De Winning
Get weekly updates, new jobs, and reviews

De Winning Careers and Employment

About us
De Winning is een sociaal inclusieve onderneming die werkt aan een arbeidsmarkt waar plaats is voor iedereen.

Personen die niet (of niet meteen) aan de slag kunnen op de reguliere arbeidsmarkt, helpen wij hun arbeidskansen te ontdekken en ontwikkelen. Dat doen we via begeleiding, opleiding, werkervaring en bemiddeling, zodat een duurzame tewerkstelling
 – more... mogelijk wordt.

De Winning beschikt hiervoor enerzijds over een eigen werkvloer. Anderzijds zijn wij voor bedrijven, via onze partnerorganisatie emino, een ondersteuning in hun zoektocht naar deskundige medewerkers en verzorgen wij een kwaliteitsvolle begeleiding van personen met een arbeidsbeperking op hun werkvloer. De organisatie stelt ongeveer 350 contractuele medewerkers, 40 arbeidszorgmedewerkers en 100 personen in opleidingstrajecten te werk.


Bij onze activiteiten en dienstverlening spitsen wij ons toe op de domeinen: natuur- en groenbeheer en landbouw & voeding en horeca.


Onder het merk KarWij brengen we alle diensten en producten onder van De Winning groep die met voeding te maken hebben. KarWij produceert voeding op een duurzame, eerlijke, integere en gezonde manier. De producten uit onze keten bieden we aan in ons eigen ecosysteem van winkels en horeca. Zo slagen we erin om voeding van het zaadje in de grond tot je bord op de tafel te brengen. Daarbij laten we niet alleen groenten, fruit en vee groeien. Maar ook mensen. KarWij werkt met mannen en vrouwen die net zo hard willen groeien als de groenten in onze biotuin.
 – less
See Why Join Us