Decathlon Reviews

80 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 3.126 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travaille agréable
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Anderlecht7 november 2018
Autant que vendeuse j'ai aimer le fait d’être en contacte avec les clients e pouvoir les aider. J'avais des collègues agréable et très sociable.

Pour un premier job étudiant c'etais vraiment une expérience au top.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail agreable
preparateur de commande (huidige medewerker) –  Willebroek18 oktober 2018
etant donné mon parcours sportif, ça été un cadre ideal pour moi. c est juste la mentalité de certain chef qui fait défaut. si tout le monde est honnète et fait son travail comme il se doit, ce serait un cadre ideal.
Pluspunten
chèques repas
Minpunten
ambiance parfois pas bonne
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Belle expérience
Magasinier (voormalige medewerker) –  Willebroek13 oktober 2018
Très belle expérience au sein d'une Team jeune , travail physique, dans une chouette ambiance .
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Vervangend afdelingsmanager Wintersport kledij (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)5 september 2018
Leuk bedrijf waar ik lang en met veel plezier gewerkt heb
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
very funny workplace
Vendeur magasinier (voormalige medewerker) –  Distrito de Lisboa25 juli 2018
one of the best jobs i had and definately the one i get the least payed, amazing collegues, good management, the peolple allways trying to help each other, very challenging in bycicles department and the only thing that was not good was the salary
Pluspunten
collegues
Minpunten
salary
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
simple
Vendeur sport d'eau (voormalige medewerker) –  Anderlecht13 juli 2018
une journee de travail typique
opportuniter de developpement
culture
Pluspunten
famille
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Decathlon est génial
preparateur de commande (huidige medewerker) –  Cuesmes27 mei 2018
Decathlon est quelque de choses de génial et j adore ce magasin car c est sportif
Pluspunten
Repas gratuits
Minpunten
Pas d avantages en nature
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super fijne job
Jobstudent verkoopster (huidige medewerker) –  Turnhout21 mei 2018
Je wordt er ingewerkt. Ze leggen alles uit. Het is er heel fijn om te werken. Af en toe is er afwisseling.
Pluspunten
Positieve sfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving, met goed eetgedeelte
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Tisselt19 april 2018
Meestal gestart met een snelle vergadering
dan begin je te werken.
2 pauzes worden gegeven. de eerste is een korte koffiepauze en de tweede is de lunchpauze van 30 minuten
Over het algemeen was de sfeer geweldig, iedereen was vriendelijk
Scannen was moeilijk, maar als je er eenmaal aan
Pluspunten
Gezellige sfeer
Minpunten
Lang wandeling naar de kantine
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail diversifié
vendeuse Nature (équitation-chasse-peche) (huidige medewerker) –  Waver25 februari 2018
travail trés agréable management au top
Seul bémol, situé à Wavre et domiciliée à Trooz
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werksfeer
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Olen28 januari 2018
Decathlon zorgt voor een goede werksfeer voor studenten als voor de vaste werkers.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail
CDD en mars (voormalige medewerker) –  Alleur12 januari 2018
J'ai passé 6 années formidables au sein de Decathlon. 6 années durant lesquels les formations ont été nombreuses et variées. Ce parcours m'a permis d'évoluer énormément tant au niveau professionnel que humain.
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Job etudiant le samedi et les vacances scolaires
hotesse de caisse (voormalige medewerker) –  Mons (Belgique)8 januari 2018
Bonne expérience. Super Équipe! Bonne ambiance. Formation au top.
Was deze review waardevol?Ja 13NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Tisselt4 januari 2018
Decathlon is opzich een leuke werkplaats om er te werken. Ook is de infrastructuur zeer modern en aangenaam. Ik kon me er zeker ontwikkelen. Jammer genoeg is het teamwork niet zo vanzelfsprekend en moet daar nog veel aan gewerkt worden. Ook de communicatie is een zeer groot minpunt. Het is niet aangenaam om alles wat met jezelf te maken heeft van iedereen aan te horen terwijl je zelf niet op de hoogte bent gebracht.
Pluspunten
Werkplaats en apparatuur
Minpunten
Teamwork en communicatie
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ambiance super agréable
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Alleur27 december 2017
je ne suis pas rester assez longtemps chez decathlon car je n'étais que interimair et que l'on ma proposez un CDD dans une société de chauffeur livreur
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail en rayon
Magasinier (voormalige medewerker) –  anderlecht26 december 2017
rangement d'habilles et de produits ainsi que renseigner les clients pour d'eventuelles informations.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's
Onthaalbediende (huidige medewerker) –  Antwerpen (provincie)23 november 2017
Het is best goed om bij decathlon te werken,
U salaris en extra die je krijgt is best ok.
Het management kan beter
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement très agréable
Etudiant (huidige medewerker) –  Rocourt21 november 2017
Les gens gens qui travail dans le magasin son dynamique et sympa et les articles sont intéressante
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
voldoende vrijheid en ontspanningsmogelijkheden
Onthaalmedewerker (huidige medewerker) –  Willebroek16 november 2017
Ik ben over het algemeen tevreden van mijn werk. iedereen is lief.
Pluspunten
automaten
Minpunten
weining uitleg jobomschrijving
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkpersoneel en een goede ervaring
Magazijnier (voormalige medewerker) –  Decathlon Willebroek3 oktober 2017
Goed door werken.
Vriendelijk en flexibel blijven.
Pluspunten
We mochten kiezen wanneer we lunch hadden
Minpunten
De late shifts was er niet veel te doen
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Decathlon. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 3.126 reviews
51.135
41.278
3561
293
159

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,8Management
4,1Bedrijfscultuur