Damart Reviews

11 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 141 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer in het winkelteam
Shopmanager (huidige medewerker) –  Oost-Vlaanderen13 april 2018
Er worden veel objectieven gesteld maar de ‘beloning’ is zeer miniem
Pluspunten
Gezond bedrijf met voortdurende uitbreiding
Minpunten
Beloningen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail agréable.
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Bruxelles Anderlecht22 november 2016
Très bonne entende avec le personnel grâce a leur accueil chaleureux, gérante y compris.
Pluspunten
Chèques repas
Minpunten
peu de possibilité d évolution
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable ,mais culture d'entreprise anxiogène
Vendeuse Stockiste (voormalige medewerker) –  Elsene4 november 2016
Je garde de bons souvenirs de mes années passées chez Damart
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel mogelijkheden
Shopmanager (voormalige medewerker) –  Roeselare29 maart 2016
Bij Damart heb ik heel wat geleerd en heb ik ook heel wat kansen en mogelijkheden gekregen.
Hier ben ik mijn allereerste ervaring in de verkoop opgedaan en ben ik ook doorgegroeid als shopmanager.
Ik kijk hier nog steeds met een positief gevoel naartoe en heb nog soms spijt dat ik deze firma heb verlaten.
De reden hiervoor is, ik heb hier 4 jaar gewerkt, waarvan 3,5 jaar onder 1 area manager. Hiervan heb ik enorm veel geleerd.
De laatste maanden stond ik onder een andere area manager en die heeft me enorm slecht behandeld, dit is ook door de vakbond bekeken geweest als 'pesten op de werkvloer'; Dit was ook de reden van mijn ontslag.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail
Agent call center (voormalige medewerker) –  Dottignies, WAL5 november 2015
Le travail n'est pas mis en valeurs, les employer ne sont pas pris au serieux, Irrespectueux envers les employer.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bonne situation de travail globale
Assistante RH (huidige medewerker) –  Dottignies, WAL20 mei 2015
Horaires adaptées, mercredi ou vendredi après-midi de libre.
Collègues agréables au niveau national
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Chouette expérience
Vendeuse chez H&M et intérimaire (voormalige medewerker) –  debrouker21 januari 2015
J'ai beaucoup aimé le contact avec les clients. et l’autonomie et l'esprit du magasin.
Pluspunten
le dynamisme
Minpunten
peut de travail
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travaille agréable
vendeuse (voormalige medewerker) –  galerie anspach (bxl)10 april 2014
motivée et dans la bonne humeure...
Bonne équipe...
Poste trés agréable pas de difficultée dans le travaille...
Pluspunten
vetement de travaille de la sociétée
Minpunten
salaire pas trop éllevé
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
verkoop (voormalige medewerker) –  Tienen, VLG27 november 2013
Ik heb heel veel dingen geleerd bij Damart. Hier heb ik vooral zelfstandig leren werken doordat ik vaak de winkel alleen opendeed en sluiten.
Het leukste van de job was het persoonlijk advies dat je kon geven aan de klanten.
Pluspunten
maaltijdcheques
Minpunten
geen pauze snamiddags
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Génial
vendeuse (voormalige medewerker) –  Luxembourg16 augustus 2013
J'ai pas travaillé longtemps chez Damart car il s'agissait d'un remplacement mais je garde un super souvenir, chouette équipe et dinamisme
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 3Rapporteren

Zie meer reviews over Damart

Je kan het volgende proberen:

Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Damart. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 141 reviews
538
452
333
29
19

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Damart gesorteerd op locatie