De Watergroep
Get weekly updates, new jobs, and reviews

About De Watergroep

De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer – 

De Watergroep als integraal waterbedrijf

De Watergroep is een integraal waterbedrijf dat diensten aanbiedt binnen de hele waterketen: productie en distributie van drinkwater, rioleringsbeheer voor gemeenten, hergebruik van gezuiverd water, proceswaterinstallaties, watergebonden dienstverlening, ... Om al deze taken tot een goed einde te brengen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Wij dragen daarbij onze kerncompetenties hoog in het vaandel: klantgerichtheid, voortdurend verbeteren, initiatiefname/creativiteit, samenwerken en organisatiebetrokkenheid. Onze medewerkers hebben heel diverse profielen zoals bijvoorbeeld: - ingenieurs - bachelors bouwkunde, (elektro)mechanica of scheikunde - elektriciens (HSO-diploma elektriciteit) - arbeiders, hoofdzakelijk voor de aanleg van leidingen (geen diplomavereisten) - ondersteunende profielen (administratie, financiële diensten, informatica).

Diversiteit

Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie.

Mogelijkheden voor pas afgestudeerden

De meeste van onze vacatures staan open voor pas afgestudeerden. Pas afgestudeerden kunnen bij De Watergroep een eerste werkervaring opdoen via een startbaanovereenkomst.

Wat bieden we?

- Interessante jobs in een dynamische werkomgeving - Begeleiding/ondersteuning van nieuwe medewerkers (peter/meterschap) - Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden - Competitief loon - Diverse extralegale voordelen: gratis woon-werkverkeer via openbaar vervoer en fietsvergoeding, maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering - Veilige en ergonomische werkomgeving - Evenwicht tussen werk en privé.

Selectieprocedure

Statutair of contractueel voor onbepaalde duur De Watergroep is een openbaar bedrijf. Daarom organiseren wij alle aanwervingen in vast of in contractueel verband op grond van vergelijkende examens. Wanneer u voor een betrekking solliciteert, zal u voor een examen uitgenodigd worden. Wie slaagt, kan meteen aan de slag of komt in een wervingsreserve terecht. Dit betekent dat wij u contacteren zodra er opnieuw een functie vacant wordt verklaard. Inschrijven voor vergelijkende examens kan enkel via onze website en aan de hand van het gestructureerd CV dat specifiek voor elke vacature wordt ter beschikking gesteld. Contractueel voor bepaalde duur In het kader van de tewerkstellingsinitiatieven van de overheid heeft De Watergroep ook een aantal medewerkers met een startbaan- of vervangingsovereenkomst in dienst. Voor vragen of informatie kan je terecht bij de afdeling Human Resources via staffing@dewatergroep.be.