Daoust Reviews

48 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 49 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer aangenaam
ICT Recruiter (voormalige medewerker) –  Brussel13 oktober 2018
zeer aangename werksfeer en veel bijgeleerd. super goede manager
Pluspunten
super goede manager
Minpunten
korte ervaring
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
agréable
Chef de partie (huidige medewerker) –  Elsene2 oktober 2018
timing flexible, opportunité de refuser les missions qui ne me conviennent pas
Pluspunten
mon avis
Minpunten
aucun
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail intérimaire
Travail d'étudiant (huidige medewerker) –  Waver30 juli 2018
Pas assez de propositions d'emploi. Cela est dommage..
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
un contrat qui ne correspond pas au travail exigé.
employé polyvalent (voormalige medewerker) –  Wavre11 juli 2018
Le contrat intérimaire spécifiait "employé polyvalent, tâches administratives, téléphone, courrier". Une fois sur place, on ne m'a assigné que des tâches ménagères (y compris les chiottes)! Je me suis enfoui. Une semaine de travail perdue! 😡
Minpunten
L'agence aurait du s'informer de la nature exacte de la mission.
Was deze review waardevol?Ja 20NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
excellent
Juriste (voormalige medewerker) –  Bruxelles25 juni 2018
Excellente entreprise où l'on peut trouver un équilibre entre vie privée et professionnelle et ce dans un cadre agréable situé au centre de Bruxelles.
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Huishoudhulp
Huishoudhulp (huidige medewerker) –  huishoudhulp1 maart 2018
Daoust, is een zeer warme dienst. Zeer behulpzaam en familiaal in omgang.
Als huishoudhulp is het moeilijk om je op te werken.
Het leukste aan mijn job is en blijft het warme onthaal van de klanten en huisdieren. Na 5 jaar maak je een deel uit van hun familie. Lief en leed wordt met je gedeeld.
Moeilijkste is dat er weinig afwisseling is en geen doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bonne comunication.
Aide-ménager (voormalige medewerker) –  brabant wallon.13 februari 2018
travaille difficile.etre ponctuelle,etre tres attentif a son travail.
Pluspunten
cheques repas.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agreable
technicien de surface, femme de chambre (voormalige medewerker) –  Liege29 januari 2018
Ses argent intérimaire sont sociable accueillant chaleureux et prône le repect d' autrui
Pluspunten
Repas gratuit
Minpunten
Pas tres bien paye
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aangenaam
Poetshulp (huidige medewerker) –  Kortrijk5 januari 2018
Hele leuke aangename klanten!
Er word zoveel mogelijk rekening gehouden met dicht bij huis werk indien mogelijk.
Privé-werk
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Intérim
Plongeur (huidige medewerker) –  Nivelle11 december 2017
Très bien organiser.
Très bon service et de très bon rapport sociaux.
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dossier personnalise chapeau
Cuisinier (voormalige medewerker) –  Nieuwpoort24 oktober 2017
grosse société d'interin rien a dire on pense a vous et un grand suivi
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 10Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement du travail
aide menagere (voormalige medewerker) –  Charleroi27 september 2017
Agréable, conviviale, sociable, on est bien chez eux
Pluspunten
chèque repas, déplacement, prime de fin d'année et conge payer
Minpunten
les congés
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Societé agreable
Administratief medewerker receptioniste (voormalige medewerker) –  Brussels Hoofdstedelijk Gewest2 september 2017
Dommage que c'est un travail d’intérim.
Ma plus belle expérience de travail.
tres diversifié.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Devrais plus existe des chose comme ça !!!!!!++++++
Aide-ménagère (voormalige medewerker) –  Bruxelles Anderlecht17 augustus 2017
Aucun respect du travailleur (titres services)
Personnel désagréable!
Vraiment considéré comme des serpillières qu'on accroche et décroche à volonté!
L'aide ménagère a toujours "tort" bien sûr!
Si on ne vous trouve pas de remplacement (client en congé par exemple),on vous retire un jour de congé (pas légal!)
Avalanche d'avenants "négatifs" (pas légal!) après les positifs!
Perte de vos titres ou oubli d'inscrire des heures, etc......
J'en passe et de meilleures...!
Je ne conseille à personne de travailler en titres services!
Eh oui en Belgique, l'esclavage existe!
Pluspunten
Rien lol !!!!!
Minpunten
Tout !!!!!!!!!
Was deze review waardevol?Ja 44Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sin presa y sin pausa atender y entender presa em
Ayudante de camarero (voormalige medewerker) –  gent25 juli 2017
incorporar in mediato trabajar lo bueno para de todos, trabajar in equipo , aprender rapido , capacidad para mejorar siempre, trabajar lo mas correcto que pueda ,ser amble con todo mondo , me gusta trabajar fuerte y bien ...ect social ser me gusta
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aucun respect du travail!
Aide ménagère à domicile (voormalige medewerker) –  Wavre6 mei 2017
Aucun respect du travailleur (titres services)
Personnel désagréable!
Vraiment considéré comme des serpillières qu'on accroche et décroche à volonté!
L'aide ménagère a toujours "tort" bien sûr!
Si on ne vous trouve pas de remplacement (client en congé par exemple),on vous retire un jour de congé (pas légal!)
Avalanche d'avenants "négatifs" (pas légal!) après les positifs!
Perte de vos titres ou oubli d'inscrire des heures, etc......
J'en passe et de meilleures...!
Je ne conseille à personne de travailler en titres services!
Eh oui en Belgique, l'esclavage existe!
Pluspunten
RIEN!
Minpunten
TOUT!
Was deze review waardevol?Ja 32Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Begrip voor de werknemer
Arbeider (huidige medewerker) –  Aalst1 mei 2017
Ik ben blij dat ik daar mocht beginnen. Een goede baas.
Pluspunten
Maaltijdcheques
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Pas d'anicroche
aide menagere titres-service (huidige medewerker) –  Waver13 april 2017
En temps qu'aide ménagère pour Daoust titres services, j'ai été enchantée du contact avec le bureau et ses employés qui ont toujours fait preuve de compréhension, de flexibilité et d'efficacité.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 10Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Menage
Ménage (voormalige medewerker) –  Verviers8 februari 2017
J'allais dans un hôtel je faisait le lit je passer un coup de raclette et je partais
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 18Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
froduleux
Electricien industriel (huidige medewerker) –  La Louvière24 januari 2017
il mettent une offre d'emploi le matin je postule et me repondent 20 minutes plus tard qu'ils n'ont pas de poste libre et ca ils me l'ont faits plus de 30 FOIS!!!!!!! perte de temps chez eux!!!!!!!
Pluspunten
il n'en a pas
Minpunten
on postule pour rien ils n'ont jamais de boulot d'apres eux et on se deplace pour rien
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Daoust. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 49 reviews
59
418
314
22
16

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,4Bedrijfscultuur