pros
Gezond bedrijf met voortdurende uitbreiding
Cons
Beloningen
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
environnement de travail agréable.
Vendeuse (Former Employee) –  Bruxelles Anderlecht22 November 2016
Très bonne entende avec le personnel grâce a leur accueil chaleureux, gérante y compris.
Pros
Chèques repas
Cons
peu de possibilité d évolution
Was this review helpful?Yes 3NoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement de travail agréable ,mais culture d'entreprise anxiogène
Vendeuse Stockiste (Former Employee) –  Elsene4 November 2016
Je garde de bons souvenirs de mes années passées chez Damart
Was this review helpful?Yes 3NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Veel mogelijkheden
Shopmanager (Former Employee) –  Roeselare29 March 2016
Bij Damart heb ik heel wat geleerd en heb ik ook heel wat kansen en mogelijkheden gekregen.
Hier ben ik mijn allereerste ervaring in de verkoop opgedaan en ben ik ook doorgegroeid als shopmanager.
Ik kijk hier nog steeds met een positief gevoel naartoe en heb nog soms spijt dat ik deze firma heb verlaten.
De reden hiervoor is, ik heb hier 4 jaar gewerkt, waarvan 3,5 jaar onder 1 area manager. Hiervan heb ik enorm veel geleerd.
De laatste maanden stond ik onder een andere area manager en die heeft me enorm slecht behandeld, dit is ook door de vakbond bekeken geweest als 'pesten op de werkvloer'; Dit was ook de reden van mijn ontslag.
Was this review helpful?Yes 9No 1Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Travail
Agent call center (Former Employee) –  Dottignies, WAL5 November 2015
Le travail n'est pas mis en valeurs, les employer ne sont pas pris au serieux, Irrespectueux envers les employer.
Was this review helpful?Yes 3No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Bonne situation de travail globale
Assistante RH (Current Employee) –  Dottignies, WAL20 May 2015
Horaires adaptées, mercredi ou vendredi après-midi de libre.
Collègues agréables au niveau national
Was this review helpful?Yes 5No 2Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Chouette expérience
Vendeuse chez H&M et intérimaire (Former Employee) –  debrouker21 January 2015
J'ai beaucoup aimé le contact avec les clients. et l’autonomie et l'esprit du magasin.
Pros
le dynamisme
Cons
peut de travail
Was this review helpful?Yes 4No 3Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
travaille agréable
vendeuse (Former Employee) –  galerie anspach (bxl)10 April 2014
motivée et dans la bonne humeure...
Bonne équipe...
Poste trés agréable pas de difficultée dans le travaille...
Pros
vetement de travaille de la sociétée
Cons
salaire pas trop éllevé
Was this review helpful?Yes 11No 7Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving
verkoop (Former Employee) –  Tienen, VLG27 November 2013
Ik heb heel veel dingen geleerd bij Damart. Hier heb ik vooral zelfstandig leren werken doordat ik vaak de winkel alleen opendeed en sluiten.
Het leukste van de job was het persoonlijk advies dat je kon geven aan de klanten.
Pros
maaltijdcheques
Cons
geen pauze snamiddags
Was this review helpful?Yes 5No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Génial
vendeuse (Former Employee) –  Luxembourg16 August 2013
J'ai pas travaillé longtemps chez Damart car il s'agissait d'un remplacement mais je garde un super souvenir, chouette équipe et dinamisme
Was this review helpful?Yes 10No 3Report

See more Damart reviews

You may want to try:

Claim this company page

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Damart. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,7
Based on 151 reviews
539
457
335
29
111

Ratings by category

3,6Work/Life Balance
3,1Salary/Benefits
3,1Job Security/Advancement
3,4Management
3,5Culture