De Post Reviews

Alle 14 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
rustige omgeving
Post uitreiker (voormalige medewerker) –  Post26 september 2018
Het was een rustige vakantiejob, redelijk management.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zwaar
POSTBODE (voormalige medewerker) –  Genk14 juni 2018
Was in het begin een mooie Job maar gedurende de jaren altijd zwaarder en moeilijker geworden.
Ook door de vele controles en de toenemende werkdruk.
Leuke van de Job was het contact met de mensen.
Pluspunten
sociale contacten
Minpunten
werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet gezellig
postbode, chauffeur (voormalige medewerker) –  Post24 mei 2018
je word daar niet met de nodige respect behandeld iedereen die daar begint begint met de functie als vervanger en dat misbruiken ze op alle mogelijke manieren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Steeds in alle functies een goede werkervaring
Management Assistant (voormalige medewerker) –  Brussels9 maart 2016
Ik kon mij volledig ontwikkelen in verschillende functies.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vroeg op,contact met mensen,eigen baas,buiten
portier, nachtsorteerder, postbedeler (voormalige medewerker) –  Halle, VLG11 januari 2016
Als podtbode ben je vroeg op.S morgens moet je je haasten om buiten te raken .Buiten ben je je eigen baas.Het leuke is ook het contact met de mensen.Als vaste postbode word je gewardeerd door je klanten.
Pluspunten
maaltijdsheques, altijd op tijd en goed loon, 32 vakantiedagen
Minpunten
niet altijd verlof indien nodig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
post sorteren en uitdragen
Postman (voormalige medewerker) –  Antwerpen10 april 2015
zeer vroeg beginnen ,post sorteren en uitdragen laat thuis
Pluspunten
vrij / buiten
Minpunten
werkdruk, zware lasten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
postbode
postbediende (voormalige medewerker) –  Tienen, VLG23 maart 2015
was zeer leerzaam en indrukwekkend ook veel geleerd en heel toffe werksfeer
Pluspunten
goede opleiding
Minpunten
s'nachts opstaan
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Antwerpen, VLG12 december 2014
Ik heb van '99 tot '07 gewerkt op de post en dat zorgt ervoor dat je in die jaren een nieuwe familie krijgt dat vond ik altijd het leukste deel want op de post in België stond ik aan het loket dikwijls wel als schandpaal. Er was veel ontevredenheid over de post dat was het minst leuke. Zeer leuke collega's en het werk op zich aan het loket was ook leuk. Ik deed klantenbeheer, financiële verrichtingen en andere loketverrichtingen
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
werd veel uitgescholden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onderschatte job
postbode (voormalige medewerker) –  Hove, VLG25 april 2014
Postbode is meer dan alleen maar brieven ronddragen.
Het verschil tussen de statutaire en anderen is heel groot.
Bij goed weer is het aangenaam om buiten te zijn.
Het is een sociaal beroep, maar dat door de druk van het werk verminderd dit.
Kijk er heel positief naar ondanks dat het te zwaar was voor mij.
Pluspunten
heb dit beroep weten waarderen
Minpunten
vroeg opstaan - weersomstandigheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Plantijn Hogeschool
sorteerder (voormalige medewerker) –  Antwerpen24 september 2013
Zeer leerrijk ik heb veel bijgeleerd in mijn stage jaren.

Ik heb nu meer interesses voor veiligheidsberoepen zoals bv: bewakingsagent.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er is een cafetaria voorzien met warme maaltijden
loketbediende (voormalige medewerker) –  halle23 maart 2013
Heel moeilijke collega's in die zin dat ze zijn blijven steken in de middeleeuwen, net als de post zelf, een heel log systeem. De diensten snappen soms niets, en het wordt gevraagd in het Belgisch, dus Nederlands of Franstalig, dialecten niet uitgesloten. En de klant zou koning zijn?
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke job vol afwisseling
uitrijker (voormalige medewerker) –  Izegem9 januari 2013
Geleerd: vriendelijkheid
samenwerken metcollega's
leuk : altijd de baan op
Pluspunten
vast werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke sfeer maar té gespannen
Postbode (voormalige medewerker) –  Grobbendonk6 september 2012
Het was steeds vroeg beginnen. Daarom is er al weinig contact met collega's. Maar verder komt er ook nooit echt veel contact, zeker als jobstudent. De sfeer lijkt er altijd wat gespannen en niet alles is perfect geregeld.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij De Post. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,1
Gebaseerd op 14 reviews
52
44
33
24
11

Waarderingen per categorie

2,9Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
2,3Management
2,5Bedrijfscultuur

Reviews over De Post gesorteerd op locatie