DECATHLON Reviews

73 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.656 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Decathlon est génial
preparateur de commande (huidige medewerker) –  Cuesmes27 mei 2018
Decathlon est quelque de choses de génial et j adore ce magasin car c est sportif
Pluspunten
Repas gratuits
Minpunten
Pas d avantages en nature
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving, met goed eetgedeelte
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Tisselt19 april 2018
Meestal gestart met een snelle vergadering
dan begin je te werken.
2 pauzes worden gegeven. de eerste is een korte koffiepauze en de tweede is de lunchpauze van 30 minuten
Over het algemeen was de sfeer geweldig, iedereen was vriendelijk
Scannen was moeilijk, maar als je er eenmaal aan
Pluspunten
Gezellige sfeer
Minpunten
Lang wandeling naar de kantine
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail diversifié
vendeuse Nature (équitation-chasse-peche) (huidige medewerker) –  Waver25 februari 2018
travail trés agréable management au top
Seul bémol, situé à Wavre et domiciliée à Trooz
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werksfeer
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Olen28 januari 2018
Decathlon zorgt voor een goede werksfeer voor studenten als voor de vaste werkers.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail
CDD en mars (voormalige medewerker) –  Alleur12 januari 2018
J'ai passé 6 années formidables au sein de Decathlon. 6 années durant lesquels les formations ont été nombreuses et variées. Ce parcours m'a permis d'évoluer énormément tant au niveau professionnel que humain.
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Job etudiant le samedi et les vacances scolaires
hotesse de caisse (voormalige medewerker) –  Mons (Belgique)8 januari 2018
Bonne expérience. Super Équipe! Bonne ambiance. Formation au top.
Was deze review waardevol?Ja 12NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Tisselt4 januari 2018
Decathlon is opzich een leuke werkplaats om er te werken. Ook is de infrastructuur zeer modern en aangenaam. Ik kon me er zeker ontwikkelen. Jammer genoeg is het teamwork niet zo vanzelfsprekend en moet daar nog veel aan gewerkt worden. Ook de communicatie is een zeer groot minpunt. Het is niet aangenaam om alles wat met jezelf te maken heeft van iedereen aan te horen terwijl je zelf niet op de hoogte bent gebracht.
Pluspunten
Werkplaats en apparatuur
Minpunten
Teamwork en communicatie
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ambiance super agréable
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Alleur27 december 2017
je ne suis pas rester assez longtemps chez decathlon car je n'étais que interimair et que l'on ma proposez un CDD dans une société de chauffeur livreur
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail en rayon
Magasinier (voormalige medewerker) –  anderlecht26 december 2017
rangement d'habilles et de produits ainsi que renseigner les clients pour d'eventuelles informations.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's
Onthaalbediende (huidige medewerker) –  Antwerpen (provincie)23 november 2017
Het is best goed om bij decathlon te werken,
U salaris en extra die je krijgt is best ok.
Het management kan beter
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement très agréable
Etudiant (huidige medewerker) –  Rocourt21 november 2017
Les gens gens qui travail dans le magasin son dynamique et sympa et les articles sont intéressante
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
voldoende vrijheid en ontspanningsmogelijkheden
Onthaalmedewerker (huidige medewerker) –  Willebroek16 november 2017
Ik ben over het algemeen tevreden van mijn werk. iedereen is lief.
Pluspunten
automaten
Minpunten
weining uitleg jobomschrijving
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkpersoneel en een goede ervaring
Magazijnier (voormalige medewerker) –  Decathlon Willebroek3 oktober 2017
Goed door werken.
Vriendelijk en flexibel blijven.
Pluspunten
We mochten kiezen wanneer we lunch hadden
Minpunten
De late shifts was er niet veel te doen
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dynamisme
intérimaire (voormalige medewerker) –  Hannuit21 september 2017
très bonne équipe et dynamique
bonne ambiance de travail
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
tremplin vers l'emploie
Vendeur (huidige medewerker) –  Anderlecht21 september 2017
très bien pour une évolution vers l'avenir, comme premier emploie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aangename werksfeer
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Maasmechelen2 september 2017
Aangenaam werken maar het loon mocht hoger hebben gelegen!
Pluspunten
Aangename collega's
Minpunten
Weekend werk zonder premie's
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement Convivial
Employé en service logistique (huidige medewerker) –  Willebroek Tisselt22 juli 2017
je travaille de 6h à 14h. le matin, je verifiie le planning pour savoir la tâche qui m'a été confiée; ensuite je l'exécute. Pas d'opportunités de développement malheureusement; et un management trop faible.
Les collaborateurs sont très serviables et socials.
l'aspect la plus difficile c'est de charger ou decharger des camions casiment toute la journée, qui provoque des douleurs de dos.
L'aspect le plus agréable ce sont les journées sportives.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travaille très agréable
Vendeur (voormalige medewerker) –  Bruxelles Anderlecht1 mei 2017
C est un bon travaille bien payé pour les étudiant
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
magasiners
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  willebroek22 april 2017
je devais preparer les commandes pour les differents decathlon de la Belgique
Pluspunten
cheques repas
Minpunten
trop loin
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Poor staff management
Sales Advisor (voormalige medewerker) –  Hasselt Belgium27 maart 2017
The job in itself was very enjoyable. It had a very wide job description, going from unloading the lorry to bringing the new deliveries into the store, sorting them into the departments and working our way through them to provide a full stock every day. But it also involved building display zones to boost sales of certain products, advising customers or helping them with an online order.

Management showed little flexibility towards working hours.

Whilst it looked like we were given alot of responsibilities, there seemed to be a lack of trust in their employees and adjustments made by staff would be changed again without feedback given.

Very poor staff policy and communication
Pluspunten
organised sports sessions during lunch breaks
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij DECATHLON. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 2.656 reviews
5962
41.088
3485
279
142

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,8Management
4,1Bedrijfscultuur